Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ok. Dodam innowacyjność sterowania, świetne gry, wspaniały feeling Najbardziej rozbroił mnie dwudziestoletni kuzyn, który na imprezie zobaczył DSa po raz pierwszy i był wyłączony do końca posiadówy grajac w Elite Beat Agents i Raving Rabbids
lb333 napisał:mruq napisał:Według pspoland (news 2 maja) PSP jest w Japonii na 1 miejscu, Wii na 2, DS 3, a PS3 4 to jak to jest?
Zapomniałem, że w ostatnich miesiącach się to zmieniło i sprzedaż DS spadła, choć wcześniej obie konsolki Nintendo były lepsze od Sony. Ale zaskoczyłeś mnie tutaj tym PS3 w pierwszej czwórce. Wcześniej PS2 wygrywało w wynikach sprzedaży z PS3, co w sumie jest całkiem zabawne.
DS się pewnie gorzej sprzedaje bo go ma już większość japończyków <joke> choć pewnie prawdziwym powodem jest wydana niedawno MH2G
To jest pierwszy raz kiedy psp pobiło nds'ika, i jeśli o mnie chodzi to ja nie śmiałbym się z twierdzenia że większość japończyków go ma ;D, jeśli dobrze kojarze to nds'ów sprzedało się kilka razy więcej niż psp =p
SiwyCZR napisał:lb333 napisał:mruq napisał:Według pspoland (news 2 maja) PSP jest w Japonii na 1 miejscu, Wii na 2, DS 3, a PS3 4 to jak to jest?
Zapomniałem, że w ostatnich miesiącach się to zmieniło i sprzedaż DS spadła, choć wcześniej obie konsolki Nintendo były lepsze od Sony. Ale zaskoczyłeś mnie tutaj tym PS3 w pierwszej czwórce. Wcześniej PS2 wygrywało w wynikach sprzedaży z PS3, co w sumie jest całkiem zabawne.
DS się pewnie gorzej sprzedaje bo go ma już większość japończyków <joke> choć pewnie prawdziwym powodem jest wydana niedawno MH2G
To jest pierwszy raz kiedy psp pobiło nds'ika, i jeśli o mnie chodzi to ja nie śmiałbym się z twierdzenia że większość japończyków go ma ;D, jeśli dobrze kojarze to nds'ów sprzedało się kilka razy więcej niż psp =p
To jest zasługa Monster Hunter 2nd G. Wg wiki liczba sprzedanych PSP na świecie jest dwukrotnie mniejsza od ilości sprzedanych DSów (34 mln vs 64 mln).
Może jak swego czasu wyszedł Crisis Core to się trochę tego więcej sprzedało, ale ogólnie rzecz mówiąc SONY musiało by zniżyć cenę do 5$ żeby PSP przegoniło NDS'a;)
Niestety, słyszałem, że ma to być port Chrono Triggera, a nie remake. A szkoda, bo remake Final Fantasy III całkiem fajnie wygląda.
BTW. Wczoraj albo dzisiaj wyszła na DSa jakaś gra o Higurashi. Jak będę miał chwilkę, to sprawdzę, co to jest, choć wiele się nie spodziewam.
Przemek3 napisał:coś czuje, że niedługo psp będzie musiało oddać tron ds'owi, bo square-enix zapowiedziało remake Chrono trigger:D
Klik:)Oddać tron? Hmm... To PSP od jak dawna jest na tym tronie?;) Bo coś chyba przespałem XD
ostatnio w Japonii psp miało większą sprzedaż:P
Taa;p A tak poza infem o CT... Spójrzcie an listę wydawniczą na NDS i na PSP XDDDD Coś mi się zdaje, że PSP czekają ciężkie czasy:D
oj tak:) jak ja się ciesze, że nie kupiłem psp zamiast dsa:D Osu!!:D
Ma ktoś może linka (najlepiej RS, ale może być działający torrent) do soundtracku z Osu? Z EBA też by się przydał. Byłbym wdzięczny.
Strony Poprzednia 1 2