Nie jesteś zalogowany.
Witam drodzy fani anime. Zastanawiam się co porabiacie w prawdziwym świecie. Chodzi mi głównie o to co studiujecie, gdzie pracujecie? Ja ze swej strony powiem, że studiuję informatykę na politechnice wrocławskiej. Obecnie jestem na II roku. A wy?
W-8 na PWR. Tylko troszkę wyższy rocznik
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-12-03 23:15:17)
Witam kolegę, ja już 2 lata po studiach na elektronice i telekomunikacji WAT, pracuję jak wszyscy z mojego rocznika w korpo ;(
4 rok anglistyki, zaczynam pisać pracę magisterską na Uniwersytecie Opolskim.
Na razie chwytam się dorywczych tłumaczeń, ale mam nadzieję na znalezienie czegoś na stałe.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2012-12-03 20:27:16)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Informatyka po ingliszu na warszawskim pjwstk.
Jeden z młodszych i najmniej udzielających się użytkowników . II klasa liceum...
O.O Te nicki nad obrazkami to nie są boty?
To żyje?
Po liceum zaraz zacząłem pracować, miałem w dupie ślęczenie nad książkami, aktualnie pracuję jako operator/programator maszyn numerycznych. Działam sobie przy napisach by móc stale obcować z językiem angielskim i uczyć się sam dla siebie.
Każdemu znajomemu tak mówię.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-12-03 21:14:12)
Po liceum zaraz zacząłem pracować, miałem w dupie ślęczenie nad książkami, aktualnie pracuję jako operator maszyn numerycznych.
witaj w klubie
dwa lata studiowałem z dziewczyną, ale potem się wszystko skończyło i nie maiłem już chęci, teraz pracuje jako operator, ludzie są tam spoko więc nie narzekam
Japonistyka, V rok, UAM.
Technikum Mechatroniczne, II klasa.
Zbieram puszki i złom czasami.
Ja też. I do tego puste butelki.
Wakabayashi napisał:Zbieram puszki i złom czasami.
Najczęściej biorą je ode mnie.
DUDi napisał:Wakabayashi napisał:Zbieram puszki i złom czasami.
Masz jeszcze jakieś kable w magazynie?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-03 21:32:07)
bodzio napisał:DUDi napisał:Ja też. I do tego puste butelki.
Masz jeszcze jakieś kable w magazynie?
Nie, ostatnio sporo wypalanki poszło.
Technik Elektronik, po tym wojsko i zaraz praca. Pracownik produkcji folii przemysłowej
4 klasa technikum informatycznego. Później planuję iść na filologię angielską [Leszno], ale co będzie, to czas pokaże :>
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
to z tego co widzę fani anime to głównie ludzie na/po studiach/szkołach technicznych. To co na kierunkach humanistycznych nie ma fanów anime?