Nie jesteś zalogowany.
Anime Raws Download, oferujemy Anime tylko w wersji Raw. Wydania Grup L33t-raws, Leopard-raws, TV-Japan, Zero-raws, S^M, CDevils, TVRip DVDRip, BDRip, HDRip. Stare, nowe jak i trudno dostępne serie znajdziesz właśnie tutaj.
Myślę, że nie trzeba więcej opisywać.
Stronka jest nowa z dużym potencjałem oraz na płatnym hostingu co zwiększa jej dostępność jak i szybkość.
Myślałem, że będzie można coś zaciągnąć na luzie to nie dość, że tylko/aż 5 serii jest doistępnych, to w dodatku:
By zobaczyć ten tekst musisz się zarejestrować w portalu.
Czyli standard dla podrzędnych warezowni. Ech, pozostaje torrent i Toshokan.
Jak na razie bieda , pod względem zasobności lepiej wypada choćby www.anime-raws.pl Ale pożyjemy zobaczymy czy wykorzystacie ten "duży potencjał"
Ostatnio edytowany przez Prey (2010-09-05 15:21:34)
Mało osób będzie waszą stronkę odwiedzać, jeśli rejestracja będzie wymagana.
I jak na razie to bidę tam macie. Może kiedyś jeszcze do was wpadnę...
Podoba mi się szata graficzna strony. xD
A jakie proponujecie rawy? Jakie źródło? Jakie próbkowanie audio?
Jak wygląda sprawa zakodowanego obrazu? Jest wiernie oddany do źródła pierwotnego, czy posiada niewidzialne artefakty i makrobloki, które zużywają nadmierną ilość bitów? Jak usuwacie przeplot? Jest obraz ładnie przetworzony do standardu progresywnego? Czy jest jakiś efekt ducha? Dbacie o antialiasing na krawędziach? A co z bandingiem? Dbacie o płynne gradienty, czy raczej zrzucacie to na drugi plan? Jak z rozdzielczością? Używacie sztucznego powiększenia, czy robicie w naturalnych dla źródła? Dbacie, by FPS był dobrze ustawiony? Używacie VFR na sceny panoramiczne?
Bo jestem ciekaw.
ARD? Czy to ty?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-09-05 15:43:13)
Spieszę z odpowiedzią.
Pozwoliłem sobie zrobić screen'a :
Swoją drogą wydaje mi się, że rosyjski softsub i dual audio to nie raw
Proszę zignorować moją przynależność do konkurencji, nie chcę być złośliwy, tylko wyrażam swoje zdanie
Hatak, to są tylko rawy ściągnięte z neta i wrzucone na DDL. Czyli to samo co zawsze i wszędzie.
Nie ma to jak oryginalna nazwa nie ściągnięta od innej grupy
tak, brak słów - zwłaszcza, że nieumiejętnie zamalowano nazwę strony (porównać oba obrazki to nie problem i widać od razu, że tzw. "paintowe" poprawki ktoś "ładnie" zrobił), nie mówiąc o tej chmurce zielono-niebieskiej z prawej, która w oryginale jest, a tu jej nie ma, bo pewnie ładne zaszpacholwanie nie wyszło.
zastanawia mnie jak można nazwać RAW'em coś, co ma napisy? o.O
i jeszcze to wymaganie rejestracji - FAIL!
jak zmienicie layout na coś SWOJEGO (albo poproście kogoś o zrobienie wam szablonu do CMS'a, albo sami to zróbcie nie kopiując na bezczela od innych -_-) i zrezygnujecie z obowiązkowej rejestracji - zastanowię się wtedy, czy łaskawie do was zajrzeć - bo jak na razie strona spalona na stracie, przynajmniej dla mnie.
Ostatnio edytowany przez nover (2010-09-05 23:03:03)
I jeszcze te konta V.I.P.
Ranga V.I.P, Sponsor
Ci to zagwarantuje!
Wspieraj Raws4u
Co się stanie z wpłaconymi pieniędzmi?
Utrzymanie naszych serwerów, opłacanie domeny,
promocja strony, konserwacja i optymalizacja skryptu oraz bazy danych,
większe bezpieczeństwo. Na pewno Twoja pomoc zostanie dobrze wykorzystana!
ABY OTRZYMAĆ RANGĘ NALEŻY WPŁACIĆ :
5zł za okres 1 miesiąca
10zł za okres 2 miesięcy
itd.
Szczegółowe przywileje: V.I.P
1. Dostęp do działu Tylko dla V.I.P!
2. Usuniecie wszystkich aktualnie posiadanych ostrzeżeń (jeśli dana osoba je posiadała).
3. Jeśli masz jakiś problem zawsze ci pomożemy !!
Możesz pisać do nas PW,Skype,GG e-mail, a zawsze otrzymasz pomoc !! Tego nie mogą inni !
4. Możliwość edytowania, oraz kasacji własnych komentarzy.
5. Dodawanie artykułów ich edycja bez akceptacji Administratora, Moderatora.
6. Większą skrzynkę na Prywatne Wiadomości ( z 20 PW do 100 PW )
7. Pomoc w znalezieniu trudno dostępnego Anime. My to znajdziemy i zuploadujemy !!!
8. Możliwość posiadania 5 ostrzeżeń
Szczegółowe przywileje: Sponsor
1. Możliwość zareklamowania się na stronie.
2. Reklamy do wyboru:
-button w dziale Nasi Przyjaciele
-baner na Head-erze strony
-banner pomiędzy krótkimi artykułami
-banner w pełnym artykule
(to wszystko po uprzednich rozmowach)
3. Zezwolenie na reklamowanie się w komentarzach (sygnaturki) pod artykułami !!! (1 reklama na 1 artykuł)
4. Jeśli masz jakiś problem zawsze ci pomożemy !!
Możesz pisać do nas PW,Skype,GG e-mail, a zawsze otrzymasz pomoc !! Tego nie mogą inni !
5. Reklama wysłana jako wiadomość systemowa do wszystkich użytkowników Raws4u. (2 reklamy miesięcznie)
Żeby otrzymać jakąkolwiek pomoc, lub chociaż móc napisać PW do Administracji trzeba zapłacić...
Niby 5zł to niewiele ale wystarczy sobie wyobrazić sytuację typu: "co robić, nie widać mojego avatara" (ktoś może się nie znać, zdarza się), i żeby poprosić administrację o pomoc w rozwiązaniu rozwiązanie problemu trzeba lecieć do banku/prosić rodziców żeby przelali 5 zł
Ostatnio edytowany przez Hidu (2010-09-05 22:41:52)
Śmiech na sali, ostatnio na ANSI zaczyna się reklamować masa stron/stroneczek. Ale w tym wypadku sprawdza się stare porzekadło, które mówi, że niektórzy powinni móc tylko czytać w internecie, samemu nic nie pisząc czy tworząc. W ogóle 5 anime na krzyż, a już opłaty, won!
czy to nie jest zwykłe kradziejstwo?
"Template Type: Rip" xD
Na tej rosyjskiej stronie jest napisane, że desing by http://centroarts.com/ xD
"Template Type: Rip" xD
Na tej rosyjskiej stronie jest napisane, że desing by http://centroarts.com/ xD
A co tam, dostępne w sieci to ludzie korzystają, ale żeby nie zmienić nawet kolorystyki
http://centroarts.com/portfolio/templat … eland.html
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2010-09-05 23:30:47)
Ano, to kradziejstwo jest xD Ale cóż, mało ambitny projekt xD Myśleli pewnie, że nikt się nie pozna. Rosjanie już wiedzą! xD Lepiej pozamykajcie domy XD
nikt nie pozna, w kodzie strony nazwa pliku css jest taka sama jak nazwa strony z której to zwinięto do tego jest to DLE dla nie wiedzących
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2010-09-05 23:35:58)