Nie jesteś zalogowany.
http://www.idg.pl/news/152531.html
Co jak co ale ja się z tym zgadzam, o ile same w sobie te gry to nic złego, to wykorzystywanie w nich postaci dziecięcych to już przegięcie.
Zapraszam do dyskusji co myślicie o tego typu rozrywkach?
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-05-22 13:10:13)
Jailbait dude...coś kosztem czegoś...zresztą jak dla mnie to ona ma conajmniej 21 [roftl]
No czasem jednak potrafią dobrze gadać, do erotycznych gier nic nie mam (choć w nie, nie gram) ale widząc ten obrazek przedstawiający loli to aż mnie trzepie :/
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Oby nie przeszło... bo po co komu hentaje bez nastoletnich bohaterek:P? Dodatkowo trzeba zaznaczyć, że loli (a przynajmniej bohaterki poniżej 18 lat) jest w eroge tak rozpowszechnione, że taka ustawa przewróciłaby do góry nogami cały hentajowy przemysł:P.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-22 13:20:26)
Leave loli alone!
Ja tam nie gram, ale chcę dobrze dla tych 90% zboczeńców jarających się anime (czyt. użytkowników tego forum), więc stanowcze nie mówię! Leave loli alone![roftl]
Pierwszy raz widze kobiete zachwalającą loli o.O
BRAWO LOLI!! NIE UMRZECIE POKI MY ZYJEMY I MAMY WAS NA DYSKACH!!
Banda pedofilów! xD
ja tam mam dość tych balonów o średnicy 2m :]
ale przesadnie małe to też nie dla mnie ;p
Nie mam nic przeciw loli.
Japończycy to zboczeńcy, prawa na pewno nie zmienią, w taką grę nigdy nie grałem i nie mam zamiaru bawić się w braciszka 12 letniej siostrzyczki sprawdzającym czy się dokładnie umyła...
Na moje oko to zwykła pedofilia, która na tamtym rynku ma ciche przyzwolenie z punktu kulturowego. Całe to loli może zostać jak dla mnie pogrzebane w odmętach historii i nigdy więcej nie ujrzeć światła dziennego;)
Banda pedofilów! xD
Gdzie?!
~aria od kiedy trzydziestolatki w anime mają obwisłe piersi? W anime z wiekiem zmienia się tylko ich wielkość
Po raz wtóry! Leave loli alone!
Banda pedofilów! xD
Dobrze Cię wychowałem, mój wnuczku.
Ja nie lubię loli, tak że nie oglądam i nie gram w tego typu gry. Ale tym samym zwisa mi to, czy będą dalej wychodziły takie gry, czy też nie, najzwyczajniej unikam loli, jak ktoś się napala dziećmi to jego sprawa.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-05-22 14:01:30)
Od dawna wiadomo, że loli rządzą tym światem, więc ta ustawa na pewno nie przejdzie.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
A wszystko mi jedno, to tylko obrazek;P Dla mnie to ona może mieć nawet i z 30 lat. Ale znając życie, to jakoś twórcy gier to obejdą;)
Gry bez loli to jak gwałt obcego bez użycia tentakli >.<
Ktoś mnie wzywał ;> ?
Loooool... ludzi popier....dzielilo... niech jeszcze zabronia robic anime z romansami nieletnich... Polska polska, durny kraj ;/
Od razu dobra wiadomość z rana XD Śmierć LOLI widać ze tysiące listów do japońskiego parlamentu nie poszło na marne XD
I tak na marginesie niektóre posty w tym temacie przerażają (-_-)
Od razu dobra wiadomość z rana XD Śmierć LOLI widać ze tysiące listów do japońskiego parlamentu nie poszło na marne XD
I tak na marginesie niektóre posty w tym temacie przerażają (-_-)
A niektóre rozwalają, ten temat jest lepszy od "Coś wesołgego"
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-05-22 14:33:58)
Loooool... ludzi popier....dzielilo... niech jeszcze zabronia robic anime z romansami nieletnich... Polska polska, durny kraj ;/
Przecież to japoński parlament będzie głosował
"Skazany na zajebistość"
ogólnie jak wspomniałem jestem Całkiem za.... każda gra z bohaterkami poniżej 16/17 lat powinna być zakazana ...(cóż niby wiek 16/17 jednak w Anglii w wieku 16 lat można sie wyprowadzić i mieszkać np. z partnerem)
Jednak nie wiem gdzie w ludzie lubujący się w loli znajdujecie przyjemność w grach gdzie niby napalona dwunastka jest dymana przez nauczyciela o.O dla mnie to chore (już nie wspomnę o tych gdzie występuje element gwałtu)