Nie jesteś zalogowany.
Prezentuje Codzienne Życie Licealistów 12, które niestety jest ostatnim odcinkiem.
Kilka moich słów o serii: Było dużo śmiechu. Pierwsze dwa odcinki czasami rozwaliły mnie do łez. Niektóre gagi były kiepskie, ale w większości były te lepsze
Postacie - główne postacie dobrze dobrane, choć przy aktorach mógłbym się trochę kłócić(Tomokazu Sugita trochę nie pasował do Hidenoriego, ale przyzwyczaiłem się), brakowało Tadakuniego i kilka skeczy o nim, tego bardzo żałuje. Literacka dziewczyna - ech, niezapomniana , Motoharu i spółka, Ringo(także niezapomniana bitwa pomiędzy Prezesem a Ringo) czy licealistki z "Nowoczesnych licealistek" też były czasami dobre.
Muzyka - za dużo jej nie było, tylko przy wstępach gagów i trochę w środku, za to opening i ending wpadły mi w ucho, chciałbym, by przedstawienie z endingu zostało pokazane jako osobny skecz(może w specjalach na BD będzie)
Całosć oceniam spokojnie na 9/10.
Dziękuję za wszystkie oceny - dobre i nawet te trollowe. Do zobaczenia przy kolejnych odcinkach Sket Dance, Kimi to Boku 2 i przy specjalach Licealistów. Zobaczymy się też w tym domniemanym drugim sezonie.
Miłego oglądania
Hidenori i literacka dziewczyna - najlepszy romans wszech czasów!
Może Twoim napisom daleko do ideału, ale jednak fajnie się oglądało. Dzięki że wziąłeś się za tą serię i mam nadzieję, że zabierzesz się za tą zapowiadaną kontynuację
Czy to kicie? Tak!!!
To znaczy, że Kimi to Boku 2 1 już dostępne.
Prawdopodobnie nie będzie wersji HorribleSubs, tylko będzie tłumaczone wszystko na sage(znowu...)
Rawy będą się pojawiać, ale w odstępach czasowych. Wypisujcie błędy, jeżeli chcecie, lecz poprawie je dopiero w czwartek/piątek, ponieważ jestem na wyjeździe.
Miłego oglądania
Czy chciałby ktoś mieć taką służącą?
Historia w Sket Dance 50 pokaże wam, dlaczego Himeko tak wygląda
50 odcinków już za mną, pierwotnie chciałem zakończyć moją przygodę ze Sketem właśnie po 50 odcinku, ale chcę dobrnąć do końca. Odcinek 52 rozpoczyna drugi rok nadawania Sketa(było to w czwartek, ale jestem szybki... )
Co do Kimi to Boku 2 - HS jednak wydaje, ale chyba z dniowym opóźnieniem, tak więc wydanie Kimi to Boku będzie opóźnione o dzień.
Miłego oglądania
=====================================
Dodałem Vol. 2 i Vol. 3 Blu-Raya do Guilty Crown.
Synchra BD do Kimi to Boku zrobię jutro, jak się pobiorą.
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-04-07 14:03:44)
Dziś bez kici, ponieważ ten screen mnie urzekł.
Kimi to Boku 2 2
Miłego oglądania
Czy chciałby ktoś mieć taką służącą?
Służąca zawsze by się przydała.
Nasi Mikołaje Choć święta niestety już minęły.
Kimi to Boku 2 3 dla was.
Miłego oglądania i Dobranoc
Dzisiaj dostaniecie kicie.
Kimi to Boku 2 4
Sket Dance 53 powinien trafić dziś lub jutro. Możliwe, że razem z odcinkiem 54
Miłego oglądania
Pamięta ktoś dialog Gajusza CE+ z Marnympopisem z Asterix i Obelix: Misja Kleopatra?
Ostatni tekst Gajusza "Bo wy wszystko tak (z profilu)" oddaje najlepiej ten screen.
Sket Dance 53
Miłego oglądania
Dziś tylko Kimi to Boku 2 5
Sket 54 jest w korekcie, a tłumaczenie 55 odcinka trochę opóźnione.
Miłego oglądania
Teraz czas na Yukiego
Kimi to Boku 2 6 dostępny.
Sket 54 i 55 powinny być do soboty wrzucone.
Prace nad 56 trochę się przedłużą, ale także do soboty powinienem skończyć razem z 57.
Miłego oglądania
Ekipa jak ta lala
Kimi to Boku 2 7
Co do speciali Licealistów - pierwszy jest gotowy. Z drugim są nie małe problemu, rzecz w tym, że nie mogę wyciągnąć z niego napisów, nie wiem czemu. No, ale bez zmartwień, trzeba będzie zrobić samemu czasówkę.
Przewidywany czas wrzucenia - Piątek 15:00
Miłego oglądania
================================================
Pierwszy special Licealistów na ANSI
Klik
Drugi będzie po obiedzie
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-05-18 14:41:39)
Dzięki!!! Jak zwykle świetna robota ;P
btw jeden z lepszych odcinków, w końcu coś się zaczęło dziać między Chizuru i Marry ;P
Jeżeli ktoś myślał, że licealiści is dead... to się mylił.
Codzienne Życie Licealistów Special 2
Zostały jeszcze cztery. Nadal mam nadzieję, że w ostatnim pokażą spektakl z endingu serii, ale w pełnej wersji.
Miłego oglądania
Screen pasuje do wydarzeń z tego odcinka
Kimi to Boku 2 8
Miłego oglądania
==================================================
Teraz część informacyjna:
1. Zawszę piszę to pod koniec sezonu, ale wydarzenia, które opiszę w drugim punkcie to wyjaśnią.
Serią, którą zajmę się w lato będzie Arcana Familgia w pełnej nazwie La storia della Arcana Familgia. To nie wszystko, bo biorę także na warsztat Code Geass: Boukoku no Akito.
2. W czerwcu wyjeżdżam na praktyki do nowego miejsca, więc nie wiem, czy będę miał tam internet. Jeżeli będzie, to o napisy nie macie co się martwić, lecz jeżeli nie będzie, to resztę odcinków Kimi 2 i Sket Dance ujrzycie w wakacje, razem z Arcaną.
3. Wciąż nieznana jest data Kizumonogatari. Miało wyjść w wakacje, ale krążą plotki, że data zostanie ujawniona przy premierze Nekomonogatari. Zobaczymy.
4. Sketa nie porzuciłem. Piszę do mnie kilka osób, w sprawie napisów i odpowiadam: przez praktyki mam teraz trochę mało czasu, ledwo wyrabiam się z Kimi i coś tam przy Skecie popracuje, a mam teraz ostatni tydzień na poprawę matmy, w wakacje wszystko wyrównam.
5. Oto "plany wydawnicze"
Lato:
- Arcana Familgia - lipiec
- Code Geass: Boukoku no Akito - sierpień
Jesień:
- Robotics;Notes - październik
2013:
- Kizumonogatari
- Library War: The Wings of Liberty
Nadrabiamy, nadrabiamy
Dzisiaj tylko Sket Dance 56, ale reszta powinna niedługo trafić.
Dodałem tłumaczenie openingu, które tłumaczyłem z hiszpańskiego, lecz moja znajomość tego języka jest niestety zerowa, więc nie dam sobie ręki uciąć, czy tłumaczenie hiszpańskie jest zgodne z japońskim, no i także czy moje jest
Tutaj jest czcioneczka do pobrania Klik
Miłego oglądania
A już myślałem, że Kimi to Boku :C