Nie jesteś zalogowany.
Temat nie jest w żaden sposób przyklejony na forum, na stronie głównej serwisu (tak, forum jest osobno) wyświetlane są tylko ostatnio poruszane tematy
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-25 22:31:12)
No to panie Diablos jest pan ślepy,a to według mnie straszna choroba.
Widać,że państwo pomału się brzytwy chwytacie.Żeby wejść na forum trzeba kliknąć na ansi taką ikonę zwaną "forum",a potem jeśłiby kociaagacia niebyłby spamerem poszukałby w opcji "szukaj" interesującego go tematu i zadałby w nim pytanie.Ale nawet nie musiał tego szukać,bo forum jest sprawnie podzielone na działy.Wystarczyło by wejść na zakładke Anime>skąd wziąć>Poszukuję
Wystarczyłoby użyć trochę intelektu.
Poprostu to co mówi pan hido nie ma nic do rzeczy i każdy się zemną zgodzi.No ale pan będzie ślepo mówił,że biedaczek nie widział przyklejonych tematów na stronie główne ansi.No tak,jeśli nie widział na ansi to już na forum nie można było wejść tylko ślepo zakładać temat.Macie rację (ironia)
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 22:33:12)
Nie każdy po pierwszym zajrzeniu na stronę musi się na niej połapać, poza tym nie on pierwszy założył osobny temat i pewnie nie ostatni. to nie jest powód, żeby od razu nazywać go spamerem. Nie ty tu jesteś od oceniania nowych użytkowników, sami potrafimy wyrobić sobie o nich zdanie. Póki co to ty zasłużyłeś na miano spamera, nikt inny. I wygląda na to, że nie kociaagacia dostanie bana, tylko właśnie ty.
A tam wyżej w spoilerze jest zrzut, na którym widać, że temat nie jest przyklejony.
Do wszystkich odpisujących temu panu:
Tak, wiem...
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-25 22:38:37)
Diablos
czyś ty aby napewno czytał ten temat?Czy pan czytał moje posty i prowadzoną tutaj dyskusje,bo nie wydaje mi się.Spytał pan za co miałby kociaagacia dostać bana?A chodźby za to,że zakłada temat,który na 100% był zakładany,który nawet z tego co widzę jest przyklejony w tym dziale("poszukję").Jest typowym przykładem spamera,który nie szuka tylko od razu zakłada nowe tematy,a przecież z tego co wiem to społeczeństwo internetowe potępia takie zachowanie.Wiem,że ludzie udzielający się tutaj reprezentują tak zwanych fanów mangi i anime,czyli niż społeczny,ale to nie znaczy,że oni także nie mają poziomu jak inni ludzie.Zazwyczaj daje się takim spamerą ostrzeżenie lub bana,ale według mnie po wyklarowaniu historii kociaagacia,moderacja odrazu powinna przydzielić ban
Misiek, po pierwsze primo, co drugi nowy użytkownik zakłada temat, który już istnieje. Tutaj jest to norma i może niekoniecznie się to chwali, ale nikt za to banów nie daje. No i przede wszystkim nikogo to nie dziwi - to raz.
Dwa, kuriozalnym jest fakt, że się rzucasz do gościa, który na forum o anime prosi o anime. To jakiś absurd.
Trzy, jeszcze bardziej mnie dziwi, że skoro zarzucasz mu, iż jest jakoby stalkerem kogoś tam (czy rzeczywiście tak jest, to kij wie, pewnie nikomu nie chce się tego zgłębiać, bo i po co, tu i tak wiodą prym panienki 2D), a ni z gruchy i ni z pietruchy pojawiasz się ty (tego samego dnia!) i od razu jedziesz po bandzie, jakim to on nie jest psychopatą. Wybacz, ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to ty za nim łazisz, a nie na odwrót. Bo autor tego tematu nawet nie bąknął o jakiejś tam modelce. Więc co ty tu robisz?
Do wszystkich odpisujących temu panu:
nein, nareszcie jakaś rozrywka!
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-08-25 22:40:44)
Ty dulowaty userze!
Witam
Inna kwestia, że jeśli rzeczywiście uważa pan iż użytkownik, który założył ten temat prześladuje tą "modelkę" proponuję namówić ów panią do złożenia zawiadomienia na policji o prześladowaniu, stalkingu. Na tym forum użytkownik kociaagacia nie dopuścił się żadnego znaczącego przewinienia - jeśli w ogóle. Natomiast ty osobniku przedstawiający się jako Muszla nawet jeśli masz szczytne intencje działasz w sposób niewłaściwy. Niemniej w mojej ocenie cała ta sytuacja to jakiś dowcip - czyżby obfite opady zalały jaskinie torlla ? Przez co biedny się obudził i wyruszył na łowy ?
OK jak uważacie,jak już mówiłem ja tylko chcę uświadomić was kim on jest.Nic więcej,tylko proszę o bana.Jeśli nie dostanie bana to trudno i tyle.Niech spamuje dalej.Lepiej dać mnie bana,który próbuje zwami prowadzić jakąś w miarę konstruktywną konwersację.Nie wiem dlaczego taka agresja w moim kierunku,przecież nie powiedziałem,że jestem anty fanem,ani nie obraziłem godności fanów tutaj.Chciałem tylko ostrzec i poprosić o bana,a użytkownicy jak Hidu,DyumEcchi,nover,Diablos,wpieniacz atakują mnie i wyzywają od trolli.No chyba jest forum po to aby dyskutować.Jeśłi wasza dyskusją będzie polegać na tym,żeby mówić sobie zajemnie,że jestem trollem to poprostu nie udzielajcie się mówiłem to na początku dyskusji.Zresztą nie wy jesteście od dawania werdyktów tutaj tylko moderacja itd.
Faktem może być,że trochę zbyt dosadnie potraktowałem Hidu,tylko,że mówił takie bzdury,że nie mogłem się powstrzymać.
P.S.
oczywiśćie to ja jestem spamerem itd. a taki pan DyumEcchi może dawać jakieś nic nie wnoszące do tematu obrazki jakimiś głupimi docinkami.Powtarzam jescze raz jeśli nie macie nic do dodania,to proszę się nie włączać do dyskusji,tak jak o oto prosiłem w początkowych wpisach.Dziękuje
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 23:03:52)
OK jak uważacie,jak już mówiłem ja tylko chcę uświadomić was kim on jest.Nic więcej,tylko proszę o bana.Jeśli nie dostanie bana to trudno i tyle.Niech spamuje dalej.Lepiej dać mnie bana,który próbuje zwami prowadzić jakąś w miarę konstruktywną konwersację.Nie wiem dlaczego taka agresja w moim kierunku,przecież nie powiedziałem,że jestem anty fanem,ani nie obraziłem godności fanów tutaj.Chciałem tylko ostrzec i poprosić o bana,a użytkownicy jak Hidu,DyumEcchi,nover,Diablos,wpieniacz atakują mnie i wyzywają od trolli.No chyba jest forum po to aby dyskutować.Jeśłi wasza dyskusją będzie polegać na tym,żeby mówić sobie zajemnie,że jestem trollem to poprostu nie udzielajcie się mówiłem to na początku dyskusji.Zresztą nie wy jesteście od dawania werdyktów tutaj tylko moderacja itd.
Faktem może być,że trochę zbyt dosadnie potraktowałem Hidu,tylko,że mówił takie bzdury,że nie mogłem się powstrzymać.
Skoro już jest zabawa, to zapytam: czy jak złodziej wyjdzie z paki, to masz zamiar go jeszcze raz aresztować, bo jest pieprzonym złodziejem? Czy karze się ludzi za coś, co mogą zrobić?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Żadnego ataku słownego w stosunku do ciebie nie zastosowałem, cały czas prowadzę z tobą dyskusję, w której usiłuję ci przekazać, że nie ma podstaw by dać mu bana, bo jego zachowanie na innych forach nie ma znaczenia, tak długo jak tutaj przestrzega zasad.
Muszę też niestety stwierdzić, że nie mam dowodów na to, że on kogoś prześladuje, natomiast fakt, że dotarłeś za nim na to forum dowodzi, że to ty prześladujesz jego. Prześladowanie należy zgłosić na policję, a nie gonić delikwenta po całym internecie i mówić innym jaki to on nie jest zły.
Sado
Tylko,że kociaagacia znowu robi nie potrzebny w ogóle temat i jak mówiłem,że to może być dopiero początek jakiegoś spamu.Mówiłem to na początku
Hidu
Jak najbardziej masz rację,tylko ostrzegam,że dzisiaj taki temat jutro drugi i tak zacznie się spam:D
I nie mów mi,że nic nie było przecież przed chwilą przytaknołeś DyumEcchi,żeby mi nie odpisywać.
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 23:29:10)
Sado
Tylko,że kociaagacia znowu robi nie potrzebny w ogóle temat i jak mówiłem,że to może być dopiero początek jakiegoś spamu.Mówiłem to na początku smile_big
Ktoś wyżej już pisał - nowi userzy często zakładają tego typu tematy, ale wynika to z ich niewiedzy i lenistwa, nie ma podstaw, by sądzić, że jest spamerką. Rozumiem, że nasz ostrzegasz, ale proszenie o bana jest grubą przesadą. Poza tym, skąd wiesz, że na to forum nie weszła z powodu swojego hobby?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Omg, niektórych z Was naprawdę nie rozumiem. Został założony temat i został on wyczerpany. Więc po kiego grzyba pisac dalej o jakichś spamerach itp.? Olać to. Prędzej czy później mod powinien zamknąć ten topic.
Sado
Jak mówiłem na tym forum jestem tutaj może z 3 raz,dlatego nie znam obyczajów moderacji.Na różnego rodzaju stronach amerykańskich np, o serialach za taki spam nawet nie robi się ostrzeżenia tylko odrazu się banuje tzw. "haters spam troll".Fakt,że może to przesada o ban,ale przynajmniej ostrzeżenie i zakaz wstępu np. przez miesiąc.
Czy to jego hobby?Nie wiem.ale wiem,że jego hobby to napewno spamming stalking i trolling.
Jestem ciekaw czy pan kaxygen w ogóle czytał topic
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 23:45:15)
Muszla - Daj spokój kociaagacia... Założyła ten temat żeby się dowiedzieć gdzie znaleźć RAWy, dowiedziała się więc koniec tematu. Po co drążysz?
jeśłiby kociaagacia niebyłby spamerem poszukałby w opcji "szukaj" (...)
http://img834.imageshack.us/img834/7280/unledtb.jpg
Kto jest spamerem?
Ostatnio edytowany przez Myore (2011-08-25 23:45:42)
jiii~
noki
Tylko chciałem powiedzieć,żeby na niego uważać,a dyskusja sama poszła.
Myore
Proszę mi powiedzieć co pan chce za za insynuować?Jakby pan przeczytał uważnie naszą dyskusję to powiedziałem dlaczego użyłem słowa śmiecia...Widać pan Myore chcę mnie nie wiem zatkać,a poprostu się kompromituje.Nie rozumiem o co chodzi z tą 16?Jestem już dosyć zmęczony więc trzeba mi mówić wszystko wielkimi literami,a nie spamować jakimiś screenami i cytować.Według mnie taki post powinnien zostać usunięty gdyż,dawanie losowych screenów i cytatów i nie uzasadnienie tego jest według mnie spammem który powinno się bynajmniej usuwać.Następnym razem poproszę komentarz do takiego typu postów,ponieważ jestem zbyt mało inteligentny,a żeby ogarnąć pana posta.Dziękuję.
Już prawie północ, skończcie karmić trola i idźcie spać. Jeszcze tyle anime do obejrzenia.
Te liczby zaznaczone kółkami to liczby napisanych postów. Ogólnie chodzi o to, że osoba, którą nazywasz spamerem napisała 1 posta, a ty 16
^ Co nam szkodzi, temat i tak pewnie poleci ^^
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-26 00:04:33)
Necris
Widać,żę nie czytałeś tematu i robisz idiotyczne docinki
Hidu
Tylko,że to był mój pierwszy post jak jego.Ja nie napisałem 16'ście postów tylko 16'stego posta.Pozostawie spam Myore bez komentarza.Dzięki Hidu,mi się już oczy zamykając.Pisząc tutaj jednocześnie czytam ksiązkę.
Muszla
Zamiast się kłócić porozmawiajmy o czymś pozytywnym np. Jakie jest twoje ulubione anime?