Nie jesteś zalogowany.
Czyżby to był ledziux? XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
kurde
gdybym był adminem porównałbym IP "nowego" usera, a potem się pośmiał z resztą forum ^^
Ee, Zjadacz jest zbyt sprytny, szybko zrestartował połączenie Neostrady i już jest nietykalny .
Czyżby to był ledziux? XD
rezor1991 napisał:kurde
gdybym był adminem porównałbym IP "nowego" usera, a potem się pośmiał z resztą forum ^^
Ee, Zjadacz jest zbyt sprytny, szybko zrestartował połączenie Neostrady i już jest nietykalny
.
Nie i nie
Ip zmieniałem, ciasteczka usunąłem, ale to nie znaczy, że jestem nietykalny. Dla chcącego nic trudnego...
(tak dla zabawy pisze teraz z bramki proxy^^)
Co do tematu:
Jedź an Balcon 25.07 w Chorzowie!
Ino pamiętaj pkt. 8 regulaminu "Organizatorzy nie biorą odpowiedzialności w przypadku zajścia w ciąże na terenie konwentu.", więc nie szalej tam za bardzo ;>
zmora, polecam sprawić Ci sobie takie coś:
+18 ^^
Pokaż spoilerŚwietna sprawa, sam korzystam ;D Można na tym hulac do woli, ale pamiętaj, żeby czasem to wyprać (polecam w Perwoll'u). Higiena przedewszystkim...
Widać, że to jakiś wielbiciel loli.
Dobra widząc jak lubicie się pośmiać, podrzucę wam coś na zachętę i mówię tu serio.
22lat fan anime z Sosnowca, poszukuje dziewczyny z okolic śląska, dość biedny, bez paru zębów(życie w mieście jest brutalne), brzydki(żeby nikt se złudzeń nie robił), parę lat temu zerwane większość kontaktów ze półświatkiem przestępczym(chodź dalej dobrze poinformowanym), anime jedynym nałogiem, bardzo spokojny, wiek inicjacji seksualnej 13 lat(chodź żałuje, nie wieku w którym to zrobiłem, ale z jakim partnerem).
P.S. U mnie na osiedlu 12 się kroją, często 13 są w ciąży, a 15 jak grzybów po deszczu, większość partnerów to rówieśnicy, a policja czy sądy nie może im nic zrobić, dozór kuratora jest przyznawany ze względu na możliwe wystąpienie patologi, sam go miałem więc trochę o kuratorach rodzinnych wiem , żyjecie w wolnym kraju, więc nie wsadzaj stopy między drzwi, jak para dajmy 12 on/a i 25 on/a są ze sobą z własnej woli to nie wtrącać się, jeśli starszy partner zmusza młodszego to na stos z nim, nie wiem czy wiecie, ale nie tak dawno normalne było uprawianie seksu w wieku 13 lat, nie wiem jak teraz ale na wsi to było normą, bo tam nie mieli co robić, nawet często słuchałem zwierzeń współpracownic, które przyjechały ze wsi, jak to one nudząc się chadzały po krzakach z różnymi facetami. Dodatkowo trudno mi uwierzyć, że dziewczynka w wieku 12-15 potrafi racjonalnie myśleć i oceniać sytuacje, te które potrafią to nie robią tego za wcześnie.
Cały tekst jest na serio więc co mądrzejsi mogą się inteligentnie wypowiedzieć.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2010-06-27 16:50:31)
WujekDobraRada napisał:zmora, polecam sprawić Ci sobie takie coś:
+18 ^^
Pokaż spoilerŚwietna sprawa, sam korzystam ;D Można na tym hulac do woli, ale pamiętaj, żeby czasem to wyprać (polecam w Perwoll'u). Higiena przedewszystkim...
Widać, że to jakiś wielbiciel loli.
Loli, shota... Toż to najlepsze gatunki są ;D
Ee, Zjadacz jest zbyt sprytny, szybko zrestartował połączenie Neostrady i już jest nietykalny
.
Masz mnie
Dobra, temat wymyka się spod kontroli powolutku. Kończyć z wrzutkami, wracamy do "głównego wątku", inaczej będzie bubu.
"Skazany na zajebistość"
zmora... ty zamiast tu szukać, to się w sobotę do Poznania przejedź do F.B.I. (w soboty są wieczory panieńskie). 20 chłopa na 100 lasek przeważnie - naprawdę ciężko czegoś nie wyrwać (2-3 imprezy i będzie taka na miesiąc może dłużej, w zależności, czy chcesz dziewczynę w celach uczuciowych, czy... "praktycznych" ^^ (jezusie czasami to tam są takie rakiety, że nie wiem gdzie się gapić))
Ręce opadają jak czytam te "żale" do zmory. Zwłaszcza, że każdy z was ma multum innych LEPSZYCH pomysłów na znalezienie ruchadełka. Serio śmieszą już mnie te wasze posty ludzi znawców tematu "jak wyrwać laskę", bo większość z was to ci dumni kolesie panoszy się z pasztetami po ulicach. Zawsze tak jest, że o tym jak jak znaleźć sobie kogoś najwięcej wiedzą ci którzy teraz marnują sobie życie przy kaszalotach.
Co nie zmienia faktu, że temat wymiata :F
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-06-27 18:30:33)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ręce opadają jak czytam te "żale" do zmory. Zwłaszcza, że każdy z was ma multum innych LEPSZYCH pomysłów na znalezienie ruchadełka. Serio śmieszą już mnie te wasze posty ludzi znawców tematu "jak wyrwać laskę", bo większość z was to ci dumni kolesie panoszy się z pasztetami po ulicach. Zawsze tak jest, że o tym jak jak znaleźć sobie kogoś najwięcej wiedzą ci którzy teraz marnują sobie życie przy kaszalotach.
Co nie zmienia faktu, że temat wymiata :F
Amen
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Iron666, najpierw piszesz:
ze jest najmądrzejsza z całego grona facetów którzy się tu wypowiadają bo piszą że trzymają kciuki...
a chwile pozniej:
Zmora trzymam za ciebie kciuki
A cala reszta to jakies zenujace moralniaki pozbawione sensu, mowisz, jakbys byl nieomylny. Mowisz o jakimstam zwiazku, a zwiazek uczy wlasnie tego, ze nie jest sie nieomylnym. Mozna z niego wyniesc pewnosc, ale bez zapatrzenia w siebie. Ty wydajesz sie typem wlasnie takiego czlowieka, ktory w stosunkach miedzyludzkich od razu na starcie jest wykpiwany. Tak, oceniam cie po kilku literkach. Ale ze wzgledu na to, ze sa zenujace. I tak jak w wiekszosci ten temat jest wlasnie pozytywny, tak to, co piszesz, to najczystsza zenada. Ogarnij sie zatem.
Nie moglem sie powstrzymac, ale to chyba Meksyk mnie tak bojowo nastroil Dalej bede potulny
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
hehe tak też przypuszczałem, że od 24h kiedy ostatnio tu byłem ten temat bedzie najaktywniejszy na forum :-).
No cóż czytać tego raczej nie ma sensu...
Przez ten temat wczoraj w nocy się forum zawiesiło kilka razy (przynajmniej u mnie)
"latem blondym
zimą brunet"
Jak mi to ktoś wytłumaczy, to stawiam piwo (poważnie).
Zmienia umaszczenie, jak lisy