Nie jesteś zalogowany.
Witajcie
Pragnę was poinformować, że z powodu dużej ilości chętnych osób, serwery są już na wyczerpaniu.
Mam do zaproponowania jeszcze 5 serwerów w cenie 1 PLN.
P.S.
Przypominam, że 1 GB to 1 PLN miesięcznie.
2 GB to 2 PLN miesięcznie.
3 GB to 3 PLN miesięcznie.
I tak dalej.
To ja mam jeszcze takie pytanie, czy można wykupić serwer od razu na dany okres czasu? Np. zapłacić z góry za cały rok, bo jak trzeba pilnować co miesiąc i jeszcze przy takich dość niskich kwotach płacić zawsze tą prowizję dla banku ;p (ale ze mnie skąpiradło ) I jeżeli jest taka możliwość to czy w czasie trwania tej jakby umowy można zwiększać pojemność serwera?
Bo ostatecznie chyba się zdecyduje, tylko na początku nie brał bym zbyt dużo 'miejsca'
A ja chciałbym zakupić 300Gb, jest taka możliwość?
Acha i jeszcze dostać fakturę, że wszystko legalnie zakupiłem. To jestem chętny.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Acha i jeszcze dostać fakturę, że wszystko legalnie zakupiłem. To jestem chętny.
Ty, to chyba z choinki spadłeś
Tanis napisał:Acha i jeszcze dostać fakturę, że wszystko legalnie zakupiłem. To jestem chętny.
Ty, to chyba z choinki spadłeś
Bagienny pustelniku nie wtrącaj się
To jak nie faktura to może jakaś umowa?
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
~Kaar
Można płacić za dłuższy okres oraz miejsce na serwerze można w każdej chwili zwiększyć
~Tanis
Niestety nie można otrzymać ani fakturki, ani umowy.
P.S.
Zostały 3 wolne miejsca.
I oto w taki sposób, serwery wyczerpały się
Na chwilę obecną osoby, które już zakupiły serwer mogą zwiększyć jego pojemność.
Wiem, że jest jeszcze wielu chętnych, dlatego jeśli tylko coś się zwolni dam znać.
Pozdrawiam.
Trochę się zpoźniłem:/
Gdy tylko zwolni się miejsce to jestem chętny:)
Witam
Pragę poinformować, że zostały uruchomione dodatkowe serwery!
Tym samym jeśli są chętne osoby zapraszam na PM, bądź GG
Wzięliśmy jeden dla NT i... DZIAŁA!!
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Chciałbym to wypróbować na jeden miesiąc. Potestować i jak będzie git to korzystać nadal. Kupię 5GB
dariusz666 już zakupił serwer
Zostało 4 wolne miejsca.
da sie zrobic konto shell ?
no taki 15GB shellek bylby Git ^_^
Nie, nie da sie
Przypominam, że serwer www pozwala na przechowywanie własnych plików i udostępnianie ich w internecie.
Można również założyć własną stronę www.
Oto kolejna zadowolona osoba
Informuję, iż zostały ostatnie 3 serwery.
Niestety, ale po ich wykupieniu nie będzie już nowych.
Jedyną możliwością będzie ewentualne zwolnienie serwera przez osobę, która zrezygnuje.
~Macias - bardzo mily czlowiek
Serwer śmiga o tak: śmig śmig Polecam
Dziękuję za miłe słowa
Poniżej podaję link do instrukcji, która obrazowo przedstawia wgrywanie plików na serwer.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … 69a01.html
Po ich wgraniu można podać adres swojej strony drugiej osobie, aby mogła pobrać udostępnione przez nas pliki.
Instrukcja pokazuje również gdzie wgrać plik INDEX.HTML, aby nasza strona internetowa była widoczna w sieci.
Wszystko śmiga ;]
Naprawdę polecam!
czy ktos mial ostatnio kontakt z maciasem od serwerów? bo cos go na gg ostatnio nie widze, a chcialem z nim pogadac