Nie jesteś zalogowany.
Skoro już tu szukasz, to nie pisz o swoim wzroście, tylko o ulubionych seriach anime :<
PS. Im dalej się to ciągnie, tym bardziej się boję, że on to bierze na serio :f
Mam nadzieję, że kierownictwo tego wesołego bajdzlu na kwadratowych kółkach prowadzi jakąś bazę rekordów z tego zakresu, bo cholernie ciekawi mnie, który to już taki przypadek tutaj. Na pewno był jeden, że ktoś zabujał się w jakimś 2D, i chodzi mi jeszcze po głowie, że bodajże Bankai wyjechał chyba z identycznym "WTF?". Grubszych imprez nie pamiętam, ale chętnie się o takowych dowiem. I od razu proponuje, żeby w ANSI 2.0 uwzględnić "towarzyskie potrzeby" użytkowników.
Te, taki temat już kiedyś był, nie? xD Ach, te wspomnienia.
zmora150, daj z siebie wszystko, trzymam za ciebie kciuki.
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:36:53)
Kensai napisał:PS. Im dalej się to ciągnie, tym bardziej się boję, że on to bierze na serio :f
A co w tym złego ze szukam dziewczyny o podobnych zainteresowaniach ?
Oczywiście, że nie ma w tym nic złego. Ja tam bym się z tobą umówił.
Nic, ale imo szukanie dziewczyny na forum, zamiast w realu, to porażka życiowa
Buahah, dobre dobre. Widzę, że wakacyjne rozprzężenie nadejszło xD
zmora150; powiem ci, że do mnie sama się zgłosiła jedna otaku, więc wystarczy tylko na nk napisać, że się tym interesujesz i same przyjdą ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Grubszych imprez nie pamiętam, ale chętnie się o takowych dowiem. I od razu proponuje, żeby w ANSI 2.0 uwzględnić "towarzyskie potrzeby" użytkowników.
Był kieeeedyś koleś, który opisywał, że pod jego dom podjechał jakiś facet autem, w którym były dwie azjatki. Gdy kierowca wyszedł bodajże do sklepu, nasz forumowicz wyskoczył z pomysłem, żeby zagadać i powyrywać lachony. Summa summarum się chyba nie zdecydował, ale genialnie się podniecał całą sytuacją na forum
A właśnie, był jeszcze epicki wątek Prorobo o bieliźnie! W sumie to zaraz go znajdę
Edit: Mam!
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=62197
XDDD
Edit 2: Ech, jak się patrzy na ten bieliźniany wątek, to aż się łezka w oku kręci. Tylu fajnych userów...
"Skazany na zajebistość"
zmora150; powiem ci, że do mnie sama się zgłosiła jedna otaku, więc wystarczy tylko na nk napisać, że się tym interesujesz i same przyjdą ;]
To ty cienki jesteś, jak ci laski na ansi nic nie piszą... NK - tam to do ciebie nawet prezydent zagada.
edit:
Zjaduś, rozwalił mnie post George. xD
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-26 23:14:06)
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:00)
Humanitarnie nie usunę tematu
"Wiecie, co z nim zrobić" XDDDDDD
Zapomniałeś dodać:
"Wszystko na mój koszt! Wszystko na mój koszt!"
Temat miażdży i masakruje.
A tak na serio Zmora, to jeśli jesteś zdesperowany to sobie odpuść. Takie rzeczy przychodzą same i nie można nic na siłę. No, chyba że to tak dla jaj XD
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
To ty cienki jesteś, jak ci laski na ansi nic nie piszą... NK - tam to do ciebie nawet prezydent zagada.
A z tego podrywu na ansi to ci coś wyszło? ;]
Lol, fuck, człowieku, piszesz, że masz 20, i piszesz, że prawiczek - proponuję opcje "dziwka", skoro nie umiesz zagadać do laski, a tak przypuszczam, bo jesteś tak zdesperowany, że szukasz laski tutaj na ANSI. A jeśli szukasz czegoś na stałe, to zapraszam na jakieś serwisy randkowe typu Sympatia. :]
dulu napisał:To ty cienki jesteś, jak ci laski na ansi nic nie piszą... NK - tam to do ciebie nawet prezydent zagada.
A z tego podrywu na ansi to ci coś wyszło? ;]
Nie, żadna do mnie nie napisała. xD
zmora150, 1000 zł noc, 150 zł raz, 50 zł dół(wszystko naj) i po problemie. Wątpię, żebyś szukał dziewuchy na stałe.
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:37:06)
Temat rozwala
Sir_Ace napisał:Nie żebym cośtam, ale sugeruję, żebyś napisał coś o sobie. Choćby wiek
Lat chyba 20, tak po kryjomu to jeszcze prawiczek ::P
wzrost okolo 168-170
latem blondym
zimą brunet
fascynacja anime
aktualnie w planach wyjazd di japonii w najbliższym maju na spontana
urodziny w grudniu dnia 18
W tym miejscu moje usta zrobiły wielkie :O . Mamy tę samą datę urodzin, ale inny rok.
Hmm. Ciekawe czy to dobrze czy źle, mieć z osobnikiem zmora150 coś wspólnego. Jak na razie dziewczyny przez internet nie mm zamiaru szukać
Jak na stałe, to wal do Sympatii. Kumpel sobie ostatnio wyrwał wicemistrzynię Polski w kajakarstwie, więc stawiam piwo, że znajdziesz sobie taką, która lubi japońskie bajki.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2010-06-26 23:23:50)
Lol, fuck, człowieku, piszesz, że masz 20, i piszesz, że prawiczek - proponuję opcje "dziwka", skoro nie umiesz zagadać do laski, a tak przypuszczam, bo jesteś tak zdesperowany, że szukasz laski tutaj na ANSI.
Każdy sposób na poznanie (inteligentnej) dziewczyny jest dobry. A że pisze tutaj? Równie dobrze można to potraktować jako oznakę śmiałości. Szkoda tylko, że napisał o swojej desperacji :]
Nie, żadna do mnie nie napisała. xD
Nie ma się czym chwalić