Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Kurcze, ciesze się, że stałem się nowym człowiekiem. Powodzenia. Ale trzeba oddać ~Zjadacz rację. Rejestracja, by coś zobaczyć, straszy.
[EDIT] Huu... Spursi w finale konferencji.
[EDIT 2] Ale Cavsów to mi szkoda. Chociaż finał San Antonio - Boston to by mi pasował.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-05-20 10:25:46)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hehe ;P to już wiem, że musimy zrobić aby można było polookać bez rejestracji i muszę reszte namówić na skladkę na lepszy serwer dzięki za radę xD
i o to chodzi
Rejestracja odstrasza.. tym bardziej jak jest wymagada do teg ozeby w ogole moc oglądac forum ;pp
No i serwer to jedna z najwazniejszych spraw;p drogo nie jest bo płacisz na rok około 100 zl
Powodzenia !
W razie jakis problemow to moge pomoc ;p
Za to lubię ansi
Do autorki tematu: Olej ich! Bedą jeszcze płakać jak wszyscy przerzucą się z animesub na Twoje forum
Za to lubię ansi
Do autorki tematu: Olej ich! Bedą jeszcze płakać jak wszyscy przerzucą się z animesub na Twoje forum
Marzysz o niemożliwym, stary:-D
NoPasaran napisał:Za to lubię ansi
Marzysz o niemożliwym, stary:-D
[roftl][roftl] awykonalne, ANSI jest wieczne (teraz to ja gadam nonsensy)
Winged, a to niby czemu jesteś nowym człowiekiem? Wybacz, ale przez jakiś czas nie śledziłem ANSI, wiec nie wiem XD
Ja bym się ucieszył, gdyby tu ktoś zaprezentował forum o fasolce szparagowej... przynajmniej jakiś powiew nowości by był
luki, a czego niby ANSI nie miałoby być wieczne?[ukryty]
A wy myślicie, że legendarna już "stara gwardia" forumowiczów gdzie się podziała? Ci o których Winged tak z tęsknotą pisał! Gdzie oni są? Chyba nie myślicie, że po prostu przestali przesiadywać na forach. Siedzą teraz wszysycy na jakimś forum o naruto i śmieją się z was ciesząc nowym lepszym miejsce do internetowych pogaduszek
hmm gdzie sie podziali ? zapewne zakończyli przygodę z anime proste ... a staży wyjadacze na pewno oglądali coś bardziej Ambitnego niż Naruto ;]
Nie poczułeś klimatu dude...
A wy myślicie, że legendarna już "stara gwardia" forumowiczów gdzie się podziała? Ci o których Winged tak z tęsknotą pisał! Gdzie oni są? Chyba nie myślicie, że po prostu przestali przesiadywać na forach. Siedzą teraz wszysycy na jakimś forum o naruto i śmieją się z was ciesząc nowym lepszym miejsce do internetowych pogaduszek
Ale Spursi, Celtics i Cavsi to drużyny z NBA.
Winged, a to niby czemu jesteś nowym człowiekiem? Wybacz, ale przez jakiś czas nie śledziłem ANSI, wiec nie wiem XD
Bo na ANSI nie siedzę. Żartuję.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
1. Zajebisty hosting dla forum: http://nmj.pl/
2. Forum tylko dla zarejestrowanych? Zomg!
Daje wam aż miesiac...miesiąc i bedzie kaput koniec szlus etc etc
NoPasaran napisał:A wy myślicie, że legendarna już "stara gwardia" forumowiczów gdzie się podziała? Ci o których Winged tak z tęsknotą pisał! Gdzie oni są? Chyba nie myślicie, że po prostu przestali przesiadywać na forach. Siedzą teraz wszysycy na jakimś forum o naruto i śmieją się z was ciesząc nowym lepszym miejsce do internetowych pogaduszek
Zawsze uważałem Cię za człowieka z poczuciem humoru i rozumiem, że to żart, ale profilaktycznie wyjaśnię, że chodzi mi o Twój stary post o wykruszaniu się starych zawodników z forum
Edit: I jeszcze raz starych! Bo powtórzenia muszą być
Ostatnio edytowany przez NoPasaran (2008-05-20 21:25:24)
Winged napisał:NoPasaran napisał:A wy myślicie, że legendarna już "stara gwardia" forumowiczów gdzie się podziała? Ci o których Winged tak z tęsknotą pisał! Gdzie oni są? Chyba nie myślicie, że po prostu przestali przesiadywać na forach. Siedzą teraz wszysycy na jakimś forum o naruto i śmieją się z was ciesząc nowym lepszym miejsce do internetowych pogaduszek
Zawsze uważałem Cię za człowieka z poczuciem humoru i rozumiem, że to żart, ale profilaktycznie wyjaśnię, że chodzi mi o Twój stary post o wykruszaniu się starych zawodników z forum
Edit: I jeszcze raz starych! Bo powtórzenia muszą być
Don't panic! - jak to mawia jeden z tych starych gwardzistów.
Jeden z nielicznych, który się ostał
Mam dziwne wrażenie, ze 90% czytających się zgubiła i nie wie ocb
Daje wam aż miesiac...miesiąc i bedzie kaput koniec szlus etc etc
Hmm, nie przejmuj się ;d z tego co pamiętam nam chyba tez tak "mówili" ;d (a moze nie^^)
Ale się trzymamy.. hmm lol to juz ponad pol roku bedzie Niedługo urodzinki ;ppp
taaa
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-05-20 21:59:11)
Miesiąc? xD niee...aż tak źle to nie będzie xD
Już jest włączona możliwość oglądania forum bez rejestracji (przynajmniej jeden z adminów napisał mi, że tak zrobił)
Widzę, że odbiegliście od tematu xD
A ja, że nie łapiesz za bardzo Wingeda i piszesz jakieś irytujące dla różnych rozmumów posty.:P
A ja, że Ty kumasz jeszcze mniej i nie wiesz kim jestem
Wbrew temu co sądzisz doskonale rozumiem o co chodzi Wingowi i kogo cytował w ostatnim poście.
EDIT: ~Shinma86 słusznie, pod warunkiem, że ktoś ma włączone sygnaturki i/lub ma Freemana na liście - można wiedzieć stąd ...albo można po prostu - wiedzieć
Ostatnio edytowany przez NoPasaran (2008-05-20 22:49:27)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna