Nie jesteś zalogowany.
Erricsony z wyciągniętą baterią, bo są najlżejsze i przesyłka najmniej kosztuje.
Mieszkam w UK, nie interere mnie waga przesyłki :s
W sumie, http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_con … ontract_P1 ten jest nawet interesujący, tylko TROCHĘ duży >_>
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
@Tommy
Tak, szukam stupidphone'a.
@s0n1c
Dzięki, też tak właśnie myślałem bardziej nad nokią. Chyba się skuszę ;P
~Pablo Picasso
Galaxy lub Wave od szajsunga są dobre ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jak dla mnie bardziej "przyszłościowy" będzie android niż symbian, sam utknąłem z Windowsem 6 standard wiec wiem co to jest martwy system
Najlepszym smartem na androidzie jak narazie jest http://www.mobiles.co.uk/motorola-milestone.html jak narazie bezkonkurencyjny szybki, ma mocny procesor
btw. jak sie ma smarta z androidem warto miec 100-200 Mb miesiecznie w abo, ze wzgledu na automatyczne aktualizacje systemu, sa programy co to wylaczaja
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2010-11-25 02:05:28)
ara ara...
Nokia 6021 Bateria trzyma 2 tygodnie, ma kolorowy wyświetlacz, wiadomo można wysyłać sms-y i dzwonić, jakąś tapetę można sobie strzelić. Jak dla mnie max co wymagam od telefonu.
Sam się zastanawiam nad Milestone'em, kusi 3,7cala wyświetlacz 16:9 854 x 480(do ogladania ideał) i możliwości (oczywiście po podkręceniu) takie jak np FF7 działający plynnie pod emulatorem psx no i oczywiście sprzetowa qwerty.. Milestone
ps oczywiście w styczniu wychodzi milestone 2...
Sam się zastanawiam nad Milestone'em, kusi 3,7cala wyświetlacz 16:9 854 x 480(do ogladania ideał) i możliwości (oczywiście po podkręceniu) takie jak np FF7 działający plynnie pod emulatorem psx no i oczywiście sprzetowa qwerty.. Milestone
ps oczywiście w styczniu wychodzi milestone 2...
Mój znajomy sprzedaje za 193 Euro [Milestone 2]... ale mimo wszystko szkoda mi tyle kasy na komórkę. Dla mnie powinna dzwonić i pisać smsy xD Po dwóch tygodniach pewnie bym się znudził i nie chciałoby mi się bawić w te wszystkie aplikacje itp itd. Ale jak ktoś ma kasę - cud, miód i orzeszki
Ostatnio edytowany przez Revan (2010-11-25 11:39:46)
Zapytanie mam, jeśli przy wyborze pakietu nie ma opcji, że ileś tam mega jest co miesiąc, to w abonamencie można dokupić sobie taką opcję?
@up
Na kartę kupować, to też by mi było szkoda, ale i tak co miesiąc minimum na doładowania wydaję 20 funciaków. Lepiej chyba, wziąć jaki nowy telefon, mieć ileś tam darmowych minut/smsow, niżeli męczyć się z tym starym moim shitem :s
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-11-25 11:42:38)
~Pablo Picasso
Harz -> pakiety na Mb sa na bank i na 100% mozna je wziasc w abonamencie, w pay as go tez sa zapewne. To czy wybrac abonament czy na pay as go jest proste wystarczy policzyc to ile wydaje sie na doladowania + koszt telefonu, podzielic na np 24 miesiace Jaki abo wybrac to juz najlepiej na stronie operatora poszukac wszystkich dostepnych opcji lub popytac w sklepie
btw. juz jutro black friday wiec w krajach szeroko pojetego zachodu zwanych hamburger land zaczyna sie szal promocji ktory otwiera sezon swiatecznego szopingu
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2010-11-25 15:31:05)
ara ara...
szukam niezawodnego telefonu z bardzo mocna bateria, jakims (nawet 1,3) aparatem i obsluga mp3. nie lubie dotykow za symbianem tez nie przepadam. na nowy aparat moge przeznaczyc ok 400zl
wyglada na to, ze szukam stupidphone'a
Ostatnio zmieniałem telefon, a wymagania miałem podobne do Twoich i jedynym sensownym wyjściem okazał się Sony Ericsson Zylo (W20). Dobra bateria, duży wyświetlacz, slider, czyli bezdotykowy i bez symbiana. Wcześniej miałem Nokię 5300 przez ponad 2 lata i mogę spokojnie powiedzieć, że Zylo to taka ulepszona wersja tej Nokii.
Co do wad to może trochę dokuczać brak latarki (przynajmniej mnie) i brak wejścia jack 3,5 na słuchawki. Można kupić przejściówkę, ale słyszałem, że często się one psują, albo może dlatego, że moim znajomym się wszystko w rękach pali.
zylo ma za slaba baterie, znajomy serwisant uprzedzal mnie kiedys przed sliderami (z wyjatkiem samsunga).
co za czasy... nie robia juz zwyklych, normalnych telefonow...
ma ktos 6303/6303i ? interesuje mnie realna ocena baterii.
Zatem, zastanwiam się nad dwoma telefonami:
http://www.chip.pl/ranking/sprzet-mobil … list=56143
Ktoś może ma, ten albo ten telefon i mógłby się wypowiedzieć :s ?
@down
Ehe xD
Ostatnio edytowany przez Harz (2012-06-16 15:16:06)
~Pablo Picasso
Bierz tę po lewej. Nie jest różowa.
http://www.youtube.com/watch?v=63mKZHwAb8Y
Pawlik, jedno szybkie pytanko: sony xperia arc s vs. sony xperia u - który lepszy/który byś wybral?:>
15:17
Xperia U - dwurdzeniowy procesor miazdzy wszystko. A do tego jest lepsza, choc nie rozbieralna obudowa. Noooo chyba ze wazniejszy od szybszego dzialania jest dla Ciebie znacznie wiekszy ekran i lepszy aparat. Koniec koncow to kwestia Twoich potrzeb
(Paweł to ten gość, który robi te recenzje w mobzilli).
Ty dulowaty userze!
Jak uda ci się dopaść to kup se DynaTAC gwarantuje, że nie przejdziesz obok niezauważony.