#141 2009-03-20 04:29:17

Weteran666
Użytkownik

Odp: Hentai? - Wejdz jeśli oglądasz.

ledziux napisał:

Futa to obrzydlistwo i że Japończycy są aż tak nienormalni tworząc tyle takich hentai czy to filmy, gry czy komiksy z penisami u dziewczyn.
A taka ciekawostka jak ktoś chce obejrzeć całkowicie normalne hentai bez żadnych zboczeń to ma bardzo mały wybór, a raczej prawie żaden. Takim wyjątkiem jest np Harukoi Otome.

nie widziałem dużo hentajców na razie, zaledwie kilkanaście ale wiekszosc z nich była bez macek, fallusów u kobiet, bez udziwnień więc nie wiem czy jest taki mały wybór. Poza tym po co oglądać zwykłe hentai jak można, live version :p, jedyne co jest dołujące to cenzura :p

#142 2009-03-20 09:55:30

aria
Użytkownik

ledziux napisał:

Futa to obrzydlistwo i że Japończycy są aż tak nienormalni tworząc tyle takich hentai czy to filmy, gry czy komiksy z penisami u dziewczyn.

A czy ludzie, którzy kręcą pr0n z hermafrodytami, też są nienormalni? [; Tak, słońce, futa to nie chory wymysł Japończyków, ale normalni ludzie, których możesz spotkać na ulicy i którzy jak tylko chcą, mogą uprawiać seks przed kamerą. Akurat gatunków pr0n/hentai masz teraz tyle, że spokojnie możesz odrzucić, olać te, które Ci się nie podobają. Bez obrażania innych ludzi.

(A hentajców ze zwykłym, nudnym seksem jest sporo, tylko trzeba poświęcić chwilę na poszukanie ;d)

warneverchanges.png

#143 2009-03-20 12:17:25

Kenshiro
Użytkownik

pr0n z hermafrodytami prawie nie istnieje. Zastanów się ile tego jest poza tym to sam margines, a futa u japońców w hentai jest dosyć dużo szczególnie tam gdzie są związki les. Nie wiem jak może kogoś podniecać prawdziwy penis u dziewczyny. Taki Japończyk ma coś źle pod kopułą (zbyt dużo tego u nich jest).

Weteran666 napisał:

nie widziałem dużo hentajców na razie, zaledwie kilkanaście ale wiekszosc z nich była bez macek, fallusów u kobiet, bez udziwnień więc nie wiem czy jest taki mały wybór. Poza tym po co oglądać zwykłe hentai jak można, live version :p, jedyne co jest dołujące to cenzura

Chcesz jeszcze dodać że większość była bez przemocy, niewolnic seksualnych, gwałtów, seksu zbiorowego ?
Hentai ze zwykłym normalnym seksem nie jest sporo lecz bardzo mało.
Poza tym jakość kreski w hentai często stoi na żałośnie niskim poziomie.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-03-20 12:18:40)

#144 2009-03-20 13:05:25

dulu
Moderator

ledziux napisał:

Nie wiem jak może kogoś podniecać prawdziwy penis u dziewczyny. Taki Japończyk ma coś źle pod kopułą (zbyt dużo tego u nich jest).

I wyobraź sobie, że są ludzie, którzy to lubią, i to nie tylko są Japończycy. Dla mnie jest to tak odrażające jak loli...

ledziux napisał:

Chcesz jeszcze dodać że większość była bez przemocy, niewolnic seksualnych, gwałtów, seksu zbiorowego ?
Hentai ze zwykłym normalnym seksem nie jest sporo lecz bardzo mało.

80% hentai, które widziałem, były właśnie takie. Nie widziałem wiele, ale jak człowiek chce, znajdzie coś dla siebie.

Ostatnio edytowany przez dulu (2009-03-20 13:07:05)

#145 2009-03-20 13:13:02

Jasmine
Użytkownik

Jak ktoś lubi horrorowe klimaty, to polecam Mystery of the Necronomicon. Kreska całkiem niezła, z tego co pamiętam, no i fabuła jest. Genmukan też może być, chyba nawet gwałtów nie było, a i suby od AG są jezor W Immoral Sisters ładna kreska jest i suby od AG, ale też gwałty, więc chyba odpada.

#146 2009-03-20 14:39:59

Kenshiro
Użytkownik

Zgadzam się z tym że COŚ się znajdzie, ale to może zaledwie 10% hentai bo pozostałe normalne nie są choćby patrząc na wygląd postaci i sposób pokazania scen.
A ja polecam obejrzeć Harukoi Otome jak ktoś nie widział bo one true stories czy suika to chyba wszyscy widzieli:)

#147 2009-03-20 16:26:23

Tsukune
Użytkownik

Nie wiem, może się mylę ale czy to mówienie "to jest be, a tamto jest chore" nie jest zabijaniem idei [o ile można tak to nazwać] hentai jako gatunku? Bo w końcu co w nim jest najpiękniejsze? Pozwala na to co w życiu jest albo niemożliwe [tentacles, demons & stuff like that] albo nielegalne [loli, incest, etc.]. Dlatego też wydaje mi się że ta dyskusja jest bezcelowa. 'Byleby pokrzyczeć że to jest fe i już'. Oglądaj co ciebie kręci i pozwól oglądać innym to co kręci ich. Ok, już się w tym tenacie nie wypowiadam....czytam ^^

"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai

#148 2009-04-18 19:14:27

-GreenTea-
Użytkownik

Moja skromna żeńska duma się złamała, więc postanowiłam się zalogować i prosić Was (Drodzy Panowie) o pomoc oczkod
Hentajca dobrego z demonami byście mi podrzucili, ostatnio fazę mam na takie świństewka.
Chociaż skoro kumpel mnie już jako "zboczoną perwerę" na gg zapisał, to chyba nic dziwnego ^^"

#149 2009-04-18 19:27:29

Aurius
Użytkownik

Taimanin Asagi - tylko nie wydaje mi się, żeby był to odpowiedni tytuł dla płci pięknej.

#150 2009-04-18 19:35:28

Dragmaru
Użytkownik

Dragon Rider. Jeden z nielicznych hentaiów jakie obejrzałem(jedyny z demonami), więc nie mam zbytniego porównania, ale z tych co widziałem, to ten mi się najbardziej podobał.

#151 2009-04-18 20:00:54

Boomerek
Użytkownik

A ja mam takie pytanie, gdzie mógłbym dorwać listę, czy jaki wafel tytułów przetłumaczonych na pl ? Z moim angielskim nawet przez hentaje nie przebrnę baka

@doły:
thx, thx , ale mi bardziej chodzi o jakiś spis ^^" jak jest, albo grupy które subują. To se sam na spokojnie wybiorę baka A hentaje bez znajomości angola to można pooglądać pl , albo dla fazowania się, ja jednak zostanę przy tej pierwszej opcji ^^"

Ostatnio edytowany przez Boomerek (2009-04-18 22:58:11)

Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę!    || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||

#152 2009-04-18 21:25:36

turunks
Użytkownik

Boomerek napisał:

Z moim angielskim nawet przez hentaje nie przebrnę baka

"...moje miasto to Białystok"....na blauke sie chodziło zamiast na lekcje angola ? Bez kitu, do hentajcow praktycznie rzecz biorąc nie potrza zadnych subów - domyslisz sie po akcji o co chozi....pozdro dla północnego-wschodu !

#153 2009-04-18 22:02:54

skam123
Użytkownik

kiedyś oglądałem "words worth" po polsku

8e91e6824c8563f6m.jpg

#154 2009-04-18 22:16:58

MasterPLASTER
Użytkownik

-GreenTea- napisał:

(...) Hentajca dobrego z demonami byście mi podrzucili, ostatnio fazę mam na takie świństewka.(...)

I niby jak ja, jako zwykły, prosty chłop "ze wsi" mam to rozumieć? jezor Nie wiem, bo ja oczywiście jestem porządny chłopak i żadnych takich świństw nie oglądam, ale słyszałem od kolegi, który ma kolegę, który ogląda takie rzeczy, że Viper GTS jest całkiem niezłe. Że to podobno taka prosta historyjka, utrzymana w lekko humorystycznej konwencji, tam delikatnie ocierająca się o romans.

#155 2009-04-18 22:49:05

Kenshiro
Użytkownik

turunks napisał:
Boomerek napisał:

Z moim angielskim nawet przez hentaje nie przebrnę baka

"...moje miasto to Białystok"....na blauke sie chodziło zamiast na lekcje angola ? Bez kitu, do hentajcow praktycznie rzecz biorąc nie potrza zadnych subów - domyslisz sie po akcji o co chozi....pozdro dla północnego-wschodu !

Czy suby są po to żeby się domyślać o co chodzi ? One są po to żeby każde słowo zrozumieć, a jak nie znasz perfect angielskiego czy japońskiego to nie zrozumiesz wszystkiego.
Polecam INMA SEIDEN. Bardzo poważne i dobre tentacle.
I masz POLSKIE NAPISY.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-04-18 22:51:00)

#156 2009-04-18 22:57:00

DiamondBack
Użytkownik

blood shadow - powinno Ci się spodobać oczkod

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#157 2009-04-18 23:55:47

skam123
Użytkownik

words worth jest z demonami i posiada nawet fabułę (chociaż ja oglądałem tylko to i DNA hunter więc nie mam dobrego porównania)
(na H-Center znalazłem linki, i chyba widziałem tam kilka osób z tego forum smile_big)

8e91e6824c8563f6m.jpg

#158 2009-04-19 00:54:01

Zgrzyt
Użytkownik

-GreenTea- napisał:

Moja skromna żeńska duma się złamała, więc postanowiłam się zalogować i prosić Was (Drodzy Panowie) o pomoc oczkod
Hentajca dobrego z demonami byście mi podrzucili, ostatnio fazę mam na takie świństewka.
Chociaż skoro kumpel mnie już jako "zboczoną perwerę" na gg zapisał, to chyba nic dziwnego ^^"

wow jak masz +18 umów się zemną ! Poco marnować czas na animowane demony, jak tuż obok jest prawdziwy demon seksu taniec !

#159 2009-04-19 02:02:49

Hatake
Użytkownik

Szukasz przygód w internecie? XDDDDD Oj, nie poznaję cię. smile_big

#160 2009-04-19 11:12:55

turunks
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

jak masz +18 umów się zemną !

a jak -18 to ze mną ! lol...nie no joke jezor