Nie jesteś zalogowany.
co do filmu to sam się wybieram do plazy na niego
nie wiesz dragmaru do kiedy go będą u nas puszczać ??
Dzisiaj bodajże jest premiera w Cinema City.
Dragmaru napisał:(Boski Miszcz).
nie powinno być mistrz ??
Nie, właśnie ma być przekręcone.
ale oni ten film wyświetlają z napisami?
Widziałem i nie polecam
Jestem wielkim fanem Dragon Ball idąc do kina czułbym się oszukany dla mnie ten film to istny Power Rangers:]
Co do obsady jedynie chichi i bulma zrobiły na mnie wrażenie :] sam Goku porażka.
Liczyłem oglądając Dragon balla movie na jakiś turniej walk – czy morderczy trening goku ·
Tu kilku userow napisało [Kira ma rację, to, że jest to DB, nie oznacza, że ma być w 100% zgodny z oryginałem ]
To, po jaka cholerę nazywają to db? Niech nazwa, Power rangers może ich fani będą zadowoleni.
Całe szczęście ze czytam czasem forum i dorwałem ten film od kumpla, bo osobiście załamałbym się oglądać to w kinie i moje zdanie potwierdzają moi ziomy z dzielnicy gdzie 8 lat temu 15 godzina a każdy siedzi w domu i ogląda rtl7 :]
Ocena Filmu:
Postacie 2/10 (za postać chichi i bulmy )
Fabuła 1/10
Efekty 1/10 (za smoka )
Muzyka 4/10
Ostatnio edytowany przez kaes (2009-04-17 23:32:39)
Właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć że podobał mi się heheh (tylko bez linczu)
powiem szczeze ze przygotowałem sie na coś o wiele gorszego
zadziwiające jest też to że naprawdę wiele rzeczy było zgodne z anime(oczywiście biorąc poprawkę na to że akcja dzieje się jakby w naszych lub nieco przyszłych czasach)
ale jakoś się wkręciłem i zobaczyłem z przyjemnością
szkoda że był zdecydowanie za mało walki no ale DBZ to jeszcze nie jest
Właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć że podobał mi się heheh (tylko bez linczu)
powiem szczeze ze przygotowałem sie na coś o wiele gorszego
zadziwiające jest też to że naprawdę wiele rzeczy było zgodne z anime(oczywiście biorąc poprawkę na to że akcja dzieje się jakby w naszych lub nieco przyszłych czasach)
ale jakoś się wkręciłem i zobaczyłem z przyjemnością
szkoda że był zdecydowanie za mało walki no ale DBZ to jeszcze nie jest
Raczej z dubbingiem w kinach puszczają jedynie baje... Filmy zawsze są z napisami.
Dzisiaj zostały wydane 2 filmy r5 Fast And Furious i Dragonball Evolution, a co za tym idzie? Wreszcie można obejrzeć je w dobrej jakości ;] Wiem, że film DBE jest słaby(tak mi się o uszy obiło), ale czego nie zrobi fan dla takiego tytułu Nawet samo obejrzenie jest obowiązkowe według mnie ^.^
Właśnie skończyłem oglądać... I co? Myślałem, że będzie słaby shit, ale był dobry shit. :O Efekty ładnie zrobione, walki też ładnie wyglądają, jedyny minus to te charactery... :]
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-04-29 21:20:25)
ej byłem na tym i mówie wam naprawdę żal tylko stracony czas spodziewałem się czegoś lepszego, a wyszło naprawdę słabe gówno
Ja 10min temu się dowiedziałem. DBE mi się jeszcze ściąga, dlatego 1 ide FnF(szybko się ściągnęło przy transferze 9mb/s) ^.^
ej byłem na tym i mówie wam naprawdę żal tylko stracony czas spodziewałem się czegoś lepszego, a wyszło naprawdę słabe gówno
Bo spodziewałeś się tego, co w anime? -_-
nie byl taki zły !szli w dobrym kierunki (kilka błedów) Nastepne czesci beda pewnie bardziej dopracowane!Za krótki!
fabuła nielogiczna, świat przedstawiony jest naiwny, a postacie niedopracowane o walkach nic nie napiszę bo nie było pokazane nic co mógłbym nazwać walką.
zresztą film jest za bardzo zakręcony dla dzieci, za naiwny dla młodzieży a dorośli nawet nie będą chcieli go oglądać (a dziwiło mnie na początku dlaczego na seansie w kinie było tylko 5 osób)
Brajan napisał:ej byłem na tym i mówie wam naprawdę żal tylko stracony czas spodziewałem się czegoś lepszego, a wyszło naprawdę słabe gówno
Nie ma co się kłócić, neo nie przetłumaczysz. Wielokrotnie o tym pisałem, również na forum NnH, no ale jak się robi LA, to musi być identyczny jak anime, chara musi wyglądać tak jak w anime, a biada by miał inny fryz... żal mi takich ludzi.
cieslak napisał:Brajan napisał:ej byłem na tym i mówie wam naprawdę żal tylko stracony czas spodziewałem się czegoś lepszego, a wyszło naprawdę słabe gówno
Nie ma co się kłócić, neo nie przetłumaczysz. Wielokrotnie o tym pisałem, również na forum NnH, no ale jak się robi LA, to musi być identyczny jak anime, chara musi wyglądać tak jak w anime, a biada by miał inny fryz... żal mi takich ludzi.
przecież (Brajan) nie napisał dlaczego(,) więc czemu przyjąłeś że (cieslak) ma rację??
Ostatnio edytowany przez skam123 (2009-04-29 21:56:33)
Nie przyjąłem (oO) mu racji. To była ironia tylko.
Nie przyjąłem (oO) mu racji. To była ironia tylko.
No to Ci nie wyszła. Poza tym rację się przyznaje
BTW: Jeśli ten Twój nawias ma znaczenie, to przeczytaj post Skama jeszcze raz, tym razem powoli.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-04-29 21:58:38)
"Skazany na zajebistość"
Wiem że przyznaje się recje, to mialo byc przedrzeznianie się.
BTW: Jeśli ten Twój nawias ma znaczenie, to przeczytaj post Skama jeszcze raz, tym razem powoli.
Bo w tym wypadku myśli tak samo jak ja.