Nie jesteś zalogowany.
Masz rację i jej nie masz,bo mimo,że na rękę mi jest jej promocja,to nie na rękę jest ten stalker który nawiedza nasze studio,robi złą reklamę w internecie itd.
Ja poprostu śledzę jego poczynania,bo boję się,że zrobi jakąś złą propagandę itd.
coellus
tak jesteśmy jedną i tą samą osobą.Mam nadzieję,że będzie ban
Edit
przecież to podejrzane,zalogowaliśmy się w tym samym czasie.Szkoda tylko,że mamy różne ip a tego się oszukać nie da
więc spisek,że jesteśmy jednym poprostu nie ma podstaw rzeczowych,a szkoda,bo jak pisałem zależy mi na banie kociaagacia.
zdrugiej strony coellus naprawdę masz jakieś problemy z myśleniem.Daj jakiś powód poco miałbym robić dwa te same konta i prosić o wzajemne bany?
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 20:00:48)
Chyba się znowu nie zrozumieliśmy, ale tym razem nie mam ochoty ci tłumaczyć, gdzie dałeś ciała.
Ty dulowaty userze!
Chyba się znowu nie zrozumieliśmy, ale tym razem nie mam ochoty ci tłumaczyć, gdzie dałeś ciała.
Oh widać,że jestem zmęczony
Bardzo cię przepraszam za moje roztargnięcie.Zazwyczaj karcę ludzi kiedy coś źlę przeczytają lub nie dokładnie mnie wysłuchują.Cóż,mogę się pocieszyć,że obcuję tutaj społeczeństwo niszowe,a ja jestem tutaj anonimowy tzn. nie podałem imienia inazwiska,więc degresji respektowej w społeczności nie doświadcze,czyli mimo że zrobiłe debilny błąd nikt ważny się o tym nie dowie
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 20:15:29)
Masz rację i jej nie masz,bo mimo,że na rękę mi jest jej promocja,to nie na rękę jest ten stalker który nawiedza nasze studio,robi złą reklamę w internecie itd.
Ja poprostu śledzę jego poczynania,bo boję się,że zrobi jakąś złą propagandę itd.
przecież to podejrzane,zalogowaliśmy się w tym samym czasie.Szkoda tylko,że mamy różne ip a tego się oszukać nie da
więc spisek,że jesteśmy jednym poprostu nie ma podstaw rzeczowych,a szkoda,bo jak pisałem zależy mi na banie kociaagacia.
To żaden dowód. To, że macie różne ip oznacza tylko, że korzystacie z innych komputerów.
zdrugiej strony coellus naprawdę masz jakieś problemy z myśleniem.Daj jakiś powód poco miałbym robić dwa te same konta i prosić o wzajemne bany?
#1 Nie takie rzeczy to forum widziało...
#2 Jesteś tu nowy więc dam ci dobrą radę: Staranniej pisz posty, bo zlecą się ortofaszyści
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-25 20:43:25)
Hidu
Myślcie sobie co chcecie,mi to na rękę.Jeśłi uważacie,że jesteśmy jedną osobą to jak się nie mylę czeka nas ban za to i moja misja będzie spełniona
Co do twoich argumentów
"#1 Nie takie rzeczy to forum widziało..." powiedz mi cóż to za argument?Albo jesteś ograniczony albo robisz jaja sobie ze mnie i z innych ludzi czytający ten temat
"#2 Jesteś tu nowy więc dam ci dobrą radę: Staranniej pisz posty, bo zlecą się ortofaszyści" To już kpina.Przeczytaj siebie,twoim argumentem na powód robienia podwójnych kont jest to,że moja interpunkcja jest zła?Przestań kpić,lub nie udzielaj się tutaj,bo ośmieszasz się.
"To żaden dowód. To, że macie różne ip oznacza tylko, że korzystacie z innych komputerów." Tak,ale napewno kociaagacia napewno ma innego dostawcy.Ja w firmie mam jednego dostawcy internetu
P.S.
Ortofaszyści,to buraki,które tylko potrafią tylko wytykać małe i nie istotne błędy,a do tematu nic dodać.Poprostu smutni panowie.
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 20:54:27)
Nie, nie, nie, źle mnie zrozumiałeś.
Nie wiem po co miałbyś zakładać dwa konta i prosić o wzajemne bany (Chociaż obiekt twojej rewolty nawet się nie odzywa), ale to nie oznacza, że to niemożliwe. Chciałem po prostu powiedzieć, że proszenie się o bana nie jest na tym forum niczym szczególnym, zdarzali się gorsi delikwenci.
A co do stwierdzenia o interpunkcji, to nie był to żaden argument, tylko dobra rada. Pisz jak chcesz, może sam się przekonasz...
PS. Adresów IP nie przydzielają dostawcy internetu tylko organizacje Regional Internet Registry, dla polski jest to RIPE obsługująca Europę, Azję centralną i Środkowy Wschód.
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-25 21:12:20)
Drogi Hidu
Ja wiedziałem,że to dobra rada,ale pisałeś to jako kontr argument.Piszesz,że moje posty powinny mieć lepszy ład,a sam zrobiłeś dysinformację
Mówisz,że bany na tym forum to nic innego,a na innych forach to co?To forum jest dla vipów?Zwyczajne forum tymatyczne,a nie jakiś kościół
Drogi Hidu
Ja wiedziałem,że to dobra rada,ale pisałeś to jako kontr argument.Piszesz,że moje posty powinny mieć lepszy ład,a sam zrobiłeś dysinformację
Mówisz,że bany na tym forum to nic innego,a na innych forach to co?To forum jest dla vipów?Zwyczajne forum tymatyczne,a nie jakiś kościół
Znowu mnie nie zrozumiałeś.
Bany mają u nas ten sam skutek jak wszędzie indziej.
Zdarzają się tu ludzie, którzy zakładają tematy z dziwniejszych powodów, niż prośba o bana dla siebie.
To ja nie wiem o co ci chodzi.Z tego wynika,że piszesz co innego myślisz o czymś innym.Ogarnij się.Ban to ban,nie będzie mógł tutaj więcej się udzielać.Nigdy się nie pytałem o znaczeniu bana ani nic.Nie wiem co ty mi tu imputujesz i wyiskujesz nie zrozumienie twoich postów.Słabe bronienie się i tyle
Wiem,że proszenie o bana ogólnie forach to nie jest nic nowego,więc nie wiem po co mi to mówisz...
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 21:35:16)
Proszenie o bana jest śmieszne. Za co? Złamał jakikolwiek punkt regulaminu? Nie wydaje mi się więc ban się mu nie należy. Dokupi nie naruszy regulaminu nie dostanie bana (a przynajmniej nie powinien). Po za tym jedynie TY tutaj prowokujesz ludzi i wprowadzasz zamęt.
Daj jakiś powód poco miałbym robić dwa te same konta i prosić o wzajemne bany?
#1 Nie takie rzeczy to forum widziało...
Chciałem po prostu powiedzieć, że proszenie się o bana nie jest na tym forum niczym szczególnym, zdarzali się gorsi delikwenci.
Zdarzają się tu ludzie, którzy zakładają tematy z dziwniejszych powodów, niż prośba o bana dla siebie.
Rozpiszę ci to jeszcze raz:
Pytałeś colleus, po co miałbyś robić dwa te same konta i prosić o wzajemne bany, na co ja stwierdziłem, że na tym forum ludzie zakładali dziwniejsze tematy i nie zdziwilibyśmy się, gdybyś rzeczywiście te dwa konta założył... Uprzedzając prawdopodobne pytanie "niby po co?" - nie wiem, co ci w głowie siedzi. Nuda, chęć stworzenia poruszenia na dowolnie wybranym forum w celu podniesienia ego; powodów może być kilka.
I nigdzie nie napisałem o innym znaczeniu bana...
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-25 21:47:50)
Czy jest na sali moderator?
Wybacz Muszla, piszesz bez przerwy o tym aby kogoś zbanować za domniemany spam, ale jak nazwać to czym ty się teraz zajmujesz jak nie spamem i offtopem. Wybacz, ale to jest forum o anime itp. toteż dzieje "amatorskiej modelki" i jej prześladowcy nie specjalnie nas interesują. Tak więc "kończ waść, wstydu oszczędź".
Hidu
Nadal nie umiesz się przyznać do poprostu bezsensownego posta.Ja nie potrafie czytać w twoich myślach zdanie "#1 Nie takie rzeczy to forum widziało..." jako argument do powodu po co mam mieć dwa konta jest poprostu kompromitacją,ale to nie tylko moje odczucie napewno wielu na tym forum się zgodzi,a przynajmniej powinno(jeśli są tutaj ludzie myślący)
Diablos
czyś ty aby napewno czytał ten temat?Czy pan czytał moje posty i prowadzoną tutaj dyskusje,bo nie wydaje mi się.Spytał pan za co miałby kociaagacia dostać bana?A chodźby za to,że zakłada temat,który na 100% był zakładany,który nawet z tego co widzę jest przyklejony w tym dziale("poszukję").Jest typowym przykładem spamera,który nie szuka tylko od razu zakłada nowe tematy,a przecież z tego co wiem to społeczeństwo internetowe potępia takie zachowanie.Wiem,że ludzie udzielający się tutaj reprezentują tak zwanych fanów mangi i anime,czyli niż społeczny,ale to nie znaczy,że oni także nie mają poziomu jak inni ludzie.Zazwyczaj daje się takim spamerą ostrzeżenie lub bana,ale według mnie po wyklarowaniu historii kociaagacia,moderacja odrazu powinna przydzielić ban
Necris
Ja tutaj przecież nie przyszedłem reklamować nikogo ani niczego,tylko wyjaśnić sprawę.Jeśli ja teraz spamuję to wszyscy na "sali" spamują(w tym temacie).Więc twój wystrzał jest trochę zbyt brutalny
Mam nadzieję,że pan przeczytał uważnie moje i innych państwa posty.
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 22:03:39)
Hidu
czyś ty aby napewno czytał ten temat?Czy pan czytał moje posty i prowadzoną tutaj dyskusje,bo nie wydaje mi się.Spytał pan za co miałby kociaagacia dostać bana?A chodźby za to,że zakłada temat,który na 100% był zakładany,który nawet z tego co widzę jest przyklejony w tym dziale("poszukję").Jest typowym przykładem spamera,który nie szuka tylko od razu zakłada nowe tematy,a przecież z tego co wiem to społeczeństwo internetowe potępia takie zachowanie.Wiem,że ludzie udzielający się tutaj reprezentują tak zwanych fanów mangi i anime,czyli niż społeczny,ale to nie znaczy,że oni także nie mają poziomu jak inni ludzie.Zazwyczaj daje się takim spamerą ostrzeżenie lub bana,ale według mnie po wyklarowaniu historii kociaagacia,moderacja odrazu powinna przydzielić ban
te muszla, nie ucz ojca dzieci robić, moderator wie co ma robić i bez twojego widzi mi się.
swoją drogą gdzie ty widzisz ten temat przyklejony? ja tam żadnej kotwicy (w sensie obrazka jako oznaczenia przyklejenia tematu) nie widzę. może jestem ślepa?
po co tu wchodzisz i siejesz nikomu niepotrzebny zamęt, skoro nie interesuje cię tematyka tego forum
jak masz jaja to wyfruwaj stąd, bo normalnie niedobrze mi się robi od twoich bezsensownych wypocin
Eee jakoś nie widziałem i nie znalazłem podobnego tematu. Nie każdy musi wiedzieć że anime bez napisów to RAW, jedynie Ty tutaj zacząłeś tego offtopa
dzieje "amatorskiej modelki" i jej prześladowcy nie specjalnie nas interesują. Tak więc "kończ waść, wstydu oszczędź".
+
Dwa powody, dla których to nie jest argument:
Primo - Po prostu z czystego lenistwa wpisałem #1 zamiast "po pierwsze", twój sposób interpretacji to nie moja sprawa, lecz jak widać masz z tym problem, skoro musiałem 4 razy pisać to samo, a ty nadal nie zrozumiałeś.
Secundo - nie napisałem, że faktycznie założyłeś 2 konta, tylko, że by mnie to nie zdziwiło.
BTW - nie ważne, że założył nowy temat, fakt, jest to błąd, ale nie trzeba od razu karać go warnem a tym bardziej banem. Co innego, gdyby to nie był pierwszy raz.
http://tehparadox.com/forum/search.php
i wpisujemy nazwę anime spacja 1080p, np.
FullMetal Alchemist 1080p
Znowu jakaś szopka?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oh proszę was...
Dałem wyraźnie do zrozumienia,że moderacja na większości forach świata wychowuje takie osobniki,którzy wchodzą na forum i od razu zakładają nowy temat zamiast sobie samemu poszukać poprzez ostrzeżenia lub bany ,a do tego znam tego spamera wcześniej dlatego zacząłęm ten offtop w celu poinformowania z kim mają doczymienia.
panno nover
jestem na tym forum może 3 raz,a pani napewno była tutaj więcej(wnioskuje to z daty dołączenia)i nie zauważyła pani,że to forum ma coś takiego jak tematy przyklejone?Są one wytłuszczone na tym forum i są zawsze w pierwszej kolejności pokazywane w poszczególnych działach.I jak tu brać poważnie kobiety(tak mam namyśli równo uprawnienie).No chyba,że sorry jesteś jeszcze nie dojrzałą gimnazjalistką lub nawet licealistką,tylko,że licealistki już są odpowiedno uporządkowane emocjonalnie
mówiła pani,że poco tu jestem skoro mnie tymatyka nie interesuje,a może chciałbym dołączyć do grona fanów?Skąd pani to wie?
HIdu
Skoro miałeś "to" namyśli to czymu cytowałeś moją wypowiedź,gdzie proszę o argumenty?Teraz rozumiem...Żeby czytać twoje posty trzeba być detektywem,albo nawet jasnowidzem albo coś.
Ostatnio edytowany przez Muszla (2011-08-25 22:22:51)
Fakt jest 3 od góry ale ze względu na datę. Po za tym albo ja jestem ślepy albo TY bo ja nie widzę tego tematu wytłuszczonego i do tego kotwicy jak dwa pierwsze tematy.