Nie jesteś zalogowany.
Witam! Posiadam konto na tym portalu i mam pytanie do osób którzy orientują się jak poprawic ratio . Dostałem warna i nie mam możliwości pobierania, w jaki sposób moge teraz poprawić swoje ratio? Bede wdzieczny za pomoc.
Ostatnio edytowany przez wafeltbg (2011-10-09 01:45:48)
sedować to co pobrałeś, trzymać udostępnione nawet 0,5 roku.
Za hit i run wszędzie dostaniesz warna :{{
Trzeba było jedynie używać swojego konta do szukania, następnie kopiować url, wylogować się, wkleić go i pobierać olewając system.
Teraz zwyczajnie wyloguj się i w google wklep tytuł animka + bakabt, po czym pobierz torrenta i ściągaj.
Żadnego z pobranych torrentów nie mam na dysku, jest jakaś możliwość żebym mogł coś ściągnąc, sedować i poprawić ratio?
Zarathustra ci napisał, po wylogowaniu możesz pobierać do woli. Wystarczy że pobierzesz jednego torrenta w ten sposób, a potem się zalogujesz i możesz seedować, tyle że plik torrent musisz znowu pobrać.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Były też jakieś magiczne programiki, dzięki którym niby sam od siebie coś pobierałeś i bardzo szybko nabijałeś sobie ratio, ale gdyby sprawa się rypła - ban
Jest dobry tymczasowy sposób na bakabt. Można założyć nowe konto z innego IP i wtedy pobrać jakiś plik lecz oczywiście takie konto długo nie będzie działać.
Zresztą bez konta też można pobierać stamtąd pliki, ale chyba tylko część.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-09 14:37:41)
Trzeba było jedynie używać swojego konta do szukania, następnie kopiować url, wylogować się, wkleić go i pobierać olewając system.
Teraz zwyczajnie wyloguj się i w google wklep tytuł animka + bakabt, po czym pobierz torrenta i ściągaj.
Kolega temat wyczerpał.
Jako że temat jest, to nie będę tworzył nowego. Chciałem zacząć korzystać z bakabt, jednak nie mogę nić pobrać, za każdym razem proces zatrzymuje się na znajdowaniu peerów 0%, mimo że seedy są. Z pobieraniem np. z nyaa nie mam problemów. Korzystam z utorrenta 3.4.2
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jako że temat jest, to nie będę tworzył nowego. Chciałem zacząć korzystać z bakabt, jednak nie mogę nić pobrać, za każdym razem proces zatrzymuje się na znajdowaniu peerów 0%, mimo że seedy są. Z pobieraniem np. z nyaa nie mam problemów. Korzystam z utorrenta 3.4.2
Ściągnij starszą wersje utorrenta. Najnowsza znajduje się na czarnej liście (Nie wiem czemu).
Sam korzystam z wersji 3.2.3 i nie mam problemów
Tutaj jest lista klientów znajdujących się na białej liście
http://bakabt.me/whitelist.php
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-07-23 13:46:31)
Sado napisał:Jako że temat jest, to nie będę tworzył nowego. Chciałem zacząć korzystać z bakabt, jednak nie mogę nić pobrać, za każdym razem proces zatrzymuje się na znajdowaniu peerów 0%, mimo że seedy są. Z pobieraniem np. z nyaa nie mam problemów. Korzystam z utorrenta 3.4.2
Ściągnij starszą wersje utorrenta. Najnowsza znajduje się na czarnej liście (Nie wiem czemu).
Sam korzystam z wersji 3.2.3 i nie mam problemówTutaj jest lista klientów znajdujących się na białej liście
http://bakabt.me/whitelist.php
Okej, wielkie dzięki, problem rozwiązany.
I jeszcze pytanko: czy jeśli nie mam konta na bakabt, to też mogę dostać warna/bana, jeśli nie będę wystarczająco seedował?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie.
wtas napisał:Sado napisał:Jako że temat jest, to nie będę tworzył nowego. Chciałem zacząć korzystać z bakabt, jednak nie mogę nić pobrać, za każdym razem proces zatrzymuje się na znajdowaniu peerów 0%, mimo że seedy są. Z pobieraniem np. z nyaa nie mam problemów. Korzystam z utorrenta 3.4.2
Sam korzystam z wersji 3.2.3 i nie mam problemówTutaj jest lista klientów znajdujących się na białej liście
http://bakabt.me/whitelist.phpOkej, wielkie dzięki, problem rozwiązany.
I jeszcze pytanko: czy jeśli nie mam konta na bakabt, to też mogę dostać warna/bana, jeśli nie będę wystarczająco seedował?
Jak nie masz konta, to nie dostaniesz, ale tracker działa tylko w danym miesiącu, więc jak zaczniesz pobierać pod koniec miesiąca, to musisz zaktualizować listę trackerów w kolejnym miesiącu.
6 sekund spóźnienia.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2014-07-23 14:12:09)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Używaj utorrenta 2.2.1 najlepsza wersja
Ostatnio edytowany przez sosik102 (2014-07-23 22:24:31)
Tak przy okazji...
Konto warto założyć tylko i wyłącznie dla możliwości korzystania z szukajki
Znajdujesz co cię interesuje, kopiujesz adres do animu/mango, wylogowujesz się ew. wchodzisz w tryb incognito wlepiasz adres i...
Pobierasz torka nie musząc martwić się o ratio i inne tego typu bzdety.
Isao, widać zacofanie. Jest taki myczek na google:
site:bakabt.me tytuł
I konto niepotrzebne.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-23 23:57:25)
Tam zacofanie, znam to, ale w moim przypadku to się nie sprawdza
Zazwyczaj jestem zalogowany od razu, wole kliknąć 3~4x niż wpisywać cokolwiek w guuglach ^^