#61 2012-06-06 17:14:09

walterek
Użytkownik

Odp: Nyan - wojenki yaoi

LordCrane napisał:

To tak teraz pedały sami się nazywają, tak?

Dobra, przelałeś na forum swoje wypociny, a teraz idź stąd i najlepiej nie wracaj.

Tak, nie nazywam się gejem, a tym bardziej pedałem.

Dziękuję za gościnność, zapamiętam. Wasza nienawiść na samo myślenie o tym jest naprawdę godna uwagi.

#62 2012-06-06 17:15:17

marek2fgc
Użytkownik

Aż tak się oburzyłeś, że złamałeś regulamin?

Poza tym, kto choć trochę siedział na tym forum wie, że tutejsi użytkownicy są "pieniaczami" oczkod

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 17:16:54)

#63 2012-06-06 17:16:05

Sado
Użytkownik

walterek napisał:
Sado napisał:

Super. Ja znam - z widzenia - chłopaków z wydziwianymi fryzurami, chodzących w rurkach, może nawet noszących torebki. Ba, i widziałem, jak taki miał bliższy stosunek z dziewczyną w klubie. I co? Jest hetero, ale bez problemu mogę go nazwać pedałem. Bo nim jest.

A, żeby nie było - w pełni toleruję związki homoseksualne (oczywiście bez ślubów, adoptowania dzieci, etc.), ale pedalstwa już nie.

Rurki są akurat teraz powszechnie w modzie, u obu płci. Sam je noszę.
Co do klubów to nie wiem, bo nie chodzę. Mam o nich złą opinię.

Czemu "oczywiście" bez ślubów?

Obcisłe bluzeczki też są w modzie. Jak chcesz, to kupuj, ale nie dziw się, że wytykają się z Ciebie i śmieją, nazywając pedałem. Już wolę pozostać mężczyzną, ubierając się normalnie, przystojnie, niż oddawać się śmiesznej modzie. A rurek nie uznam za normalne, bo trudno, żeby spodnie, których zdjęcie czy założenie dla przeciętnego mężczyzny zajmuje parę minut, nazywać normalnymi, skoro ja muszę kupować poszerzane spodnie w łydkach, żeby jakoś normalnie to później zdjąć. Poza tym jakoś nie lubię, jak mnie coś uciska w jajcach.

A czemu bez ślubów? Bo ślub to związek wynikający z natury, a homoseksualizm jest nienaturalny, wręcz nawet wymierzony przeciw naturze. Poza tym to byłoby obleśne.

Ostatnio edytowany przez Sado (2012-06-06 17:17:00)

aaxbae.jpg

"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan

#64 2012-06-06 17:17:26

Camizi
Użytkownik

walterek napisał:

Rurki są akurat teraz powszechnie w modzie, u obu płci. Sam je noszę.

To przez takich jak ty idę do odzieżowego, rozglądam się, pytam się ekspedientki gdzie znajdę męskie spodnie, a ona mi odpowiada, że tam gdzie stoję! Zgiń, przepadnij!

#65 2012-06-06 17:19:11

marek2fgc
Użytkownik

Sado napisał:

A czemu bez ślubów? Bo ślub to związek wynikający z natury, a homoseksualizm jest nienaturalny, wręcz nawet wymierzony przeciw naturze. Poza tym to byłoby obleśne.

Akurat, co do tego się nie zgodzę, ponieważ nikt nie uważał tego za nienaturalne do czasów doktryn św. Pawła (jedynie uważano, że władcy powinni mieć kobiety, żeby płodzić dzieci), który uważał homoseksualizm za zło, a to rozpowszechniło się wśród wszystkich, którzy wyznają religię chociaż trochę związaną z Jezusem (katolicyzm, islam, itd.). Chociaż to nie zmienia faktu, że ja też tego nie akceptuję :p

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 17:21:16)

#66 2012-06-06 17:20:47

Sado
Użytkownik

marek2fgc napisał:
Sado napisał:

Akurat, co do tego się nie zgodzę, ponieważ nikt nie uważał tego za nienaturalne do czasów doktryn św. Pawła (jedynie uważano, że władcy powinni mieć kobiety, żeby płodzić dzieci), który uważał homoseksualizm za zło.

Nienaturalny - niezgodny z "zasadami" natury. Jak przepychając sobie odbyt, spłodzisz z kimś dziecko, to wtedy możesz się nie zgodzić. Tak samo nienaturalny jest sam seks analny czy oralny, ale z ich powodów nikt ślubu nie zawiera.

aaxbae.jpg

"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan

#67 2012-06-06 17:21:17

walterek
Użytkownik

Nikt mnie tak nie nazwał. Do dziś. I nikt nie wytykał za krój spodni.
Obleśne, tak..

I chłopaki nie płaczą, nie..?

#68 2012-06-06 17:22:35

marek2fgc
Użytkownik

Sado napisał:

Nienaturalny - niezgodny z "zasadami" natury. Jak przepychając sobie odbyt, spłodzisz z kimś dziecko, to wtedy możesz się nie zgodzić. Tak samo nienaturalny jest sam seks analny czy oralny, ale z ich powodów nikt ślubu nie zawiera.

Jakoś psy gruchają kogo popadnie do czasu dojrzałości płciowej oczkod Czyli są do ok. 9 miesiąca życia hetero, homo, antropo :p

walterek napisał:

Obleśne, tak..

Nikt nie wytykał, bo najczęściej się obgaduje po cichu :p A kto mówi, że chłopaki nie płaczą? Tak samo, jak kobiety nie pierdzą :}

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 17:27:14)

#69 2012-06-06 17:25:55

Sado
Użytkownik

marek2fgc napisał:
Sado napisał:

Jakoś psy gruchają kogo popadnie do czasu dojrzałości płciowej oczkod Czyli są do ok. 9 miesiąca życia hetero, homo, antropo :p

Niechże Ci będzie. Skoro tak (może już operując na ludzkiej populacji), to znasz może jakieś przypadki, które zawierają związek homoseksualny dla przedłużenia gatunku?

aaxbae.jpg

#70 2012-06-06 17:26:16

marek2fgc
Użytkownik

Sado napisał:

Niechże Ci będzie. Skoro tak (może już operując na ludzkiej populacji), to znasz może jakieś przypadki, które zawierają związek homoseksualny dla przedłużenia gatunku?

Edit: Sorry, nie doczytałem tego w nawiasie oczkod To nie, nie znam.

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 17:29:48)

#71 2012-06-06 17:27:07

LordCrane
Użytkownik

walterek napisał:

Obleśne, tak..

W Polsce? W naszej pięknej Rzeczpospolitej nikt nie nazwał cię pedałem? Nie wierzę.  smile_lol

#72 2012-06-06 17:27:59

Yoshimori
Użytkownik

Nie no, boska dorama. Nie wiedziałem, że mamy na ANSI młodzieżówkę PiSu. Jeszcze zacznijcie o wartościach rodzinnych pisać, to będzie best troll evah.

A tak serio, to ja tam do gejusów nic nie mam, czasem mnie drażni ich widok, ale co mi do tego. Są wolni, więc niech robią, co chcą, dopóki nie robią krzywdy mnie i innym.

BTW, leci z nami mod?

Yoshimori.png

#73 2012-06-06 17:28:09

walterek
Użytkownik

Straciłem pamięć i nie pamiętam, może mnie wytykano. Dziękuję za.. uświadomienie.

Będę ryczeć do wieczora.

#74 2012-06-06 17:28:12

Sado
Użytkownik

marek2fgc napisał:
Sado napisał:

Ślimaki.

Fail, man...

Tam miało być "opierając się na ludzkiej populacji", ale jeden kij, każdy zrozumie.

Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-06-06 22:20:52)

aaxbae.jpg

#75 2012-06-06 17:34:17

samael16
Użytkownik

Walterek facet nie nosi obcisłych rurek, z jednego powodu bo ma jaja. Jak można uznawać za modne coś takiego, co koli w męskie atrybuty rozumiem przylegającą koszule ale nie obcisłą aby podkreślić muskulaturę, ale żeby jaja sobie gnieść ?
Szczerze nie wiem gdzie mieszkasz, ale dziwię się, że za takie poglądy nikt Cię w jeszcze w Przenajświętszej Rzeczpospolitej nie nazwał pedałem.
To nie forum jest złe, to ludzie są szczerzy i mają gdzieś poprawność polityczną.

#76 2012-06-06 17:37:40

walterek
Użytkownik

Wiem tyle, że to słowo jest bardzo obraźliwe.

Mieszkam nad morzem. Mniejsza.

Dziękuję za lekcję tolerancji, nie miałem pojęcia, że.. że tak to wygląda. Może..może mój chłopak mnie broni też przed tym, nie wiem. Nie wiedziałem.

Forum nie jest złe, ludzie są źli, bo mówią obraźliwe rzeczy. Kultura nie ma nic wspólnego z polityką. Niestety.
A rurki lubię i nie są niewygodne.

#77 2012-06-06 18:08:07

qba25
Użytkownik

A ja myślałem, że po zbanowaniu toma, forum umrze śmiercią naturalną, a tu proszę.  smile_lol
Co do tematu, yaoi nie czytam, nie kręci mnie. Do gejów jestem nastawiony neutralnie, ale zawsze się może to zmienić, gdy naruszą moją zawartość spodni. Btw, po co ten temat?

#78 2012-06-06 18:12:22

Nindon
Użytkownik

walterek napisał:

Będę ryczeć do wieczora.

Już myślałem, że będzie chwila spokoju :|

Fajnie, masz swoje zdanie, ale nie dziw się że ludzie na forum są nietolerancyjni. Jak dla mnie są po prostu normalni i nie przyjmują do wiadomości błędnej ideologi (w najgorszym przypadku) 0,5% społeczeństwa, która próbuje wmówić pozostałym 99,5 że ich zachowanie jest normalne.

Do tego tematu jak nic pasuje stwierdzenie "za komuny było lepiej"

@UP: ktoś próbuje wskrzesić toma?

#79 2012-06-06 18:23:46

Sir_Ace
Użytkownik

Światem trzęsie żydomasoneria, ANSI katoltrollernia.

Mimo wszystko po mojemu trochę nieładnie czynicie.

Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-06-06 18:28:08)

#80 2012-06-06 18:41:31

dulu
Moderator

Kto normalny na forum mówi o pedałowaniu...

Stopka forum

© Animesub.info 2024