Nie jesteś zalogowany.
Siedmiu ludzi zostaje zamkniętych w tajemniczym kompleksie pokoi. Są zmuszani do wykonywania rozkazów sadystycznego komputera. Jeśli odmówią ich wykonania, bądź nie uda im się ich wykonać, wszyscy zginą.
Link do projektu: (Klik)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
znów jakieś powalone hentai'e subujesz, weź się za coś innego.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Na przyszłość, upaj na http://ifile.it/ , bo ten rapid to ch*j i ganges. Free userzy bodaj maks 20kb/s mogą wyciągnąć. Na ifile leci full łączem, jedynie capcha, dla mnie to następca MU ^^
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
znów jakieś powalone hentai'e subujesz, weź się za coś innego.
Nie, nie wezmę, będzie to co zechcę. Napisze jedno z najgłupszych i zarazem najmądrzejszych zdań: nie pasuje ci wybrany przeze mnie hentai? To go nie oglądaj i problem masz z głowy. Tak ciężko?
Na przyszłość, upaj na http://ifile.it/ , bo ten rapid to ch*j i ganges. Free userzy bodaj maks 20kb/s mogą wyciągnąć. Na ifile leci full łączem, jedynie capcha, dla mnie to następca MU ^^
I tu też nie, nie mam zamiaru korzystać z jakichś dupnych hostingów.
Gdy uploadowałem na rapidshare, nie było żadnych limitów z piekła rodem, darmowi userzy mogli ściągać pełnym łączem, a to że niedawno takie ograniczenie wprowadzili to mi to zwisa i powiewa, nie mam zamiaru zmieniać czegokolwiek. Następne posty o hostingach, czy innym trollowaniu będą usuwane.
a to że niedawno takie ograniczenie wprowadzili to mi to zwisa i powiewa, nie mam zamiaru zmieniać czegokolwiek.
To po co w ogóle, to uploadujesz ._.?
Problem w tym, że dupny jest rapid. Kthxbai.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
kostek00 napisał:a to że niedawno takie ograniczenie wprowadzili to mi to zwisa i powiewa, nie mam zamiaru zmieniać czegokolwiek.
To po co w ogóle, to uploadujesz ._.?
Problem w tym, że dupny jest rapid. Kthxbai.
A jak inaczej ktoś ma to pobrać? No, niestety rapid zrobił się dupny, ale i tak nie mam zamiaru go zmieniać.
A jak inaczej ktoś ma to pobrać? No, niestety rapid zrobił się dupny, ale i tak nie mam zamiaru go zmieniać.
Kostek najlepsze jest mediafire. Za darmo i można pobierać nawet kilka plików naraz.
kostek00 napisał:A jak inaczej ktoś ma to pobrać? No, niestety rapid zrobił się dupny, ale i tak nie mam zamiaru go zmieniać.
Kostek najlepsze jest mediafire. Za darmo i można pobierać nawet kilka plików naraz.
Ale pliki na darmowym koncie tylko do 200mb, a wiele osób nie lubi dzielić na części.
nie mam zamiaru zmieniać czegokolwiek.
Czego nie rozumiecie w tej części zdania? Teraz naprawdę będę usuwał posty nie na temat.
W sumie to nie było nic powalonego -
Obejrzałem Euphorię i uważam, że to było powalone nawet bardzo.
Owszem takie produkcje raczej zbyt logiczne nie muszą być, ale ten hentaj to kompletna bzdura jeśli chodzi o fabułę. Jednak skoro jest hentajem to dobre scenki mogły by zastąpić brak logicznej fabuły, ale niestety ten element to również dno.
Jedna scenka to jakiś gwałt, a druga scenka była z dziewczyną, która wyglądała na sadystkę, a okazała się masochistką. Ogólnie ładna, ale dorobili jej wielkie cycki żeby ją obrzydzić wizualnie. Zresztą wykonanie tych scenek to dno (beznadziejne ujęcia kamery, odgłosy) czyli nie mają w sobie nic (jak dla mnie) fajnego.
To anime jest ekranizacją gry o tym samym tytule. Gra jest beznadziejna (no chyba, ze ktoś lubi koprofilię czy podobne obrzydliwości).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-09 04:44:03)
Twórcy widać naoglądali się za dużo pierwszej części filmu "The SAW". xD
Nie mówię, że pomysł na tego hentaja jest zły, ale to jest akurat totalnie powalone i obrzydliwe (chociaż mniej niż gra). Nie lubię jak nie ma żadnych wyjaśnień czyli coś wymyślają, a nie pokazują dlaczego jest tak jak jest.
Drugi odcinek przetłumaczony.
Jak zwykle drugi odcinek zwalony...
I kolejny dowód na to, że hentaje są dobre tylko w 1 odcinku...
I kolejny dowód na to, że hentaje są dobre tylko w 1 odcinku...
Z tym się nie zgodzę. Są tytuły składające się nawet z 5-6 OVA i wszystkie były bardzo dobre (prezentowały podobny poziom).
"Euphoria" była nędzna od pierwszego odcinka.
Ehe, ty i te twoje wywody... Nie zaczaiłeś o co chodzi.
Ehe, ty i te twoje wywody... Nie zaczaiłeś o co chodzi.
Jeśli tak uważasz to napisz o co chodzi. : )
Zresztą to był ogólny wykład o eroanime. : )
Gorsze są zazwyczaj kontynuacje powstałe po latach.
Chociażby taki przykład:
Ringetsu the Animation z 2006 roku było bardzo dobre, a Shin Ringetsu z 2008 roku to kompletny shit.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4569
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6140
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-05-14 15:44:40)
Trzeci odcinek przetłumaczony.