Nie jesteś zalogowany.
Nowy: Odrąbali mi kciuk, kacapy jebane, odrąbali mi prawy kciuk! Co ja zrobie bez kciuka?
Franz: Będziesz się trzepał lewą ręką
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Napisz, jak będziesz syrenką, lamią, albo czymś podobnym,......
Jesteś pewny co do syreny?
A swoją drogą, skoro MasterPLASTER zaproponował formularz wymagań dla swojej pielęgniarki, to może warto by było zastanowić się, jakie chłopcy powinni spełniać kryteria. Bo już widać pewne braki...
Czuję się niezrozumiany i niekochany. Akurat ten formularz, to było takie tl;dr skierowane do Aniki00 bo ten pomysł z plasteliną to słaby trolling był. Chłopaki bardziej się starają, żeby mnie zniszczyć.
Bo ja wam powiem tak: jeżeli "paluchy" dla Was to jest już "wyobraźnia", to jak na moje standardy, to i tak jesteście daleka za cywilizacją Afrykanów, jak się to grzecznie mówi.
No to ja proponuję poprzestać na konkluzji, że jak facet do rzeczy, to i bez jednego palucha da sobie radę.
Toteż MasterPLASTER, uszy do góry!
Pisałem o tym wcześniej. W tym momencie nie mogę mieć NIC do góry, bo jak mi podnosi się ciśnienie, to mnie łapsko bardziej praży. Jednocześnie zdążyłem też stwierdzić, iż ułożenie jej na krągłych obiektach, które profilem wpasowywują się w dłoń w taki sposób, iż palce mogą swobodnie zwisać w dół, uśmierza odrobinę ból. I być tu człowieku teraz mądry.
MasterPLASTER napisał:Napisz, jak będziesz syrenką, lamią, albo czymś podobnym,......
Jesteś pewny co do syreny?
Pokaż spoiler
Widziałem to już chyba gdzieś. Możliwe, że na joe, co nie zmienia faktu, że to nieładnie rzucać inwalidzie wyzwanie w paintcie. Ale proszę, wersja karkołomnie fixed jedną ręką:
rezor1991 napisał:MasterPLASTER to nadzienie mogłeś sobie darować ;| mam bardzo czułą wyobraźnie...
No przeca palec mi ino uchlastało, a nie wszystkie bebechy wyprało. Nie mogę napisać, że jestem pusty w środku, bo było by to niezgodne z faktyczny stanem rzeczy.
nie o taką wyobraźnie mi chodzi ;|
A co do zadowalania kobiet xD To innych palców nie umiecie używać? Zawsze zostaje język dla tych mniej sprawnych hahaha :p
Oj, jak to dobrze, że ja nie muszę tu szukać chłopa, bo widzę, że bytującym tu panom faktycznie coś brakuje wyobraźni...
o właśnie w te strone moje rozumowanie zmierza. I się od razu przyznaje, że czasem się zapomne i myślę główką, a nie głową
W ogóle ciekawe co ze zmorą o.O może już coś mu się trafiło i teraz temat ma gdzieś. Chyba, że uważa iż (boże jaki Polski jest trudny ;|) MasterPe nie jest dla niego rywalem.
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2010-07-08 19:00:14)
off-top mode on
Chyba, że uważa iż (boże jaki Polski jest trudny ;|) MasterPe nie jest dla niego rywalem.
Chyba że uważa, iż <= tak ma być, bez przecinka pierwszego, natomiast z przecinkiem przez 'iż'
off-top mode off
Widziałem to już chyba gdzieś. Możliwe, że na joe, co nie zmienia faktu, że to nieładnie rzucać inwalidzie wyzwanie w paintcie. Ale proszę, wersja karkołomnie fixed jedną ręką:
http://img208.imageshack.us/img208/5263 … xed.th.jpg
Kurcze, jak ty takie rzeczy jedną ręką potrafisz, to aż strach pomyśleć, co byś zrobił dwiema!
A Zmora pewnie odpadł, bo doszedł do (jakże słusznego chyba) wniosku, że nic ciekawego i tak tu nie znajdzie...
Lepiej już nad morze, syrenki łowić
Vaeren napisał:A co do zadowalania kobiet xD To innych palców nie umiecie używać? Zawsze zostaje język dla tych mniej sprawnych hahaha :p
Oj, jak to dobrze, że ja nie muszę tu szukać chłopa, bo widzę, że bytującym tu panom faktycznie coś brakuje wyobraźni...
No dokładnie Trzeba ich wszystkiego uczyć No ja nie wiem, jak tak można hihi ;p
A co wolicie pięść? Pudzian tanio jej nie sprzeda, a znając jego obwód w samym nadgarstku, to... Oj, duże wymagania macie, duże... Fajny temat, mogę tu wyzwolić swoje sfrustrowanie seksualne.
bodzio - jak zawsze czujny.
Zamierzam w nastepnych wyborach prezydenckich wystartować na kandydata. Proponuję program utworzenia specjalnej służby bezpieczeńswta ds. poprawności języka polskiego. Jesteś zainteresowany pozycją szefa?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-07-08 20:22:25)
Rządy ortofaszystów, internowanie użytkowników NK i rozstrzeliwanie za notoryczne pisanie bez ogonków? Wchodzę w to
Rządy ortofaszystów, internowanie użytkowników NK i rozstrzeliwanie za notoryczne pisanie bez ogonków? Wchodzę w to
Zgoda buduje.
Lubie placki.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Gela19 napisał:Vaeren napisał:Oj, jak to dobrze, że ja nie muszę tu szukać chłopa, bo widzę, że bytującym tu panom faktycznie coś brakuje wyobraźni...
No dokładnie Trzeba ich wszystkiego uczyć No ja nie wiem, jak tak można hihi ;p
A co wolicie pięść? Pudzian tanio jej nie sprzeda, a znając jego obwód w samym nadgarstku, to... Oj, duże wymagania macie, duże... Fajny temat, mogę tu wyzwolić swoje sfrustrowanie seksualne.
bodzio - jak zawsze czujny.
Zamierzam w nastepnych wyborach prezydenckich wystartować na kandydata. Proponuję program utworzenia specjalnej służby bezpieczeńswta ds. poprawności języka polskiego. Jesteś zainteresowany pozycją szefa?
Ej no proszę Cię, bez przesady. Kobiety z reguły mają dość duże wymagania pod tym względem, gdyż niestety ciężej nas zadowolić od was xD Ale żeby od razu przymierzać się do łapsk Pudziana...Niee, to było nie smaczne Chyba, że kobieta ma studnie między nogami ... Bleee.
MasterPLASTER paluchy to nie jest dla nas wyobraźnia, źle zrozumiałeś nasze wypowiedzi
A Zmora może w końcu skorzystał z naszych porad, i poszedł na miasto wyrywać świeże mięsko na żywca xD Odezwie się, gdy będą efekty jego polowań
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Sprowadzę cię na ziemię, musisz mieć ukończone 35 lat, by móc startować w wyborach prezydenckich
A ta służba ds. poprawności by się na śmierć zarobiła w tym kraju xD
"Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz?"
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Szukam towarzyszki z zarezerwowaną wejściówką na Ecchicon ;>
"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia
No proszę!
Kolejny samotny i napalony! A myślałam, że te uwagi o naszych (babskich) rzekomych wymaganiach i Pudzianie wszystkich zniechęcą ;P
Napalony, zawsze i wszędzie ;3
Po prostu nie chce mi się samemu łazić po konwencie ;S
"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia
ON już dawno załamał nad wątkiem ręce i poszedł kule w Iraku nosić nosić.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Spoko, Winged, dajemy się tu trochę młodzieży wyzwierzęcić, a zamkniemy, jak już mocno przesadzą
"Skazany na zajebistość"
Winged napisał:"Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz?"
ON już dawno załamał nad wątkiem ręce i poszedł kule w Iraku nosić nosić.
A pewnie. Bo na noszenie kul w Iraku ma osobny kontrakt. Nie przez przypadek na dolarze widnieje motto "In God we trust"...