Nie jesteś zalogowany.
Kostek słuchaj czemu nie zrobisz sondy w której dasz jakąś tam liczbę hentai'ów i np.4 z największą liczbą głosów będziesz tłumaczył w tę sposób bardziej zaspokoisz Hentai maniaków.
Jeszcze druga rzecz popytaj się czasami ludzi jaki jest ich ulubiony hentai w ten sposób możesz odkryć jakieś naprawdę fajne hentai i znowu zaspokoisz lud a nie jakieś hantai robisz jak "Stringendo" bo to jak dla mnie była porażka.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-12-26 22:37:53)
Mnie jedynie zastanawia, po co tłumaczycie hentai'e, mając do wyboru jedynie angielskie napisy nie dość, że lud się zaspokoi, to jeszcze angielskiego pouczy.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Mnie natomiast zastanawia, jak to jest, że nie dało się tego napisać na PW.
Ty dulowaty userze!
Proponowałem dla Kostka niektóre tytuły, ale on nie chciał ich przetłumaczyć.
Na przykład Kara no Shoujo lub Gakuen Nanafushigi. Te dwie produkcje (szczególnie ta druga) są warte przetłumaczenia.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=7037
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=1995
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-12-26 21:47:18)
z polskimi napisami się lepiej ogląda jak dla mnie a tym bardziej w naszych czasach nie wszyscy znają ang. perfekcyjnie
Mnie natomiast zastanawia, jak to jest, że nie dało się tego napisać na PW.
W ten sposób ktoś może mnie poprzeć
Ostatnio edytowany przez lolak55 (2011-12-26 21:53:07)
btw.
i znowu zaspokoisz lud
Cóż za fortunny dobór słów
Ty dulowaty userze!
z polskimi napisami się lepiej ogląda jak dla mnie a tym bardziej w naszych czasach nie wszyscy znają ang. perfekcyjnie
O to właśnie chodzi, miałbyś tylko angielskie, to chętniej byś się nauczył.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kostek (...) w tę sposób bardziej zaspokoisz Hentai maniaków.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kostek się ucieszy :]
Ty dulowaty userze!
co prawda dziwnie to sformułowałem ale wiadomo o co chodzi wolał bym obejrzeć jakiegoś porządnego hentai'a a nie jakiś byle jaki
ale wiadomo o co chodzi
No właśnie, wiadomo
Ty dulowaty userze!
Znajdźcie se inną zaspokajarke xD
A odpowiadając na pytanie, tłumaczę to, co sam chce tez obejrzeć po polsku (tak sam też je oglądam!), co mnie ciekawi, a akurat stringendo, accelerando, itp. zaciekawiły mnie. Może kiedyś zacznę robić ankiety.
Proponowałem dla Kostka niektóre tytuły, ale on nie chciał ich przetłumaczyć.
Na przykład Kara no Shoujo lub Gakuen Nanafushigi. Te dwie produkcje (szczególnie ta druga) są warte przetłumaczenia.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=7037
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=1995
Pierwsze będę tłumaczyć (a przynajmniej tak mi się wydaje), a drugiego to nie pamiętam, żebyś przedstawiał.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Sex Craft mam na dysku, może kiedyś zrobię
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O i proszę, jest już inny chętny
oj dobra dobra bądźmy poważni to nie jest taki głupi pomysł jak dla by były ciekawsze tytuły na stronie
Pomysł może i niegłupi, ale co z tego, skoro jego główny odbiorca nie jest zainteresowany
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ha! I widzisz, jak dla ciebie, ale może nie być dla innych.
Quithe: tzn?
prawda prawda ale popatrz załużmy że ja jestem tobą a ty mną nie chciał byś żeby np. twój ulubiony hentai został przetłumaczony albo nie chciał byś jakiegoś porządnego hentai'a obejrzeć z polskimi napisami? poza tym nie koniecznie my myśmy wybierać bez przerwy możesz taką sondę robić co tydzień albo co miesiąc
kostek00, a chcesz robić sondę? Bo odniosłem wrażenie, że nie .