Nie jesteś zalogowany.
vizard napisał:Możesz sobie sprawdzić wersje WLGO: http://forums.tokyotosho.se/details.php?id=458322&full=
Oglądałem i nie narzekam.Obadam, dzięki.
edit: o ile się ściągnie...
Ok, w 8h pobrałem 3%
Czas uruchomić google i poszukać dll.
Edit: nvm. pojawił się seed i prawie się pobrało
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2012-02-18 18:56:29)
Tak, siedzisz na ansi od 2008 roku i nie wiesz, że większość to chamy zbolałe.
za czasów jak Freemen był modem, może i nie było tu pierdząco-słitaśnie, ale był względny ład i porządek, no i tego chamstwa tak nie było widać. Jakoś tak od 2009-2010 zrobił się tu burdel
Chyba se jaja robisz. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
coellus napisał:Tak, siedzisz na ansi od 2008 roku i nie wiesz, że większość to chamy zbolałe.
za czasów jak Freemen był modem, może i nie było tu pierdząco-słitaśnie, ale był względny ład i porządek, no i tego chamstwa tak nie było widać. Jakoś tak od 2009-2010 zrobił się tu burdel
Fakt, nawet ja dołączyłem w 2008.
Edit:
Później za jakieś modki robili jacyś dziwini ludzie pokroju #Z xDD.
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-02-18 18:57:46)
Dla tych co szukają Lovely Complex od Bucz.
Zapraszam na stronkę exsite.pl tam umieszczam obecnie to anime.
Mam zgodę na prawie all ep'ki, jedynie uzyskanie zgody od autora 4-9 robi się niemożliwe z powody braku kontaktu. Nie tyle że go nie ma, ale po prostu w ogóle nie odpisuje. Więc wykorzystam te napisy i gdy mi odpisze z odmową to w tedy usunę te odc.
To tyle. Proszę o zamknięcie tematu.
Podziękowania dla Mammoth, pozdrawiam Bucz.
dziękuję i pozdrawiam :]
Ostatnio edytowany przez sandi1993 (2012-02-26 14:44:58)
coellus napisał:Tak, siedzisz na ansi od 2008 roku i nie wiesz, że większość to chamy zbolałe.
To forum miało o wiele wyższy poziom dyskusji i panowała to "rodzinna" atmosfera o wiele wcześniej Teraz nie ma nawet ciekawszych rozmów Same dzieci piszą:P