Nie jesteś zalogowany.
Szkoda, że w Polsce nie ma takich pociągów. Zapewne spotkał by się z dużą tolerancją wśród ludzi, a nawet zachęcił nowe osoby do zainteresowania się anime.
Haha, niezłe! Gdyby się takie w Polsce pojawiły (ale by siara była Xd), z miła chęcią namalowałbym wielkiego sprayem ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
of coz.
Już widzę te napisy "Cracovia - sracovia", "Legia żydy", "chwdp" i, oczywiście, męskie prącie w artystycznym stylu "sztuka a la jaskiniowcy", najlepiej przy samych ustach takiej Yui z kejona.
Żyć, nie umierać.
edit up: już jest chętny
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-08-29 17:59:33)
Ty dulowaty userze!
http://vodpod.com/watch/15333122-look-a … anime-news
PS:
Pojedźcie do Japonii takie rzeczy rysować na tym pociągu. Ciekaw jestem jak skończycie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-08-29 18:05:00)
(...) z miła chęcią namalowałbym wielkiego sprayem ;]
+ 1. Czyli mały gangbang. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
PS:
Pojedźcie do Japonii takie rzeczy rysować na tym pociągu. Ciekaw jestem jak skończycie.
Walić Japonię. W Polsce malowanie to narodowy nurt w sztuce, tu się nie karze za coś takiego.
Ty dulowaty userze!
PS:
Ken, wiesz, chciałem kiedyś pojechać do Japonii. Po zobaczeniu tych filmików mam coraz mniejszą ochotę. Poza tym wstydziłbym się, gdyby takie coś miało wyjechać na nasze tory. Jak to w ogóle wygląda?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Zapewne spotkał by się z dużą tolerancją wśród ludzi, a nawet zachęcił nowe osoby do zainteresowania się anime.
Ale trzeba przyznać, że Japończycy mają świetne pomysły. Genialna promocja jednego z najlepszych anime.
Ale trzeba przyznać, że Japończycy mają świetne pomysły. Genialna promocja jednego z najlepszych anime.
Dla mnie pociąg może wyglądać jak gówno, czyli nawet jak te z filmiku, który podał tom, byleby jeździły...
Tak dulu pociągi mają jeździć, ale chyba rozumiesz, że to forma reklamy.
Poza tym ile znaleźliście dziewczyn na tym filmiku, który wcześniej podałem ?
+1
Poza tym ile znaleźliście dziewczyn na tym filmiku, który wcześniej podałem ?
Co byś nie napisał, że nie ma, 17-22 sekunda, czarne włosy, ciemny ubiór i bodajże torebka jak mnie wzrok nie myli. Później też się trafia.
Tak dulu pociągi mają jeździć, ale chyba rozumiesz, że to forma reklamy.
W poważaniu mam taką reklamę, jeśli pociąg naprawdę się porusza, bo jak słyszę, że doszło do wypadku, bo pociąg przekroczył dozwoloną prędkość trzykrotnie, a wyniosła ona całe 118 km/h, to mam ochotę pizdnąć kogoś w łeb. U żółtych potrójna prędkość to ile? Pewnie ponad 1500 hm/h.
Na kolei jest coś takiego jak rozkazy - jeśli zawiadowca stacji nie przekaże maszyniście, że ten ma jechać z określoną predkością, to ten może nawet nie mieć zielonego pojęcia o jakichś ograniczeniach... tylko że jazda pociągiem z prędkością 40km/h, szkoda słów... ostatnio jechaliśmy samochodem za rowerzystą przez odcinek prawie 2km, bo z naprzeciwka cały czas jechały samochody i nie dało się go wyprzedzić, pan na rowerze cisnął 50km/h 0_o
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-08-30 05:43:17)
W poważaniu mam taką reklamę, jeśli pociąg naprawdę się porusza, bo jak słyszę, że doszło do wypadku, bo pociąg przekroczył dozwoloną prędkość trzykrotnie, a wyniosła ona całe 118 km/h, to mam ochotę pizdnąć kogoś w łeb. U żółtych potrójna prędkość to ile? Pewnie ponad 1500 hm/h.
Zapewne słyszeliście o tym niedawno w wiadomościach.
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-m … nId,332510
Ekhm, myślenie polaków zachwyca (nie mówię tutaj o was )
up: ale to prawda, bo jeździłam tymi pociągami. Zatrzymują się ni z grzyba ni z pietruchy w szczerym polu i stoją, po pół godziny, 40 minut, bywa że godzinę. A największy ubaw jest, gdy się zatrzyma rano np. z Krakowa Głównego i przed Kraków Business Park (ze dwie stacje kolejowe, swoją drogą nazwa powala) i dalej nie pozostaje nic innego, jak obserwować ten lincz ludzi jadących do pracy (a jeszcze nie widziałam, żeby się nie pluli).
Ty dulowaty userze!
No ja, jak oglądałem wiadomości to miałem niezły ubaw słysząc, że "zakupiliśmy nowe pociągi osiągające 200km/h" co skomentowałem, "niby gdzie bo chyba nie na polskich torach" , co potem oni sami powiedzieli XD.
Słyszeliście że sąd nakazał Hotfile udostępnić dane wszystkich uploaderów i wszystkich osób ściągających pliki?
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-09-12 17:37:16)