Nie jesteś zalogowany.
Hikikomori, niestety teraz już chyba nie mogę zmienić ustawień Jak usunięcie ciasteczek nie pomoże, to ew. mogę podesłać ankietę na maila.
Wygląda na to, że poświąteczne wolne zamiast u znajomych we Wro spędzę na upojnej analizie ankiet ^^
Ech, nie chce mi się tracić haseł xD dagomir, możesz od razu podesłać ankietę na mojego albo Hiki maila? Ładnie proszę
A ankiety są fajne, ja do swojego licencjata ok 30 z 50 zrobiłem z Hiki przy piwie Ale temat był całkiem inny, więc nie było problemu. Poza tym siedząc w Wawie, trudno zrobić ankietę opierającą się na Śląsku
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-04 15:15:14)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe - przeca możesz wywalić tylko jedno ciastko, to konkretne xD!
Dagomir - mam nadzieję, że wyniki i wnioski dasz do wglądu publicznego xD... fajnie by było poczytać, jak to wszystko wygląda jeżeli chodzi o statystyki xD.
Żeby nie odstawać od reszty też uzupełniłam twoją ankietkę ;P
Dagomir - mam nadzieję, że wyniki i wnioski dasz do wglądu publicznego xD... fajnie by było poczytać, jak to wszystko wygląda jeżeli chodzi o statystyki xD.
Nie ma mowy! Wszystko będzie Top Secret Tajne/Poufne
Pisałam już, że po obronie. O ile będzie pozytywna. Bo inaczej praca skończy nie w śmietniku a w piecu ^^
Przepraszam za post pod postem i że zawracam wam głowy w ten piękny mokry poniedziałek, ale serwis ankietka pozmieniał coś w kontach Premium i poprzednia ankieta wraz z ponad 90 wypełnionymi arkuszami poszła się paść, zanim ściągnęłam wyniki
Moglibyście jeszcze raz?
wypełniona
Także wypełniłem
Poszło, jak będzie trzeba to wypełnię i po raz trzeci ;P
No. Obrona za mną Na dyplomie wpiszą db, a poniżej wynik walki z literaturą "fachową" i ankietami. Uprzedzam, że po angielsku
Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc.
Wypada pogratulować. Dosyć ciekawa lektura - jedna z nielicznych, gdzie nie robi się z nas zboczeńców ani złodziei ;-)