#21 2009-01-09 00:56:44

Freeman
Użytkownik

Odp: Wszystko było, wystarczy poszukać.

Pewnie że wychowuje (przynajmniej się stara smile, i prosi (i grozi smile , i PMy wysyła, ale problem jest taki, że moderatora nie ma na forum 24/7. Bywa tak, że zjawia się po czasie, wtedy czyści i pisze pogrubioną czcionką kilka mądrych (w zamyśle) słów ku pamięci, żeby każda strona wiedziała, co było nie tak. Ostrzeżenia były i działały - nie będę ukrywał, były jednym ze środków, dzięki którym sytuację - kiedyś faktycznie poważną - imo naprawdę udało się sprowadzić do całkiem przyzwoitego poziomu. Moim zdaniem w dniu dzisiejszym temat nieco mija się z rzeczywistością, nie wiem, chcecie przykryć kryzys gazowy czy co smile_big

#22 2009-01-09 01:55:58

darko
Użytkownik

Odp: Wszystko było, wystarczy poszukać.

lb333 napisał:

....PS. Zdaje się, że autorowi tematu nie chodziło o to, żeby bronić n00bów, którzy nie potrafią przeczytać FAQ.

Właśnie nie chodzi o bronienie n00bów ale o ochronę newbie oczkod
Poza tym może i jestem głąbem, niewiem, ale mam problemy z wyszukiwarką na forum wstyd próbuję znaleźć wszystko co jest na temat np wyciągania napisów z avi oczkod  próbuję na wszystkie sposoby opisane w instrukcji i ciągle mi wychodzi to samo: 1719 tematów w każdym po ileś tam postów, cenzura
tylko cholera niewiem co ma wspólnego temat "Zmiana loginu" z wyciąganiem napisów z Avi cenzura Dlatego napisałem ten temat bo nie każdy śledzi wszystkie tematy jakie ukazują się na forum i jak nie potrafi znaleźć interesujący do temat wstyd zakłada nowy!

Co do FAQ smile_big  Powiedźcie który facet czyta instrukcję obsługi rotfl Dopiero po wielu błędach i pomyłkach smile_big Ma to zapisane w genach jezor

Stopka forum

© Animesub.info 2025