Nie jesteś zalogowany.
:O Nie miałem o tym pojęcia, poczytałem o tym i już je wyciągnąłem. Można usunąć te posty żeby nie zaśmiecały forum bo niestety nie ma możliwości usunięcia ich samemu, w każdym razie dzięki za tę cenną informacje na pewno przyda się w przyszłości.
:O Nie miałem o tym pojęcia, poczytałem o tym i już je wyciągnąłem. Można usunąć te posty żeby nie zaśmiecały forum bo niestety nie ma możliwości usunięcia ich samemu, w każdym razie dzięki za tę cenną informacje na pewno przyda się w przyszłości.
Jeszcze ode mnie taki mały "pro tip". Jeśli masz matroske (.mkv) to na 95% można wyciągnąć z tego kontenera napisy.
Ktoś ma w planach te anime?:
Busou Shoujo Machiavellianism
Renai Boukun
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
tych 3 mi do szczęścia jeszcze brakuje jak znowu przeoczyłem, i był temat już o tych anime to mnie poprawcie.
Przetłumaczy ktoś Owarimonogatari 2nd Season?
Przetłumaczy ktoś Owarimonogatari 2nd Season?
Witam kto tłumaczy lub przetłumaczy anime Nekopara ova.
tu macie ang napisy https://nyaa.si/view/991652
Tu zobacz: http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 75#p487375
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2017-12-31 00:28:41)
Ma ktoś w planach Violet Evergarden?
Netflix, jeśli się nie mylę.
Tyle że internet jaki posiadam jest zawolny.
Jaki za wolny? Nawet 1 mbps wystarczy. Plus jest funkcja pobierania odcinka na urządzenie w dwóch jakościach: 360p/480p i 720p/1080p zależnie od wyświetlacza.
Chyba że tak.
A nawet jeśli to odcinki z subami będą momentalnie lądowały na torrkach... także no
Przetłumaczyłby ktoś Sanrio Danshi?
A nawet jeśli to odcinki z subami będą momentalnie lądowały na torrkach... także no
Mogę dowiedzieć sie na jakich torrentach szukać.
PawlikPP napisał:A nawet jeśli to odcinki z subami będą momentalnie lądowały na torrkach... także no
elektromaniek napisał:PawlikPP napisał:A nawet jeśli to odcinki z subami będą momentalnie lądowały na torrkach... także no
Dzięki już pobieram.