Nie jesteś zalogowany.
Po pierwsze prosiłbym moderację, by ten temat dziś został, a jutro zniknął, o ile to możliwe. Taka mała prośba ^^
Poprosiłem o usunięcie konta lub bana, a wieczorem usunę napisy, które dodałem, w związku z czym, jeśli ktoś ma suby, które chciałby pobrać, niech to zrobi. O suby dodane przez mnie, ale wydane pod szyldem KA proszę się nie bać, wrócą, najwyżej po 2-3 dniach. Miło się z Wami działało
0_o
Why?
WHY?! :/
Co jest? Przenosisz sie do milej , wilgotnej celi?
Co jest? Przenosisz sie do milej , wilgotnej celi?
Mniej więcej.
Studia i sesja, a od lipca jeszcze jedna praca stała + druga w domu. Plus, będę robił to, co lubię, minus, brak czasu na anime Jestem realistą i wolę od razu sprawę z anime ukrócić, żeby na tym moja praca nie cierpiała. Bo teraz potrafiłem nocki zawalić, tłumacząc, robiąc korekty. No i trzeba myśleć o rodzinie
O, czyżby wpadka (odnośnie rodziny)? Ale przy hardkach dalej coś tam będziesz dłubał dalej? Jak Kaiji drugi raz poleci z planów to zacznę myśleć, że jakaś klątwa nad nim ciąży
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
po co od razu konto usuwać? <lol> tyle robiłeś suby i wszystko do kosza?
O, czyżby wpadka (odnośnie rodziny)?
Nie, bynajmniej. A z tym Kaijim może być ciężko ^^
Suby idą do kosza, bo te moje i tak wymagałyby poprawek, a potem się ludzie rzucają, że coś mi w komentach napisali, a ja nie mam jak tego poprawić, brak czasu, i nie poprawiam. Do tej pory i tak ze 20-30 subów poleciało, zostało koło setki
ale te od KA chociaż zostaw, najwyżej w jakiś paczkach...
ale te od KA chociaż zostaw, najwyżej w jakiś paczkach...
Czytaj pierwszego posta, bo mnie załamujesz
I tak opuszcza nas kolejny otaku...Minuta ciszy dla ciebie.
I tak opuszcza nas kolejny otaku...Minuta ciszy dla ciebie.
Daj spokój, przecież nie odchodzi na "wieczny spoczynek" (tfu, od razu przeplułem to przez lewe ramię).
Zobaczymy jak się ułoży. Przecież z anime jak z papierosami, chwila słabości i wracasz...[kombinuje]
W każdym razie, ja składam życzenia powodzenia w realu.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Cóż, powodzenia!
Niewiele mieliśmy wspólnego, ale doceniam umijętności i poswięcenie sprawie.
Anime makes you stupid
Powodzenia w życiu życzę
A żebyś spuch. xD
No nic. Jak co, ściągam całą twórczość bodzia.
Omg, Bodzio, co ty wyprawiasz... Cóż, zostanę ostatnim czepialskim chyba.
"Skazany na zajebistość"
Wiecie, ja ściągam wszystko, zmienię stopkę o autorze i podam jako swoje, jak ktoś się dowali, że to suby bodzia, to ja - 'Jakiego bodzia? Nie znam ziomka.' xD
Wykorzystam cię, Bodzio-aniki.:P
I don't mind.
I tak dobrze wiesz, że tak bym nie zrobił.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-06-02 12:40:16)
Wiecie, ja ściągam wszystko, zmienię stopkę o autorze i podam jako swoje, jak ktoś się dowali, że to suby bodzia, to ja - 'Jakiego bodzia? Nie znam ziomka.' xD
Wykorzystam cię, Bodzio-aniki.:P
I don't mind.