Nie jesteś zalogowany.
Witam pracuję nad nowym trackerem dla anime i mangi.
Na razie nie jest to jakaś rewelacja, nie ma zbytnio dużo wrzuconego na forum, ale szukam osób zainteresowanych pomocą w tworzeniu tej strony .
Głównym założeniem strony jest ułatwienie w zdobywaniu anime i mangi.
Zamierzam (z waszą pomocą) zapełnić forum różnymi anime i mangami .
Strona jest na razie na darmowym hostingu, ale jak się rozkręci jestem w stanie ją przenieść na płatny i wykupić domene .pl
Jeśli jesteś zainteresowany współtworzeniem strony napisz do mnie na gadu-gadu: 4457394
Zapraszam do rejestracji i ogólnego wspomagania stronki przez reklamowanie, zapraszanie innych i dodawanie propozycji na forum .
http://www.anime-tracker.za.pl
Serdecznie zapraszam.
Ostatnio edytowany przez damian9393 (2011-10-22 18:28:34)
Pomyliłeś tracker z warezem...
Pomyliłeś tracker z warezem...
+1, właśnie to pisałem
Poprawiłem gafę.
Wakabayashi czyżby sarkazm?
Dopiero pracuje nad wyglądem i treścią, ale sam nie zrobie wszystkiego
Ostatnio edytowany przez damian9393 (2011-10-22 18:31:21)
Wakabayashi czyżby sarkazm?
Serio?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Człowiek chcę ułatwić zdobywanie anime i mangi, a tutaj zamiast pomóc próbują zniechęcić człowieka :/
Człowiek chcę ułatwić zdobywanie anime i mangi, a tutaj zamiast pomóc próbują zniechęcić człowieka :/
Ty dulowaty userze!
Tak tu mają nowi userzy. Przyzwyczaj się.
Wow, tymek, z jego warezem, to może się już schować przy tym. Stronka wymiata.
Bo piszesz, że jest wrzucone mało, a nie ma nic. Potem piszesz o współtworzeniu, a nawet nie ma do czego się dołożyć.
Stary, wrzuciłeś link do w ~15 minut przygotowanego forum na darmowym hostingu i bez domeny, a w zamian chcesz, żeby traktować cię jak mesjasza?
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-10-22 19:03:19)
Nie chcę być traktowany jak mesjasz, ale chcę, żeby ktoś pomógł stworzyć forum.
Zaproponował coś, skrytykował co złe, żeby wiedzieć co robić i w jakim kierunku tworzyć stronę.
Pisałem wyżej, że jak się choć trochę rozkręci wykupie domene PL i przeniose stronę na jakiś dobry (płatny) hosting www
Rozpocznij to rozkręcanie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
No to inaczej - co ma być głównym wyróżnikiem twojej strony? Dlaczego mam kopiować linki i wklejać je na to właśnie forum, a nie jedno z setek istniejących i już rozwiniętych?
Masz pole do popisu - walcz o/zachęć użytkowników.
Kolejna wielka inicjatywa, która góra po tygodniu wygaśnie... Takie cuś nie ma w owych czasach racji bytu.
Ostatnio edytowany przez arystar (2011-10-22 19:20:20)
No to inaczej - co ma być głównym wyróżnikiem twojej strony? Dlaczego mam kopiować linki i wklejać je na to właśnie forum, a nie jedno z setek istniejących i już rozwiniętych?
Masz pole do popisu - walcz o/zachęć użytkowników.
1. Przede wszystkim przejrzystość i skupienie się na tych dwóch tematach, a nie jak na wielu forach po sukcesie skierowanie działalności bardziej pod warezy ogólnotematyczne. Chcę, aby ta strona wypaliła dla wszystkich dlatego nie zrezygnowałem, gdy mnie tutaj zmieszali z błotem. Chcę stworzyć stronę przyjazną wszystkim.
2. Dlaczego kopiować i wklejać na forum, którę tworzę? Jak widać forum nie jest zaśmiecone wieloma niepotrzebnymi działami i od razu wiadomo co, gdzie, jak dodawać na forum. Sam zaczynam wrzucać, ale nie mam czasu na ściąganie, wrzucanie na hostingi, tworzenie forum i promowanie. Właśnie dlatego chcę Waszej pomocy.
1. Przede wszystkim przejrzystość i skupienie się na tych dwóch tematach, a nie jak na wielu forach po sukcesie skierowanie działalności bardziej pod warezy ogólnotematyczne. Chcę, aby ta strona wypaliła dla wszystkich dlatego nie zrezygnowałem, gdy mnie tutaj zmieszali z błotem. Chcę stworzyć stronę przyjazną wszystkim.
2. Dlaczego kopiować i wklejać na forum, którę tworzę? Jak widać forum nie jest zaśmiecone wieloma niepotrzebnymi działami i od razu wiadomo co, gdzie, jak dodawać na forum. Sam zaczynam wrzucać, ale nie mam czasu na ściąganie, wrzucanie na hostingi, tworzenie forum i promowanie. Właśnie dlatego chcę Waszej pomocy.
1. Może takie coś masz w polsce (jeżeli chodzi o anime), ale za granicą jest bardzo dużo stron, które nie zmieniają tematu, a nadal świetnie im idzie.
2. Założyłeś stronę i "macie tutaj wiaderko, zapełnijcie go"? Sorry, ale to jest jak rzucanie mięsa psom.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-22 19:30:45)
1. Może takie coś masz w polsce (jeżeli chodzi o anime), ale za granicą jest bardzo dużo stron, które nie zmieniają tematu, a nadal świetnie im idzie.
2. Założyłeś stronę i "macie tutaj wiaderko, zapełnijcie go"? Sorry, ale to jest jak rzucanie mięsa psom.
1. Mówie o polskich stronach .
2. W cale nie chcę abyście zapełnili strone, a ja będę patrzył jak Wam idzie. Chcę wspólnymi siłami stworzyć tą stronę nie zamierzam się tylko przyglądać, ale brać czynny udział w rozwoju forum.
Nie przejdzie, a dlaczego? Strona zostanie zamknięta przez administratora serwera ;] Wiele już takich warezów widziałem i po miesiącu czy dwóch zostawały zamykane : ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Nie powinni zamknąć .
Popracowałem trochę nad działami i dodałem kilka przydatnych rzeczy
Ostatnio edytowany przez damian9393 (2011-10-22 21:12:30)