Nie jesteś zalogowany.
I oni się dziwią, że nie chcą im udostępnić placówki do organizowania konwentów. Też bym nie chciał.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
To może lepiej takie konwenty organizować w ramach targów erotycznych (Google mówi, że co jakiś czas i u nas się odbywają)? No chyba że nawet dla nich ślinienie się do rysowanych małolat (i małolatów) będzie zbyt dziwne :]
Xellos_Akatsuki napisał:Ja przepisałem i działa poprawnie: DOZO. Jednak ostrzegam. +18. xD
Przegięcie pały (mimo że nie na miejscu). Jeżeli oni są fascynatami, to rzeczywiście są chorzy.
Kupię tanio kałasznikowa + dodatkowe magazynki.
marek2fgc napisał:Xellos_Akatsuki napisał:Ja przepisałem i działa poprawnie: DOZO. Jednak ostrzegam. +18. xD
Przegięcie pały (mimo że nie na miejscu). Jeżeli oni są fascynatami, to rzeczywiście są chorzy.
Jeszcze tylko znajdź u siebie raka mózgu i w trasę!
bodzio napisał:marek2fgc napisał:Przegięcie pały (mimo że nie na miejscu). Jeżeli oni są fascynatami, to rzeczywiście są chorzy.
Jeszcze tylko znajdź u siebie raka mózgu i w trasę!
Tylko wiesz, jeden z komentarzy pod filmikiem:
"if this guy comes to my country, he's going to run out of bullets"
DOZO. Jednak ostrzegam. +18. xD
Czytałem o takich rzeczach, ale jeszcze nie widziałem. Po prostu wygłupiają się. Przykładowo na wycieczkach szkolnych, dyskotekach itp też część osób świruje. Jednak jakieś chore przypadki nie powinny psuć wizerunku większości fanów.
Wiecie, to tak, jak z ecchi. Kiedyś, w latach 90tych tylko kusiło. Teraz jest 1/5 kroku od hentaja i coś zanosi się, że ten dystans będzie się zacierał coraz bardziej...
Jest to utrzymane w formie "zabawy", ale ta "zabawa" już dawno przekroczyła granice dobrego smaku. Jasne - to tylko część osób, które bawią się na Konwentach, ale na zdecydowanej większości (jeśli nie na wszystkich) Konwentów, na których byłem - sala z yaoi jest najbardziej oblegana.
To na takie cosie same laski chodzą?
Wiecie, to tak, jak z ecchi. Kiedyś, w latach 90tych tylko kusiło. Teraz jest 1/5 kroku od hentaja i coś zanosi się, że ten dystans będzie się zacierał coraz bardziej...
Nie ma takiej możliwości gdyż ecchi polega na tym, że nie pokazują miejsc intymnych (dokładnie to jedynie piersi mogą pokazać). Po prostu wymyślają różne rodzaje fanserwisu w takich anime (zresztą w wielu innych również), ale to logiczne gdyż nie może być w kółko to samo.
Owszem może i udowadniają to od wielu lat.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Xellos_Akatsuki napisał:Wiecie, to tak, jak z ecchi. Kiedyś, w latach 90tych tylko kusiło. Teraz jest 1/5 kroku od hentaja i coś zanosi się, że ten dystans będzie się zacierał coraz bardziej...
Nie ma takiej możliwości gdyż ecchi polega na tym, że nie pokazują miejsc intymnych (dokładnie to jedynie piersi mogą pokazać). Po prostu wymyślają różne rodzaje fanserwisu w takich anime (zresztą w wielu innych również), ale to logiczne gdyż nie może być w kółko to samo.
Tak, ale mamy już dwa przykłady anime, które są od 16 roku życia (w Japonii) i w których jest seks: Yosuga no Sora i Aki Sora.
Tak, ale mamy już dwa przykłady anime, które są od 16 roku życia (w Japonii) i w których jest seks: Yosuga no Sora i Aki Sora.
Gdzie znalazłeś informację, że Yosuga no Sora i Aki Sora są w Japonii dla widzów od 16 roku życia ? Może podaj jakiś link ?
Zresztą seks to występuje nawet w anime nie będącymi ecchi (i chyba sam o tym wiesz). Chodzi głównie o sposób przedstawienia tych scen i szczegóły, których jak wiadomo w ecchi nie ma.
Zauważyłem już dawno temu, że w ecchi dla młodszych widzów jest cenzura piersi (również na BD), a w tych dla starszych nie ma.
PS:
Sacredus możesz się grzecznie zapytać to ja ci wyjaśnię co to jest ecchi dla młodszych widzów.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-19 02:06:23)
Zauważyłem już dawno temu, że w ecchi dla młodszych widzów jest cenzura piersi (również na BD), a w tych dla starszych nie ma.
Jak to co? Ken Poznaje Świat. W dzisiejszym odcinku protagonista zauważył, że gołe baby nie są odpowiednim widokiem dla dzieci. W następnym nauczy się wiązać buciki i pozna literki od C do E.
Jak to co? Ken Poznaje Świat. W dzisiejszym odcinku protagonista zauważył, że gołe baby nie są odpowiednim widokiem dla dzieci. W następnym nauczy się wiązać buciki i pozna literki od C do E.
Wiem koleś, że jesteś zboczeńcem i to lubisz, ale ja nie jestem, więc przestań mnie molestować.
Zresztą to, że dla ciebie oczywiste jest rozróżnienie ecchi dla młodszej i starszej młodzieży/dorosłych nie znaczy, że dla wszystkich innych również.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-19 03:01:32)
Zresztą to, że dla ciebie oczywiste jest rozróżnienie ecchi dla młodszej i starszej młodzieży/dorosłych nie znaczy, że dla wszystkich innych również.
Kenshiro, dam ci szczerą do bólu radę. Nie ośmieszaj się dalej, bo aż żal ciska, gdy się czyta twoje posty...
Świat się kończy :|
Pokaż spoiler
Gdzie znalazłeś informację, że Yosuga no Sora i Aki Sora są w Japonii dla widzów od 16 roku życia ? Może podaj jakiś link ?Zresztą seks to występuje nawet w anime nie będącymi ecchi (i chyba sam o tym wiesz). Chodzi głównie o sposób przedstawienia tych scen i szczegóły, których jak wiadomo w ecchi nie ma.
PS:
Sacredus możesz się grzecznie zapytać to ja ci wyjaśnię co to jest ecchi dla młodszych widzów.
Proszę przeczytać ze zrozumieniem, wtedy można będzie prowadzić dysputę, która nie jest jałowa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ecchi