Nie jesteś zalogowany.
max-kun, też prosiłbym o synchro do SnK
Sprawdź priva, a jak nie doszło podaj namiary to podeśle na maila
Również proszę o synchro do BD SnK.
Szukam jeszcze napisów do jakiegoś BD Fullmetal Alchemist Brotherhood oraz do BD Owari no Seraph.
Ostatnio edytowany przez mroni (2015-10-18 13:24:25)
Również proszę o synchro do BD SnK.
Szukam jeszcze napisów do jakiegoś BD Fullmetal Alchemist Brotherhood oraz do BD Owari no Seraph.
Synchro poszło na priva. Co do OnS to suby od Katakany pasują do wydania [GS] Owari no Seraph (BD 1080p 8bit FLAC)
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-10-18 12:50:30)
Synchro poszło na priva. Co do OnS to suby od Katakany pasują do wydania [GS] Owari no Seraph (BD 1080p 8bit FLAC)
Bardzo dziękuję.
EDIT.
Sprawdziłem OnS - napisy do [DerpDesuYo] w większości pasują (choć nie idealnie ), ale np. 1 i 4 odcinek [Vivid] są już przesunięte.
Ostatnio edytowany przez mroni (2015-10-18 21:09:12)
Pięknie się rozkręciło dziękuję wszystkim za napisy!
Jakiś rok temu dałem Katakanie synchro do BD SnK... Jak ten czas leci...
Widzisz, Xam to leń, ale w przypadku serii, gdzie ja siedzę, musiałbym sprawdzić, czy timing zgadza się z tym, nad czym długo siedziałem. Bo nie chcę wstawiać czegoś, co "mniej więcej pasuje".
Gerard napisał:Jakiś rok temu dałem Katakanie synchro do BD SnK... Jak ten czas leci...
Widzisz, Xam to leń, ale w przypadku serii, gdzie ja siedzę, musiałbym sprawdzić, czy timing zgadza się z tym, nad czym długo siedziałem. Bo nie chcę wstawiać czegoś, co "mniej więcej pasuje".
Zapomniałeś jeszcze o lewitującym tekście.
Poszukuję synchro do [tlacatlc6] Eureka Seven Ao (BD 1280x720 x264 AAC).
A jednak nie potrzebuję. Wystarczy w drugiej połowie w każdym odcinku przesunąć napisy o 90ms i pasują idealnie.
Ostatnio edytowany przez kasza manna (2015-10-20 21:54:05)
Do BD Kill la Kill i Eureki też bym z chęcią przygarnął. Z góry dzięki.
Szukam synchro do Juuni Kokki | The Twelve Kingdoms [720p][joseole99]
Szybko poszło...
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-10-20 11:22:02)
Szukam synchro do Juuni Kokki | The Twelve Kingdoms [720p][joseole99]
Sprawdź pw.
Prosiłbym o podesłanie synchronizacji, które ostatnio rozsyłaliście (i innych niedostępnych na ANSI), dodam do zbioru.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nesbro napisał:Szukam synchro do Juuni Kokki | The Twelve Kingdoms [720p][joseole99]
Sprawdź pw.
Prosiłbym o podesłanie synchronizacji, które ostatnio rozsyłaliście (i innych niedostępnych na ANSI), dodam do zbioru.
Podaj maila możemy podesłać sobie na wzajem to co mamy : marek.sikorski.gfx@gmail.com
Demonis Angel napisał:Nesbro napisał:Szukam synchro do Juuni Kokki | The Twelve Kingdoms [720p][joseole99]
Sprawdź pw.
Podaj maila możemy podesłać sobie na wzajem to co mamy : marek.sikorski.gfx@gmail.com
Indexy i Suzuka poszły na e-mail. Jakbyś jeszcze jakieś potrzebował, to wyślij tytuły lub poczekaj, niedługo będę wrzucał na MEGA i robił pełną listę tego, co mam.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2015-10-20 21:21:48)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki : ))) i ja się odwzajemniłem !
Ostatnio edytowany przez DeathNote83 (2015-10-21 01:15:57)
Czy posiada ktoś synchro pod [SallySubs] No Game No Life [BD ...]??
Witam. Czy ktoś posiada synchro pod Shingeki no Kyojin w wersji BD oraz Mahouka Koukou no Rettousei, również w wersji BD? Pozdrawiam.
Czy posiada ktoś synchro pod [SallySubs] No Game No Life [BD ...]??
Witam. Czy ktoś posiada synchro pod Shingeki no Kyojin w wersji BD oraz Mahouka Koukou no Rettousei, również w wersji BD? Pozdrawiam.
Sprawdźcie pw.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Otrzymałem synchronizacje. Prośba nieaktualna. Dziękuję za pomoc.