Nie jesteś zalogowany.
Temat "Szukam dziewczyny" utworzony [2010-06-26][22:28:37]
Ilość odpowiedzi w temacie- 359
Ilość wyświetleń tematu - 17,112
XDDD
Dajcie opcję "piwo" do postów xDDD
Zarathustra zabiłeś mnie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Hatake napisał:Zamierzam w nastepnych wyborach prezydenckich wystartować na kandydata. Proponuję program utworzenia specjalnej służby bezpieczeńswta ds. poprawności języka polskiego. Jesteś zainteresowany pozycją szefa?
Sprowadzę cię na ziemię, musisz mieć ukończone 35 lat, by móc startować w wyborach prezydenckich
![]()
A ta służba ds. poprawności by się na śmierć zarobiła w tym kraju xD
Wiem, więc wystawię swojego kumpla, który ma 39.
A niech się zarobi! Wiesz, jak PKB wzrośnie? xD
Swoją drogą, po co 35 lat? Zebrać pareset ludzi, zrobić najprostszą rewolucję i problem z głowy. Kto ma dobre wyniki z kampienia w CS'ie?
Winged napisał:"Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz?"
Spoko, Winged, dajemy się tu trochę młodzieży wyzwierzęcić, a zamkniemy, jak już mocno przesadzą
Odezwał się. Jako mod sam nie możesz zamienić się w zwierza. xD
Odezwał się. Jako mod sam nie możesz zamienić się w zwierza. xD
Mogę, co udowadniałem, ale nie chcę
"Skazany na zajebistość"
bodzio napisał:Hatake napisał:Zamierzam w nastepnych wyborach prezydenckich wystartować na kandydata. Proponuję program utworzenia specjalnej służby bezpieczeńswta ds. poprawności języka polskiego. Jesteś zainteresowany pozycją szefa?
Sprowadzę cię na ziemię, musisz mieć ukończone 35 lat, by móc startować w wyborach prezydenckich
![]()
A ta służba ds. poprawności by się na śmierć zarobiła w tym kraju xDWiem, więc wystawię swojego kumpla, który ma 39.
A niech się zarobi! Wiesz, jak PKB wzrośnie? xD
Swoją drogą, po co 35 lat? Zebrać pareset ludzi, zrobić najprostszą rewolucję i problem z głowy. Kto ma dobre wyniki z kampienia w CS'ie?
Moje wyniki z kampienia w CS'ie najlepsze nie były ale zawsze mogę się do czegoś przydać, jak co to pisać
Haha, aż sobie wyobraziłem ulotki reklamowe i spoty wyborcze w TV z hasłem: Terrorist Win.
Hatake napisał:Odezwał się. Jako mod sam nie możesz zamienić się w zwierza. xD
Mogę, co udowadniałem, ale nie chcę
Ta, widziałem. Istny warchlak. xD
A tak na serio, to idę popatrzeć jakąś tępą nigerską amerykańską komedię.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-07-09 11:11:18)
Zarathustra zabiłeś mnie
Mnie również zabiłeś lol
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
No to już lepsza rada, niż ta z pytaniem o chodzenie
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
MasterPLASTER napisał:Widziałem to już chyba gdzieś. Możliwe, że na joe, co nie zmienia faktu, że to nieładnie rzucać inwalidzie wyzwanie w paintcie. Ale proszę, wersja karkołomnie fixed jedną ręką:
http://img208.imageshack.us/img208/5263 … xed.th.jpgKurcze, jak ty takie rzeczy jedną ręką potrafisz, to aż strach pomyśleć, co byś zrobił dwiema!
Cza se umieć w życiu radzić. Zresztą paint jest na tyle zaawansowanym programem, że takie rzeczy robi się na dwa kliknięcia, więc tu nie ma się specjalnie czym podniecać. . .
No proszę!
(...) A myślałam, że te uwagi o naszych (babskich) rzekomych wymaganiach (...) ;P
. . . no, chyba że one faktycznie nie są takie duże i ten rysunek naprawdę Cię kręci. . . To może ja nie będę już przeszkadzał i zostawię was samych.
Sir_Ace napisał:Rządy ortofaszystów, internowanie użytkowników NK i rozstrzeliwanie za notoryczne pisanie bez ogonków? Wchodzę w to
Zgoda buduje.
Chwila, chwila! To jest teraz temat o moim umieraniu, które trwa właśnie teraz. Nasza ortografia w narodzie umiera już od dłuższego czasu, więc jak poumiera sobie jeszcze trochę to jej już bardziej nie zaszkodzi, a tymczasem ja mogę już nie dotrwać do tego momentu. Poza tym ciężko zdzierają ze mnie składki, więc wymagam! Jak wam tak bardzo zależy na tej ortografii to wykupcie jej ubezpieczenie NW. Jak wam się to ino uda, to będziecie bogatsi niż jako politycy.
Lubie placki.
(...)
Ja też. Przybijcie po czwórce.
(...)
Ej no proszę Cię, bez przesady. Kobiety z reguły mają dość duże wymagania pod tym względem, gdyż niestety ciężej nas zadowolić od was xD Ale żeby od razu przymierzać się do łapsk Pudziana...Niee, to było nie smaczne
Chyba, że kobieta ma studnie między nogami ... Bleee.
MasterPLASTER paluchy to nie jest dla nas wyobraźnia, źle zrozumiałeś nasze wypowiedzi
Obawiam się, że Ty moją też. No to jak? Remis czy dogrywka?
Winged napisał:"Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz?"
Spoko, Winged, dajemy się tu trochę młodzieży wyzwierzęcić, a zamkniemy, jak już mocno przesadzą
Winged, z doświadczeni Ci powiem, że uważałbym z takimi deklaracjami, bo nie znasz dnia, ani godziny, jak Ci palucha może siaknąć.
Ale spoko, jak mi się ino poprawi, to się uspokoję. Na razie odreagowuje tutaj tą orgię, co mi w łapie szaleje. Już mi powoli przechodziło, bo te "jagódki" mi tak czule kikucika zawinęły, ale dzisiaj byłem na zmianie i trafiłem na taką starą flądrę z bagnistych moczar, co jak mi bandaż zacisła na kikucie, to aż bramy niebios mi się przed oczyma otwarły.
A tutaj znalazłem wczoraj dobry patent na znalezienie swojej dziewczyny:
. . . no, chyba że one faktycznie nie są takie duże i ten rysunek naprawdę Cię kręci. . . To może ja nie będę już przeszkadzał i zostawię was samych.
Ech... I bądź tu człowieku miły dla inwalidy! Ale obiecuję, że to był ostatni raz!
MasterPLASTER napisał:. . . no, chyba że one faktycznie nie są takie duże i ten rysunek naprawdę Cię kręci. . . To może ja nie będę już przeszkadzał i zostawię was samych.
Ech... I bądź tu człowieku miły dla inwalidy! Ale obiecuję, że to był ostatni raz!
A nawet, gdyby Twe słowa, Pani, były i ze złota,
a miały w sobie moc pneumatycznego młota,
a przekazem swym poruszały bardziej niż dynamit,
a duszę mą opatulały niczym najdelikatniejszy aksamit,
to na nic mi ich nawet i cała rzeka,
bo mi teraz potrzebna troskliwa opieka,
bo ja już tak się ciężko czuję,
że z tego całego bólu aż rymuję.
Dobra... -.-''
Wiedzę, że robi się coraz dziwniej...
Vaeren napisał:MasterPLASTER napisał:. . . no, chyba że one faktycznie nie są takie duże i ten rysunek naprawdę Cię kręci. . . To może ja nie będę już przeszkadzał i zostawię was samych.
A nawet, gdyby Twe słowa, Pani, były i ze złota,
a miały w sobie moc pneumatycznego młota,
a przekazem swym poruszały bardziej niż dynamit,
a duszę mą opatulały niczym najdelikatniejszy aksamit,
to na nic mi ich nawet i cała rzeka,
bo mi teraz potrzebna troskliwa opieka,
bo ja już tak się ciężko czuję,
że z tego całego bólu aż rymuję.Pokaż spoiler
MasterPLASRER- Obnażasz przed nami swą duszę artysty? Zaskoczyłeś mnie xD
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Oj, żeby nam się tu tylko kolega sam nie zaczął z tego bólu obnażać, bo
a) wszystkie zaglądające tu jeszcze dziewoje uciekną z krzykiem
b) wszystkie rzucą się na niego niczym stado zgłodniałych harpii
Tak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
Zabawa w edycje, bo jak to czytam to nie mogę
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2013-06-02 17:39:35)
c) okażą się mądrzejsze i nic nie zrobią
W ogóle po co sobie życie zanudzać szukaniem osoby takiej samej jak my? Nie lepiej skumać się z kimś z trochę innego otoczenia?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-07-10 02:02:05)
c) okażą się mądrzejsze i nic nie zrobią
W ogóle po co sobie życie zanudzać szukaniem osoby takiej samej jak my? Nie lepiej skumać się z kimś z trochę innego otoczenia?
Racja..
Przeciwieństwa się przyciągają xD
Oj, żeby nam się tu tylko kolega sam nie zaczął z tego bólu obnażać, bo
a) wszystkie zaglądające tu jeszcze dziewoje uciekną z krzykiem
b) wszystkie rzucą się na niego niczym stado zgłodniałych harpiiTak czy owak, ani Zmora (ktoś o nim jeszcze pamięta?) ani żaden inny samotny otaku żadnej panny tu nie znajdzie
No bo jak mamy znaleźć skoro 90% odwiedzających tą stronę to samce
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
ja to mam gdzieś przeciwieństwa. W sumie lubie konfrontować swoje zdanie z czyimś ale jak to moja była stwierdziła: "Jak Cię bliżej poznać i chcieć się pokłócić to się człowiek czuje jak idiota" czy coś w ten deseń. W każdym bądź razie moje partnerki są albo głupie, albo zwyczajnie nie wytrzymują moich "mądrości". A tak po za tym "similis simili gaudet" i to się zgadza od wieków i jakoś mimo tego popularnego "przeciwieństwa się przyciągają" widziałem mało wyjątków
Bo niektóre przeciwieństwa dobrze się kamuflują
Kiedy poznałam Mojego Miłego, był długowłosym wywrotowcem w podartych dżinsach. Nie minęło wiele czasu (rok z kawałkiem), a włosy poszły pod nóż a dżinsy zastąpił mundur... Tylko buty zostały te same
No i kto mi teraz uwierzy, że ja NAPRAWDĘ NIGDY nie marzyłam o wojskowym? Że szukałam kogoś na swój obraz i podobieństwo?