Nie jesteś zalogowany.
Posiada może ktoś forda focusa lub inne auto z alarmem Clifford Challenger NT? Potrzebuję pilnej porady, a instrukcje z neta są do d..., do tego niedziela i wszystko zamknięte. Jak coś to na PW proszę.
Zobaczcie 3 odcinek sezonu 9 "Kobiety na krańcu świata". Był to odcinek poświęcony japońskim lalkom. Dobre, obiektywne podejście.
Posiada ktoś może Polish Giga Patch do Fifa Manager 2011? Tak, stare to ale...potrzebuję
Posiada ktoś może Polish Giga Patch do Fifa Manager 2011? Tak, stare to ale...potrzebuję
A te stąd jakieś niedobre?
http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=33771
Ewentualnie poszukaj u samego źródła: http://www.pl.fifam.info/
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2017-10-28 10:25:43)
Zna się ktoś na figurkach z bajek? Jakoś wykonania, czego unikać itp.
Chce kupić znajomej na urodziny 18.11, ale rozbicie w cenach jest ogromne. Chciałbym tak do 300 zł + koszty przesyłki(może być z zagranicy, ale nie prosto z Chin. Angielski/Niemiecki amazon czy coś, bo stamtąd powinno dojść w ten tydzień)
Może ktoś coś poleci?
Chodzi o figurkę postaci Honoki lub Kotori z Love Live. Fi
Na allegro jest kilka, ale tam czas oczekiwania do 45 dni, a to stanowczo za dużo.
Ostatnio edytowany przez Skuty (2017-11-09 20:29:15)
Zna się ktoś na figurkach z bajek? Jakoś wykonania, czego unikać itp.
Chce kupić znajomej na urodziny 18.11, ale rozbicie w cenach jest ogromne. Chciałbym tak do 300 zł + koszty przesyłki(może być z zagranicy, ale nie prosto z Chin. Angielski/Niemiecki amazon czy coś, bo stamtąd powinno dojść w ten tydzień)
Może ktoś coś poleci?
Chodzi o figurkę postaci Honoki lub Kotori z Love Live. FiNa allegro jest kilka, ale tam czas oczekiwania do 45 dni, a to stanowczo za dużo.
Na allegro to jest od groma podróbek z Chin
Jako fan jakości i pedant na maxa, mogę polecić zdecydowanie jednego z liderów w tej dziedzinie, czyli Good Smile Company. Nawet jest od nich figurka, klik. Jest też tutaj, klik.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-11-09 20:35:06)
Skuty napisał:Zna się ktoś na figurkach z bajek? Jakoś wykonania, czego unikać itp.
Może ktoś coś poleci?
Chodzi o figurkę postaci Honoki lub Kotori z Love Live. FiNa allegro jest kilka, ale tam czas oczekiwania do 45 dni, a to stanowczo za dużo.
Na allegro to jest od groma podróbek z Chin
Jako fan jakości i pedant na maxa, mogę polecić zdecydowanie jednego z liderów w tej dziedzinie, czyli Good Smile Company. Nawet jest od nich figurka, klik. Jest też tutaj, klik.
Dzięki, poszperam trochę, chociaż już widzę, że co najmniej stówę muszę doliczyć na przesyłkę
Dzięki, poszperam trochę, chociaż już widzę, że co najmniej stówę muszę doliczyć na przesyłkę
Byłoby taniej, ale ci na czasie zależy. Był taki sklep nawet, który za free słał, ale... statkiem. Więc mogłeś czekać nawet 3 miesiące na przesyłkę, he he.
Podepnę się tutaj, nie ma po co zakładać nowego tematu, o ile takowy był. Otóż mam problem z μTorrentem po zainstalowaniu go na win10 strasznie muli mi na laptopie, od razu powiem, że jest pod dany system, ktoś miał może podobny problem?
Proste rozwiązanie: przejść na qbittorrent lub na uTorrent 2.2.1. Nowszy uTorrent to syf, który jest blokowany przez część prywatnych trackerów.
Proste rozwiązanie: przejść na qbittorrent lub na uTorrent 2.2.1. Nowszy uTorrent to syf, który jest blokowany przez część prywatnych trackerów.
Wielkie dzięki za pomoc, wręcz śmiga.
Ma ktoś może Nokię 5 i może zweryfikować czy posiada Notatnik oryginalnie zainstalowany bo za ch..a nigdzie nie widzę, a konsultant w supporcie zdziwiony i zero pomocy. Owszem mogę sobie ściągnąć, ale jak do tej pory wszystkie telefony miały oryginalnie wgrany.
Akurat notatnik nie znajduje się w każdym smartfonie z Androidem. Przykładowo z brakiem spotkałem się w Xperia T3.
Akurat notatnik nie znajduje się w każdym smartfonie z Androidem. Przykładowo z brakiem spotkałem się w Xperia T3.
Być może ale tutaj wszędzie specyfikacje pokazują że jest. Chyba, że mi w serwisie wgrali oprogramowanie dla ubogich bo jestem tym jednym z wielu szczęśliwców, co dostał nowy, niedziałający już na wstępie model
"Zmutowany rak uciekł z Niemiec i opanowuje świat"
Onet? Na poważnie? Na tej stronie do niedawna co tydzień pisali, że kolejna asteroida uderzy w Ziemię.
Hmm, w Android 4.4 KitKat powinien być. Pewnie Sony coś tam grzebał w Androidzie.
„Zaczynam wierzyć, że ta kobieta to robot z przyszłości , z tą różnicą, że nie ma z nami Schwarzeneggera”
W 2008-2009 były popularne filmiki, w których ludzie pod podkład muzyczny wstawiali video na którym niby śpiewali. Pamiętam, że było dwóch takich Tajwańczyków czy Koreańczyków [jeden naklejał na twarz czarną taśmę w formie wąsów. Śpiewali bodajże Aqua - Barbie Girl i inne piosenki. Ktoś ma link do ich filmików?
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
W 2008-2009 były popularne filmiki, w których ludzie pod podkład muzyczny wstawiali video na którym niby śpiewali. Pamiętam, że było dwóch takich Tajwańczyków czy Koreańczyków [jeden naklejał na twarz czarną taśmę w formie wąsów. Śpiewali bodajże Aqua - Barbie Girl i inne piosenki. Ktoś ma link do ich filmików?
Tak ciężko wpisać w YT "Barby girl parody"?
Łap:
https://www.youtube.com/watch?v=rrdtXxzhBWA
#edit
O kur... obejrzałem to xD
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2018-02-10 15:08:35)