Nie jesteś zalogowany.
Dobra, zacząłem dzisiaj oglądać, nawet spoko (lepsze od Gundama). Jak na razie bardziej mi się podobały prequele.
Literówki się zdarzają, np:
od. 4:
6:14 działajacy -> działający
09:37 najdrobniejsza-> najdokładniejsza
11:30 nich -> niech
12:57 korzystanie->korzystania
Tłumaczenie bardzo dobre, tak trzymać!
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Spodziewałem się jakiegoś fajnego bzdeta, a tu na serio są screeny
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Próbuję to pobrać, ale co chwila włącza się: "Błąd: Odmowa dostępu" Po ręcznym wznowieniu pobierania, po kilkudziesięciu sek. to samo, Błąd torrenta i Błąd: Odmowa dostępu. He?
Ktoś mi to wyjaśni, bo 1 raz się z czymś takim spotykam.
Co ja robi e, ściągam jakieś Votomsy, a później pewnie będę to jeszcze seedował. Zostałem strollowany...
Nie zapomnij wrzucić ich na shindena bez zgody i skopać
EDIT
2:20 A.M. - pobrane 100%
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-03-17 03:25:15)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
W sumie nie taki głupi pomysł... mógłbym was wtedy strollować. xd Niestety chyba mi się już nie chce wracać do uploadowania. Raczej nie zamierzam już bezpośrednio wspierać online, ale też nie mam mu nic przeciwko. Zdecydowanie ma swoje plusy, których wy postanowiliście za wszelką cenę nie dostrzegać. No cóż, bez hejcenia online mało by było dobrych okazji, żeby trochę potrollować.
Literówki - rzecz normalna, nigdy nie wychwycę wszystkiego, tłumaczenie jest w sofcie, można sobie poprawić.
sebek2501 - nyaa cię zbanowało
Seria nie jest dla grupy docelowej wieku gimnazjalnego - czyli nie dla przeciętnego ludzika oglądającego online.
Odcinki 27 i 28 też niedługo wydam, potem przerwa, bo to końcówka Arca w Kummen.
O, ze mną 11 seedów (w tej chwili). Pinknie.
A tomowi za post bana!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
sebek2501 - nyaa cię zbanowało
Hmm, peszek.
Trzeba będzie coś wymyślić. Ale dzięki za info, już chciałem winić uTorrenta.
bodzio napisał:sebek2501 - nyaa cię zbanowało
Hmm, peszek.
Trzeba będzie coś wymyślić. Ale dzięki za info, już chciałem winić uTorrenta.
Eee... chyba nie wziąłeś tego na serio?
Spróbuj odpalić torrenta innym programem. Jak nie możesz go nawet pobrać, daj znać, podeślę go na maila.
sebek2501 napisał:bodzio napisał:sebek2501 - nyaa cię zbanowało
Hmm, peszek.
Trzeba będzie coś wymyślić. Ale dzięki za info, już chciałem winić uTorrenta.Eee... chyba nie wziąłeś tego na serio?
Spróbuj odpalić torrenta innym programem. Jak nie możesz go nawet pobrać, daj znać, podeślę go na maila.
Wziąłem, Ze mnie jest jeśli chodzi o technikalia, ja program instaluje i ma mi działać, nie wnikam jak, hehe.
Za twoją radą odpaliłem BitTorrenta zamiast uTorrenta i jak na razie, odpukać, torek się ściąga. Możliwe, że winny jest uTorrent, bo niedawno zainstalowałem jego nowszą wersję, wczerśniej nie miałem z nim żadnych problemów.
Mnie idzie na razie 20 kb/s . Czy tak powinien torrek iść
Nie wiem, ale to wasze problemy, nie moje
Pokazuje mi, że ściągałem ze średnią prędkością 534 kB/s, więc powinno za jakiś czas przyspieszyć.
Okey dzieki
Mnie wczoraj od Szweda szło 1 MB/s. Czyli to prawda, że tam internet dobry i tani, bo pewnie nie ja jeden od niego ciągnąłem.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ciągnełeś od Szweda? Za euro jeszcze? Och Ty...!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Za tydzień nie będzie komu seedować nawet.