Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
A ja, że Ty kumasz jeszcze mniej i nie wiesz kim jestem
Wbrew temu co sądzisz doskonale rozumiem o co chodzi Wingowi i kogo cytował w ostatnim poście.
Wystarczy patrzeć po sygnach *_* (tudzież po opisach na gg)
Edit: ~NoPasaran jesteś niezwykle enigmatycznym użytkownikiem. Nie zamierzam jednak łamać kodu w kwestiach, które są bardziej zabawne, gdy pozostawisz je bez odpowiedzi.
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-05-20 22:58:11)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
jak na mój gust to o czymś ambitniejszym niz Naruto forum bu się przydało.
~Tymek88 przynajmniej zaczynał od kontrowersyjnych inaczej xD.
Nio ale przecież Afrykę nie od razu z(a)budowali :p
Dobra i tak wiem, że nie za bardzo was pewnie to interesuje (bo już zostałam zbesztana xD) ale uprzejmie informuje, że forum przenieśliśmy, oto nowy adres: http://narutoinfo.ugu.pl/ chociaż prace odnośnie przeniesienia nie skończyły się to i tak was serdecznie zapraszam
Ja już jestem chyba na 50 różnych forach... Połowy to nawet adresu nie pamiętam... :/ Zastanawiam się czy się rejestrować... A jest tam dział o spekulacjach na temat dalszych losów naruto kiedy ma już 86lat?
M&A od zawsze! ^^
Ja już jestem chyba na 50 różnych forach... Połowy to nawet adresu nie pamiętam... :/ Zastanawiam się czy się rejestrować... A jest tam dział o spekulacjach na temat dalszych losów naruto kiedy ma już 86lat?
aaa u nas tez jestes ? xDDD
KLIK ^^ ;d
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-06-06 00:48:06)
Nie...ale będzie spekulacja jak nie robić z siebie pajaca w wieku 21 lat (sry ale w tym momencie zostałam dobita) jeszcze jakieś mało dystyngowane uwagi? Ech...widzę, że populacja ludzi używających mózgu zgodnie z jego przeznaczeniem jest coraz mniejsza...
allall napisał:Ja już jestem chyba na 50 różnych forach... Połowy to nawet adresu nie pamiętam... :/ Zastanawiam się czy się rejestrować... A jest tam dział o spekulacjach na temat dalszych losów naruto kiedy ma już 86lat?
Nie...ale będzie spekulacja jak nie robić z siebie pajaca w wieku 21 lat (sry ale w tym momencie zostałam dobita) jeszcze jakieś mało dystyngowane uwagi? Ech...widzę, że populacja ludzi używających mózgu zgodnie z jego przeznaczeniem jest coraz mniejsza...
Nie rozumiem czemu tak się oburzyłaś...? Robiąc forum o tematyce "Naruto" myślałem, że posiadasz chociaż odrobinę humoru.
Mariko napisał:allall napisał:Ja już jestem chyba na 50 różnych forach... Połowy to nawet adresu nie pamiętam... :/ Zastanawiam się czy się rejestrować... A jest tam dział o spekulacjach na temat dalszych losów naruto kiedy ma już 86lat?
Nie rozumiem czemu tak się oburzyłaś...? Robiąc forum o tematyce "Naruto" myślałem, że posiadasz chociaż odrobinę humoru.
Ambitne nastki są gorsze niż dwudziestoletni pajace Jak forum to o wszystkim, co się wiąże zdanym zagadnieniem, spekulacje są jak najbardziej na miejscu. Ja bym spekulował, kto pierwszy zaliczy Sakurę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
allall napisał:Ja już jestem chyba na 50 różnych forach... Połowy to nawet adresu nie pamiętam... :/ Zastanawiam się czy się rejestrować... A jest tam dział o spekulacjach na temat dalszych losów naruto kiedy ma już 86lat?
To się nie zapisze! Naruto nawet pewnie nie dożyje do tego wieku!!! Ha ha ha!!!
(BTW. nie lubię naruto. )
M&A od zawsze! ^^
Ambitne nastki są gorsze niż dwudziestoletni pajace Jak forum to o wszystkim, co się wiąże zdanym zagadnieniem, spekulacje są jak najbardziej na miejscu. Ja bym spekulował, kto pierwszy zaliczy Sakurę
Stawiam, że Sasek gwałciciel chociaż to nie będzie już gwałt, bo ona tego chce... możemy pospekulować XD
I nie wiem, czy ona taka ambitna, jak ogranicza się do tematyki Naruta >DDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-06-06 21:06:44)
Stawiam, że Sasek gwałciciel chociaż to nie będzie już gwałt, bo ona tego chce... możemy pospekulować XD
I nie wiem, czy ona taka ambitna, jak ogranicza się do tematyki Naruta >DDD
Święte słowa!
M&A od zawsze! ^^
Strony Poprzednia 1 2 3