Nie jesteś zalogowany.
W zasadzi to mi o co innego chodzi. Sram czy są tam moje skany. Ale zobacz na manga center były rozdziały code breaker od 1 do 38 autorstwa atom-grupy manga-lib i ja ta mangę kontynuowałem a oni wywalili na złość te wcześniejsze i zostawili dziurę i zmusili ludzi do pójścia na manga-lib. A mogli to zrobić bo na manga center każdy ma dostęp do swoich mang. A na manga lib są moje i moja kontynuacja i ja do nich dostępu nie mam.
To akurat ich konkurencja, więc nie ma się co dziwić.
Nie liczyłbym, że takim strajkiem cokolwiek wskórasz.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2011-09-18 16:05:48)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Spam boty ON, róbcie tam syf dopóki nie da za wygraną albo wam się nie znudzi, bo takie pisanie, STRAJKOWANIE ( ) nic wam nie da.
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2011-09-18 16:06:09)
Prototype, wiesz, że dokładnie to samo można powiedzieć o anime? Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę. I z perspektywy prawa w naszym kraju to co nie jest w nim licencjonowane nie stanowi przedmiotu łamania prawa.
No nie wiem czy wiesz, ale ja wiem XD Przecież nic nie wspomniałem o anime, że jest legalne i cacy, tylko, że nie czytam mangi, a oglądam anime, ale sam w sobie strajk jest bezsensowny. Mianowicie mówiąc, każdy na tym forum zapewne jest złodziejem, ale strajk... to dziwne, złodzieje, nie mają prawa głosu hehe
Jeśli mamy mieć przestępczość, niech to będzie przestępczość zorganizowana
Trochę dziwna sytuacja, jak ktoś kto kradnie strajkuje?
Na dzień dzisiejszy coraz więcej ludzi umie angielski więc jak dalej ta cała "unia" będzie wyskakiwać z takimi problemami to ludzie zaczną ich olewać... Ja jestem świadom, że pobierając odcinek/film tłumacząc go i rozpowszechniając w dość znacznym stopniu łamie prawo... a może tylko nie którzy mają tego świadomość... Ręce opadają.
Proponuję wejść na:
-Komentarze na temat strajku
-i coś jeszcze na temat strajku
Poczekamy do 30 października i "wszystko" powinno wrócić do normy.
Proponuję wejść na:
"Nie, złodzieje nie mają żadnych praw"
http://kwejk.pl/obrazek/464662/bladk.html
A takie jedno pytanko do tej całej Unii i związków zawodowych - po co przenosicie całą doramę na strony neutralne, takie jak kwejk?
Ty dulowaty userze!
http://kwejk.pl/obrazek/464662/bladk.html
A takie jedno pytanko do tej całej Unii i związków zawodowych - po co przenosicie całą doramę na strony neutralne, takie jak kwejk?
Twórca obrazka o interpunkcji ma raczej blade pojęcie
A w sumie...
(Szkoda, że nie było KIA, to może w polskiej wersji zostałby samochodem)
... nie ma czego żałować.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi tam w pierwszym akapicie, bo za cholerę nie mogę tego zrozumieć .
Nieźle, ledwo rozpoczęli strajk a już prawie Kensei miał pretekst do pozwu i teraz przepraszają:d
LordCrane. Manga i interpunkcja mają ze sobą mało wspólnego. Komiks/manga/manhwa rządzi się swoimi prawami. Chodzi o to by zmieścić tekst. Poczytaj mangi JPF to zobaczysz, że i tam są błędy.
Wax, jakiego pozwu? Wyśmiali by kenseia w prokuraturze. Do tego by się do niego dobrali za te mangi licencjonowane. Ryuuga się przestraszył bo prawa nie zna.
Ostatnio edytowany przez darkstar123 (2011-09-18 18:44:36)
Ich też by wyśmiali, złodziej pozywający złodzieja. Patrz na to tak- gdyby translatorzy nie kradli i tłumaczyli mang to Kensei nie mógł by kraść ich skradzionych mang i wrzucać na swoją stronę.
Manga i interpunkcja mają ze sobą mało wspólnego. Komiks/manga/manhwa rządzi się swoimi prawami.
Dawno nie słyszałem tak ignoranckiego teksu. Serio. Język polski wciąż rządzi się swoimi prawami.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2011-09-18 18:48:50)
Niech mi ktoś racjonalnie wytłumaczy, jakie są postulaty strajkujących, o co poszło i czemu ta drama jest przeniesiona na ANSI? Bo z tego, co czytałem po tych różnych odnośnikach, to jeden wielki bełkot. Znowu komuś e-penis się skurczył?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Poczytaj mangi JPF to zobaczysz, że i tam są błędy.
Poczytaj książki, to zobaczysz, że i tam są błędy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Niech mi ktoś racjonalnie wytłumaczy, jakie są postulaty strajkujących
"Chleba i creditsów."
Ostatnio edytowany przez Aurius (2011-09-18 19:04:51)