Nie jesteś zalogowany.
sprzedam za 90 zl luksusowe wydanie zawierające wszystkie odcinki anime, pełna polska wersja językowa ( lektor i napisy do wyboru )
Produkt niedostępny już w Polsce nawet w najlepiej zaopatroznych sklepach, cena po znacznej obniżce. Na specjalną prośbę wysyłam zdjęcia. Wysyłka pocztą lub odbiór w Warszawie w ustalonym miejscu.
Zainteresowanych proszę o kontakt: marysias241@gmail.com
Ostatnio edytowany przez marysias241 (2012-03-26 19:02:33)
Faktycznie cena świetna.
Podepnę się pod temat.
Sprzedam tanio!
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A czym niby różni się to luksusowe wydanie od zwykłego?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Tym że jest luksusowe
tym ze jest w ladnym pudelku, zawiera materialy dodatkowe, ma walory estetyczne i bylo drozsze od zwyklego
marysias241, każdy ma tę wersję, tyle że opcja kupna były dwie: 1. od razu pakiet zbiorczy wsadzony w rękaw; 2. kupowanie pojedynczych voli, do czwartego był dodany rękaw na serię.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
nieprawda, byly 3 opcje;
- pojedyncze plyty
- zbiorcze wydanie w cienkim rekawie
- to samo w grubszym rekawie z grubszego materialu
A tak, cienki box był, przepakowywali jakiś rok temu. Co nie zmienia faktu, że dwie opcje, które podałem, były oraz że twój opis jest przesadny. Luksusowe... Mam to wydanie, luksusu nie czuję, gdy patrzę na nie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
zalezy co dla kogo jest luksusem.dla mnie luksusem jest posiadanie anime na dvd w ladnym pudelku.
dobra zastapcie luksusowy innym przymiotnikiem, na przyklad antyczny albo gladki
Ładne pudełko, na tym się kończyły plusy wydań A-G Tym bardziej żaden luksus.
Yoshi, a fakt, nie poczułem xD
w kazdym razie zachecam do kupna
Kota w worku kupować nie będziemy. Wrzuć jakieś zdjęcia.
Przypadkiem tak ta ekskluzywna edycja wygląda?
http://fushigianime.bnx.pl/viewpage.php?page_id=91
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-03-26 20:45:41)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
tia to to. jak ktoś chce zdjęcia to niech pisze na mojego maila, tam załatwiam wszystkie sprawy związane ze sprzedarzą tego i innych moich rzeczy związanych z mangą i anime.
tia to to. jak ktoś chce zdjęcia to niech pisze na mojego maila, tam załatwiam wszystkie sprawy związane ze sprzedarzą tego i innych moich rzeczy związanych z mangą i anime.
Kota w worku kupować nie będziemy. Wrzuć jakieś zdjęcia.
Przypadkiem tak ta ekskluzywna edycja wygląda?
Pff mam dokładnie takie samo i też nie czuje luksusu. A oglądam piraty bo mnie pieninska.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-03-26 22:31:41)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Człowieku tutaj na forum siedzą znawcy wszelakich gatunków anime jakie są na tej planecie ; ] Ergo Proxy jest to bardzo dobre anime, ale nikt ci nie kupi używanego anime za 90zł. I nie jest to żadne wydanie "Exclusive" tylko zwyczajne wydanie od AG, które można było kupić jakiś czas temu.
Do tego "ekskluzywnego" wydania dochodzą jeszcze pocztówki o których zapewne nie wiesz
ps. Zbij z ceny do 70zł bo 90zł to nie jest okazyjna cena za tyle można było mieć nówkę [chyba że jest to nówka w foli] . Wrzuć ofertę na allegro to zapewne ktoś po jakimś czasie kupi. Jeśli masz twarde pudełko od GHOST IN THE SHELL sezon 1 to mogę od ciebie kupić ; ]
Jakby kogoś interesowało jak wyglądają oryginalne wydania anime w Polsce.
Oto moja kolekcja: http://fushigianime.bnx.pl/news.php
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-03-26 23:35:36)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Ergo Proxy swego czasu schodziło (nówka oczywiście) za 80zł z twardym pudełkiem. Teraz tytuły A-G i Visionen (A-V zresztą też) chodzą po naprawdę śmiesznych cenach. Np Trinity Blood od producenta - Link. Cena ta jest oczywiście za całość, nie za jedną płytę. Z boxem to ja widziałem na allegro po ok 30zł. Wiem, że tu mowa o Ergo Proxy, ale podaję ci inny przykład. Cóż, życzę ci... Powodzenia.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-03-27 00:05:39)