Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
III odcinek wyraźnie lepszy niż I i II. Powiedziałbym nawet, że był bardzo dobry.
Szkoda, że stanowczo przeginali z niektórymi scenami, gdyż były całkiem nierealne, a ja takich absurdów nie lubię.
27 lutego będzie IV epizod, ale na 99 procent gorszy niż III.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-01-01 04:19:44)
Z tym hentaiem jest tak, że każdy odcinek jest dla innego fetyszysty, więc to normalne, że jest takie wrażenie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Z tym hentaiem jest tak, że każdy odcinek jest dla innego fetyszysty, więc to normalne, że jest takie wrażenie.
Chyba tylko człowiek całkowicie zdegenerowany może być fetyszystą torturowania (już nie mówiąc o zabijaniu). Poza tym pokazywanie rzeczy całkowicie nierealnych w przypadku seksu jest odpychające i głupie, a zarazem psuje całą scenkę.
Każda choć trochę myśląca osoba, wie że to niemożliwe. Na szczęście większość twórców erotyki się tego trzyma i nie robi takich głupot.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-01-01 16:15:21)
Oczywiście, że jest to możliwe z prostej przyczyny, każdy człowiek jest inny.
Oczywiście, że jest to możliwe z prostej przyczyny, każdy człowiek jest inny.
Oczywiście, że nie jest to możliwe.
Obejrzyj ten 3 odcinek bo chyba go nie pamiętasz.
Ech... Niezbadane są możliwości ludzkiego ciała. A dopóki nie sprawdzisz wszystkich kobiet to nie pierdol głupot.
Ech... Niezbadane są możliwości ludzkiego ciała. A dopóki nie sprawdzisz wszystkich kobiet to nie pierdol głupot.
Powiedz, że trollujesz? Nie wierzę w inną opcję.
Po prostu to co piszę opieram na logice, a ty chyba na fantazji.
Ech... Nie będę tego dalej ciągnął, bo ty i tak wiesz najlepiej.
Co do wkładania różnych rzeczy do macicy to pragnę zauważyć że niektóre noworodki potrafią być całkiem spore
Ba, po odpowiednim "treningu" można poszerzyć pochwę do absurdalnych szerokości (mówi komuś coś takiego jak fisting?) bez żadnych uszkodzeń, co więcej po jakimś czasie wraca ona do pierwotnej szerokości.
Kto nie wieży, to zapraszam na ciemną stronę internetu
Co do wkładania różnych rzeczy do macicy to pragnę zauważyć że niektóre noworodki potrafią być całkiem spore
Ba, po odpowiednim "treningu" można poszerzyć pochwę do absurdalnych szerokości (mówi komuś coś takiego jak fisting?) bez żadnych uszkodzeń, co więcej po jakimś czasie wraca ona do pierwotnej szerokości.
Kto nie wieży, to zapraszam na ciemną stronę internetu
Straszny ort.
Propozycja dla kostka: przeczytaj sobie katekano.
Zapodaj link, bo mogę znaleźć nie to o czym myślałeś.
Poród to całkiem inna kwestia (hormony, a w dodatku cały proces przebiega bardzo wolno). Zresztą noworodków nikt nie wkłada.
Przy wkładaniu czegoś większego to szyjka macicy/macica podnosi się do góry lub dana rzecz omija ją i umiejscawia się lekko z boku (w niektórych eromangach dobrze to pokazują). Nie ma opcji, że coś można włożyć do macicy (chyba, że mowa o poważnym okaleczeniu).
Pochwa to co innego, więc nie o tym pisałem.
Propozycja dla kostka: przeczytaj sobie katekano.
Mimo wszystko to soft (w dodatku słabe wizualnie) w porównaniu z Euphoria. : )
Znając waszego "oponenta" konkluzja będzie taka, że was poprosi o udowodnienie tego... na sobie. Enjoy.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Foris napisał:Co do wkładania różnych rzeczy do macicy to pragnę zauważyć że niektóre noworodki potrafią być całkiem spore
Poród to całkiem inna kwestia (hormony, a w dodatku cały proces przebiega bardzo wolno). Zresztą noworodków nikt nie wkłada.
Przy wkładaniu czegoś większego to szyjka macicy/macica podnosi się do góry lub dana rzecz omija ją i umiejscawia się lekko z boku (w niektórych eromangach dobrze to pokazują). Nie ma opcji, że coś można włożyć do macicy (chyba, że mowa o poważnym okaleczeniu).
Jest coś takiego jak sztuczne hormony, słyszałeś o nich?
Zapodaj link, bo mogę znaleźć nie to o czym myślałeś.
Znając waszego "oponenta" konkluzja będzie taka, że was poprosi o udowodnienie tego... na sobie.
W tym zdaniu nie ma sensu. Tak w ogóle to jesteś w temacie i wiesz konkretnie o czym mowa?
Jest coś takiego jak sztuczne hormony, słyszałeś o nich?
A co to w ogóle ma wspólnego z tymi nierealnymi scenami, o których pisałem?
Zresztą sądziłem, że to co napisałem wcześniej jest dla każdego oczywiste i nikt nie będzie nawet próbował temu zaprzeczać.
Przecież to największe absurdy rysowanej erotyki.
Foris napisał:Co do wkładania różnych rzeczy do macicy to pragnę zauważyć że niektóre noworodki potrafią być całkiem spore
kostek00 napisał:Jest coś takiego jak sztuczne hormony, słyszałeś o nich?
A co to w ogóle ma wspólnego z tymi nierealnymi scenami, o których pisałem?
To?
kostek00 napisał:Zapodaj link, bo mogę znaleźć nie to o czym myślałeś.
Fajna manga, trafia do folderu z rzeczami do przetłumaczenia.
bodzio napisał:kostek00 napisał:Zapodaj link, bo mogę znaleźć nie to o czym myślałeś.
Fajna manga, trafia do folderu z rzeczami do przetłumaczenia.
To piszę się na korektę, jakby co.
Znając waszego "oponenta" konkluzja będzie taka, że was poprosi o udowodnienie tego... na sobie. Enjoy.
Made my day
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
kostek00 napisał:bodzio napisał:Fajna manga, trafia do folderu z rzeczami do przetłumaczenia.
To piszę się na korektę, jakby co.
Nie wierzę!
Kto się włamał bodziowi na konto?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna