Nie jesteś zalogowany.
xD
Nie, skrin z lodem debeściak
Ty dulowaty userze!
No tak, coś już sobie przypominam.
Ale i tak
Najlepsze z tematu - "żeby nie oftopować". Widać, że mareczek w formie. Swą postacią niszczy nawet najtwardsze szare komórki.
BTW 1, chyba niektórzy nie skumali, że topik nie ma "osobowości prawnej", wynik ankiety niczego nie zmieni, w ogóle jest z dupy itd.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
nie offtopujcie bo jak bede zachwile modem, to sie skonczy samowolka,niebedzie tak,ze jest kolko wzajemnej adoracji starych wyjadaczy ansi.kane mi juz napisal na gg ze mi zaraz da moda
Najlepsze z tematu - "żeby nie oftopować". Widać, że mareczek w formie. Swą postacią niszczy nawet najtwardsze szare komórki.
BTW 1, chyba niektórzy nie skumali, że topik nie ma "osobowości prawnej", wynik ankiety niczego nie zmieni, w ogóle jest z dupy itd.
jak sama nazwa wskazuje ankieta to ankieta,a nie oficjalne glosowanie na prezydynta
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 18:59:49)
kane mi juz napisal na gg ze mi zaraz da moda
Wklej loga
nie offtopujcie bo jak bede zachwile modem, to sie skonczy samowolka,niebedzie tak,ze jest kolko wzajemnej adoracji starych wyjadaczy ansi.kane mi juz napisal na gg ze mi zaraz da moda
Dajesz skrina rozmowy, coś czuję, że będzie ciekawy
Ty dulowaty userze!
BTW 1, chyba niektórzy nie skumali, że topik nie ma "osobowości prawnej", wynik ankiety niczego nie zmieni, w ogóle jest z dupy itd.jak sama nazwa wskazuje ankieta to ankieta,a nie oficjalne glosowanie na prezydynta
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie żebym coś sugerował, ale w screenie przedstawiającym rozmowę na GG (o lodziku) widać, że ma na liście "ojca" i "tatę"
A żeby nie być gołosłownym
Uploaded with ImageShack.us
http://img819.imageshack.us/i/kanew.jpg/
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2011-06-24 19:13:43)
A żeby nie być gołosłownym
http://img818.imageshack.us/img818/8941/kanep.jpg
O ja wymiękam
"proszę, użycz mi swej mocy"
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-06-24 19:13:23)
Ty dulowaty userze!
teraz działa ,nie wiem co się stało ale cos tam sie popsulo z pixelizacja
cóż widać ,że aktywność jest,mareczek65 to jeden z pierwszych bosów jaki się pojawił na forum w roku 2005 i 2006,lecz moderacja nalegałą i odszedłem na rente dzisiaj jednak postanowiłem tu wrócić na zawsze
generalnie użytkownicy z którzy dołączyli 2005-2006 powinni mnie znać bez problemowo
w 2005-2006 to cię tu raczej nie było
ten zagubiony chłopczyk odwiedzał nasze forum bodajże w 2007
no to nic dziwnego, że nie pamietam ;<
po uważnym przeczytaniu całego tematu głosuję za nadaniem mu statusu moderatora, przecież widać, że to odpowiedzialny, uczciwy, lubiany na forum człowiek.
ocenilem serie tylko ktore rewatchowalem wiecej niz 5 razy dlatego
Wiesz co, idź rewatchować 6 raz tego hentajca.
No chyba że masz jeszcze jakieś logi, to jedziesz
Ty dulowaty userze!
Zauważyliście, że "admin" robi na GG takie same błędy jak nasz delikwent?
postmaster3 napisał:ocenilem serie tylko ktore rewatchowalem wiecej niz 5 razy dlatego
Wiesz co, idź rewatchować 6 raz tego hentajca.
No chyba że masz jeszcze jakieś logi, to jedziesz
nie rozumie o co chodzi?co masz namysli?
Przypadek, czysty przypadek. Chyba nie zakładasz, że te wypowiedzi są sfabrykowane?
Walicie ściemy, co tam mod, dajcie mu Admina, a strona w ciągu 2h będzie miała 300 nowych trolli. Swoi do swojego lecą, więc ansi odżyje, w inny sposób, ale jednak.
Może konkurencja dla 4chan będzie.
Btw. po co ci tłumacz google, skoro znasz fest anglika? ;p
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-06-24 19:20:22)
E tam, najważniejsze, że admin boi się stracić majtki xd
Ty dulowaty userze!