Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
~qwig, ty lepiej nie jedz przy kompie, bo kuweta śmierdzi, no i trza pamiętać o virusach(chyba że chcesz być chory).
Ty się o virusy nie martw, ten tutejszy, forumowy, został już zaleczony i się nie pojawia A tam zwykle się odkażam alkoholem na tyle, ze nic mnie nie weźmie.
PS. Pzdr z chrome na windows 8, działa pięknie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Format.
Z chęcią, ale mam inventora i SW xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Windows 8 i metro? Nieee...
Nie wiem jakim cudem, ale wszystko teraz działa płynnie. Samo się zepsuło i samo naprawiło
Och, kolejny e-ekspert, który nie używał, ba, nie widział na filmiku, dłużej niż 5 minut i teraz jest najmundrzejszy we wsi
Nie wiem jakim cudem, ale wszystko teraz działa płynnie. Samo się zepsuło i samo naprawiło
ABW przestało inwigilować ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Ja używałem i sobie darowałem. Może bym skorzystał, gdybym miał ekran dotykowy, bo z klawiaturą nie bardzo się lubił.
Zresztą walić metro, logowanie się do systemu przez e-mail to fail
Chrome się często aktualizuje, może wiec to była kwestia niekompatybilności jakiejś aktualizacji.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-10-10 19:46:02)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
m4ni3k napisał:Windows 8 i metro? Nieee...
Och, kolejny e-ekspert, który nie używał, ba, nie widział na filmiku, dłużej niż 5 minut i teraz jest najmundrzejszy we wsi
Hahahaha, rozbawiłeś mnie bardzo Wyraziłem swoje zdanie, nie musi być ono zgodne z Twoim Tak się jeszcze zastanawiam skąd ta ironia.
Ostatnio edytowany przez m4ni3k (2012-10-10 22:27:43)
qwig napisał:m4ni3k napisał:Windows 8 i metro? Nieee...
Hahahaha, rozbawiłeś mnie bardzo Wyraziłem swoje zdanie, nie musi być ono zgodne z Twoim Tak się jeszcze zastanawiam skąd ta ironia.
Z dópy to zdanie, bo windows 8 nie ma interfejsu metro...
Wybacz, w końcu teraz to jest Modern UI (jak zwał tak zwał, tak na jedno i to samo wy chodzi, skoro nawet Ty zrozumiałeś
Ostatnio edytowany przez m4ni3k (2012-10-11 09:07:09)
Wybacz, w końcu teraz to jest Modern UI (jak zwał tak zwał, tak na jedno i to samo wy chodzi, skoro nawet Ty zrozumiałeś
Nadal nie dałeś żadnego trafnego argumentu.
Ja używałem i sobie darowałem. Może bym skorzystał, gdybym miał ekran dotykowy, bo z klawiaturą nie bardzo się lubił.
Słyszałeś o tzw winkey?
Zresztą walić metro, logowanie się do systemu przez e-mail to fail
Słyszałeś o opcjach?
Strony Poprzednia 1 2