#1 2008-05-27 19:26:06

KKnD
Zbanowany

Metal Gear Solid IV

www.gametrailers.com

Witam
Jak obejrzałem filmy z gry (nie gameplay) to mi morda do samej ziemi odpadła
Kiedy bedą takie filmy anime jak w tej grze?
Na stronie jest prawie godzina filmow wal itp z samej gry
Ponoć nawet pod koniec gry jest 90 minut takiej grafiki (filmuu??)

ukrywanie linków nie działa xD

Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-05-27 19:32:55)

fontani32678yp1.gif

#2 2008-05-27 19:28:25

Rekid
Użytkownik

Odp: Metal Gear Solid IV

popraw linki

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#3 2008-05-27 19:30:22

Starfox
Użytkownik

MGS zawsze tak miał, dużo grania i dużo oglądania filmów:D A te z MGS3 to istna poezja *__* Nawet w wersji limitowanej dodawali dodatkową płytę ze zmontowanymi filmikami z gry i dzięki temu powstał nam film MGS3:D
Polecam, zakończenie wgniata w fotel i długo pozostaje w pamięci;P Dla mnie 3 to najlepsza gra na PS2 ever;p

#4 2008-05-27 19:30:53

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Oj tak cała saga MGSów to chwile życia które w bardzo dobry sposób straciłem XDD Dwójka troszkę nie do końca syci ale potem wpadła w moje łapska część III i Hideo mnie zniszczył... Piosenka "Snake Eater" i opening rodem z Bonda.. Tylko podkreślają geniusz gry. Oglądałem Trailery i Gameplay'e z IV i umarłem, Hideo sie nie dzieje i tyle... Polecam gre każdemu ^^ Wiadomo ze nie każdemu sie spodoba, ale Gra po prostu Boska XD

metallica0005.jpg

#5 2008-05-27 19:47:38

Zgrzyt
Użytkownik

W tej części podobno jest ponad półtora godziny przerywników filmowych i ta grafa XD (tylko kolo podobno ginie na końcu) A i autor gry zapowiedział ze będzie następna tylko nie wie jak ją zmieści na płycie BLU-RAY (masakra)

#6 2008-05-27 19:53:44

KKnD
Zbanowany

proste, na ps3 nie dosc ze gry bedą na kilku BLU-RAY to jeszcze sie instaluja xD

fontani32678yp1.gif

#7 2008-05-27 20:00:15

zergadis0
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

W tej części podobno jest ponad półtora godziny przerywników filmowych

Półtora godziny to ma trwać jeden z tych przerywników:P.

Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-27 20:00:48)

#8 2008-05-27 20:03:52

Suchy
Użytkownik

Akurat problem z pomieszczeniem niektórych gier na BD, często jest z dość zaskakujących przyczyn.
Otóż czytniki BD w PS3 (nie wiem czy w nowszych też), nie mają za dużej prędkości odczytu w stosunku do pojemności płyty.
Dlatego odczyt dużej ilości danych z różnych miejsc płyty trwa długo. Ominięto to przymusem instalacji oraz.... kilkukrotnym nagraniem tego samego w różnych obszarach płyty smile_big

#9 2008-05-27 20:16:16

Maniack
Użytkownik

KKnD napisał:

Ponoć nawet pod koniec gry jest 90 minut takiej grafiki (filmuu??)

Już zdementowane przez różne serwisy, widać nie jesteście na bieżąco oczkod Najdłuższy ma trwać podobno 45 min, mozna robić pauze w tym czasie oraz po prostu nie oglądać (no ale co to za frajnda, przecież MGS jest jedną z tych gier, gdzie większy nacisk kładnie się na fabułe). DO 12 czerwc już niedługo i nie ma co, ale ja ubolewam że PS3 nie posiadam bo bym bankowo kupił. W sumie to dla mnie jest to taka gra gdzie warto kupic konsolę dla niej smile Ale brak funduszy, oraz granie nie jest dla mnie priorytetem więc może za rok, za dwa...

Starfox napisał:

Polecam, zakończenie wgniata w fotel i długo pozostaje w pamięci;P Dla mnie 3 to najlepsza gra na PS2 ever;p

Jak dla mnie to chyba najlepsza gra na PS2, zaraz potem GOWy, SoC i FFX. Końcówka jest po prostu wspaniała (choć to określenie to chyba za mało w tym przypadku). Snake Eater to dla mnie jedna z najlepszych piosenek jaka usłyszałem w grach, świetna reżyseria ostatniej walki doprowadza do wzruszeń, a sceneria jest po prostu przecudowna. No i ostatnia akcja z Ocelotem też dobrze pomyślana. Same superlatywy jak dla mnie, grze bym wystawił najwyższa ocene z mozliwych, choć oczywiście to moje sugestywne odczucie bo nie dopatrzyłem się żadnych większych błędów. Sam gameplay też daje sporo atrakcji, mnóstwo bonusów, śmiesznych i ciekawych sytuacji, ogrom opcji (w porównaniu do dwójki zmieniło różnice są kolosalne). Planuje przejść gre jeszcze przynajmniej z pare razy, bo jest naprawdę czym się zachwycać.

A czwórka zapowiada się cholernie smakowicie, może uda mi się pożyczyć od kumpla PS3 (o ile kupi MGS'a) i pograć ^^

#10 2008-05-27 20:18:17

SiwyCZR
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

W tej części podobno jest ponad półtora godziny przerywników filmowych i ta grafa XD (tylko kolo podobno ginie na końcu) A i autor gry zapowiedział ze będzie następna tylko nie wie jak ją zmieści na płycie BLU-RAY (masakra)

Defnicja "Spoiler" się kłania :/ Jak do ****** mogłeś mi zniszczyć zakończenie jednej z najwspalniajszych sag ever? Co do samej gry to wydaję mi się, że nie dorówna genialnej trójce i jeszcze lepszej jedynki (2 była tylko bardz dobra jezor)

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#11 2008-05-27 20:20:49

Maniack
Użytkownik

SiwyCZR napisał:
Zgrzyt napisał:

Defnicja "Spoiler" się kłania :/ Jak do ****** mogłeś mi zniszczyć zakończenie jednej z najwspalniajszych sag ever? Co do samej gry to wydaję mi się, że nie dorówna genialnej trójce i jeszcze lepszej jedynki (2 była tylko bardz dobra jezor)

Nie przesadzaj. Jak byś był zainteresowany MGS4 to bys to wiedział. To skutek tego że Snake szybko się starzeje. Sam Hideo nie ukrywa tego więc nie widze sensu by się o to dąsać.

#12 2008-05-27 20:26:06

SiwyCZR
Użytkownik

Pamiętaj, że w grach może stać się wszystko, więc nawet szybkie starzenie głównego bohatera nie musi doprowadzić do jego śmierci, i co jak co moim zdaniem jest to wielki spoiler, więc moja złość nie jest bezpodstawna :/

#13 2008-05-27 20:26:07

Zarathustra
Użytkownik

Filmików w grze ma być około 9 godzin (Snake Eater miał chyba z 5). Gra praktycznie we wszystkich magazynach i serwisach dostaje najlepsze oceny, ale to i tak nieważne bo fani tego uniwersum wiedzą, że Kojima nie da ciała i będzie to najlepsza pod względem fabuły i emocji z nią związanych gra jaka wyszła;)

#14 2008-05-27 20:27:29

Shinuta
Użytkownik

Maniack napisał:
SiwyCZR napisał:
Zgrzyt napisał:

Nie przesadzaj. Jak byś był zainteresowany MGS4 to bys to wiedział. To skutek tego że Snake szybko się starzeje. Sam Hideo nie ukrywa tego więc nie widze sensu by się o to dąsać.

Nom, zawsze pozostaje Raiden:D Oczywiście jeśli będzie w 4 takim kozakiem jak go zapowiadają:).

A co do samego MGS4 to tylko szkoda że zrezygnowali z przylegania plecami do obiektów, bo tuż to każda wizytówka Snake. I szczególnie ciekawi mnie gran on-line będzie się działo.:)

Podsumowując dla tej jednej gry warto kupić PS3. ( ale jak dla mnie to ja bardziej czekam na FFXIII i KH3 )

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-05-27 20:28:43)

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#15 2008-05-27 20:30:39

SiwyCZR
Użytkownik

Zarathustra napisał:

Filmików w grze ma być około 9 godzin (Snake Eater miał chyba z 5). Gra praktycznie we wszystkich magazynach i serwisach dostaje najlepsze oceny, ale to i tak nieważne bo fani tego uniwersum wiedzą, że Kojima nie da ciała i będzie to najlepsza pod względem fabuły i emocji z nią związanych gra jaka wyszła;)

Jak gra dostaje JUZ oceny, jak jej premiera zapowiedziana jest na 12 czerwca ?

#16 2008-05-27 20:34:53

Zarathustra
Użytkownik

SiwyCZR napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale redaktorzy z pism i serwisów branżowych jeździli na specjalne pokazy organizowane przez Konami i kilkadziesiąt osób już grę ukończyło. Podpisali oczywiście specjalne umowy o niezdradzaniu najważniejszych rzeczy z fabuły i systemu.

Na pokazie we Francji wyciekł bardzo duży spoiler bo jakiś typ zrobił zdjęcie jednej tylko postaci;)

Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-05-27 20:37:10)

#17 2008-05-27 20:35:32

Maniack
Użytkownik

SiwyCZR napisał:
Zarathustra napisał:

Normalnie? Proste, Konami wysyła już przygotowaną kopię do najpopularniejszych magazynów (pierwszy był Official PlayStation Magazine; czyli tak jak napisał Zarathustra), a my (konsumenci) czekamy, aż dyski się wytłoczą w fabrykach i porosyłaja na wszystkie kontynenty, tak by 12 czerwiec był premierą światową). Zreztą, podobnie było z GTA4.

Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-05-27 20:43:00)

#18 2008-05-27 20:52:02

Hyuga
Użytkownik

ja juz 12 czerwca bede czekal na listonosza smile

#19 2008-05-27 20:57:38

Gela19
Użytkownik

Chyba będe jedyna kobieta narazie jaka się wypowiada w tym wątku:P
Tę grę polecił mi brat, osobiście nie przepadałam za takimi grami...ale... gdy zagrałam w nią to po prostu zrobiło na mnie tak wielkie wrażenie, że oniemiałam ze zdziwienia! Zastanawiałam się Kto stworzył taką wypasiona grę na PS3?... Grafika i muzyka jak dla mnie nic dodać nic ująć. Grając w nią utożsamiałam się z tym co się w niej działo:p miałam ochotę skakać po całym pokoju jak w nią grałam:P A niektóre z tych przerywników w grze- filmiki to po prostu wgniatały mnie momentami w fotel a podkładu muzycznego z głowy nie umiałam wyrzucić, nawet do tej pory pamiętam co lepsze kawałki z tej gry:P Jak będę miała kasę to zapewne od razu kupię IV część a jak nie ja to zapewne mój brat ja wykupi więc i ja skorzystam:D Trafiłam na Demo pokazowe w necie IV cześci i juz zacieram ręcę:D

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#20 2008-05-27 22:29:08

Mender
Użytkownik

To ja mam pytanko czy wydanie MGS: 3 Subsistence LE posiada wszystkie części gry(oprócz IV znaczy się)? i czym się różni(oprócz dodanych nowych trybów i misji)? Czy warto zacząć przygodę z MGS właśnie od niej? Czy może lepiej od pierwszej części na PC albo na psx?
Sorki za offtop. 

Edit: ~s0n1c, dzięki jeszcze tylko, która wersja jest lepsza MGS na PC czy na PSX?

Ostatnio edytowany przez Mender (2008-05-27 22:50:31)

Stopka forum

© Animesub.info 2025