Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
NIEEEE!!!
Tak, bo się zrobi drugie Anfo tu, jak w każdym wątku, gdzie Kira dzieli się swoim optymizmem z innymi, a inni starają się za wszelką cenę ten optymizm w nim stłumić. Także proponuję, żebyśmy sobie zbiorowo odpuścili.
Edit:
Winged, jak nie chcesz offtopikować, to pisz śmiało
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-02 23:33:17)
Winged napisał:NIEEEE!!!
Tak, bo się zrobi drugie Anfo tu, jak w każdym wątku, gdzie Kira dzieli się swoim optymizmem z innymi, a inni starają się za wszelką cenę ten optymizm w nim stłumić. Także proponuję, żebyśmy sobie zbiorowo odpuścili.
To olać go. Ja tam nie zwracam uwagi na jego posty. Relanium w tym pomaga. Uśmiech.
EDIT:
Edit:
Winged, jak nie chcesz offtopikować, to pisz śmiało
Z opakowania relanium: Lek może zaburzać sprawność psychofizyczną kierowców pojazdów i obsługujących urządzenia mechaniczne w ruchu.
A ja aplikuję je sobie z innymi jeszcze, więc prawie nic nie kumam, a zamiast mnie uśpić jak do tej pory to zawaliście pobudziło. Już godzillę udawałem, na ANSI to chyba z 10 postów napisałem i coś jeszcze bym porobił.
Więc jak to, co napisałeś mogę zrozumieć dopiero jak chociaż troszkę pomyślę to będzie lipa.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-06-02 23:41:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
korzystając z tematu chciałbym sie z wami pożegnać
i prosić administracje tak jak ~bodzio i ~wojtek o usuniecie konta.
LOL xD . Teraz wszyscy beda sie tak zegnac, co za zenada xDDDDDD
LOL xD . Teraz wszyscy beda sie tak zegnac, co za zenada xDDDDDD
Kira, opanuj się trochę. To ich decyzja i każdy byłby szczęśliwy, gdybyś nie powtarzał tego, co już napisałeś.
Co do odejścia bodzia... Trochę mnie to zaskoczyło, ale już sobie z nim wszystko ustaliłem.
BTW: Przez ciebie mam teraz za dużoooooooooo na głowie.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-06-03 09:23:41)
Żenada? Za to kira is lulz, no exceptions
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Żenada? Za to kira is lulz, no exceptions
No i dlaczego zaczynasz? Sam wiesz, że na to odpowie.
Oin napisał:Żenada? Za to kira is lulz, no exceptions
No i dlaczego zaczynasz? Sam wiesz, że na to odpowie.
Jego problem. xD
Przyznaję, że dla mnie ta decyzja również jest wielkim zaskoczeniem. Naprawdę wielka szkoda, że odchodzisz, Bodzio, jednak nie wierzę, że od czasu do czasu nie wejdziesz na ansi, aby chociaż zobaczyć, co tam na jednej z Twoich zapewne najczęściej odwiedzanych stron słychać. Ale szanuję Twoją decyzję i życzę szczęścia w dalszym życiu.
No i czekamy na Twój powrót.
No właśnie... Ostatnio można znaleźć tutaj sporo osób, które lubią dokuczać innym. Moim zdaniem od razu powinni być banowani, bo kto lubi wymieniać się zdaniami z debilami?
dobra starczy wam tego
kłóda
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6