#101 2008-04-02 00:19:24

krzysiek_bs
Użytkownik

Odp: Szósta Edycja konwentu Magnificon!

_KiRA napisał:

NIe chcialem sie zbytnio panoszyszyc na falszywym (przeterminowanym) IDencie. xD

Zapomniałeś dodać o niebieskiej wstążeczce ode mnie xD Ale chyba już o tym wcześniej wspominałeś jezor ale to raczej ci dup* utratowało... smile_big

id5.php?id_char=3107.jpeg

#102 2008-04-02 00:33:29

Bakura
Użytkownik

VanTheTandeta napisał:

Ha, wierz mi, nie tylko Tobie się zachciało. Narobili smaka, łobuzy jedne.

Następnego konwenta już nie odpuszczę.

To będziesz kolejną osobą z Tych i jedno pytanko na jaki konwent masz zamiar się wybrać, Porytkon 2, Teleport w Krakowie, czy magnificon w przyszłym roku, ewentualnie może jeszcze być Asucon w Katowicach, ale tego nie ma jeszcze w kalendarzu konwentowym? A może na taki, którego nie wymieniłem?

Jak pojedziesz na taki, na który też się wybieram, to może pojedziemy razem/w trójkę, jeśli S0n1c też pojedzie. Im więcej osób, tym lepiej. A i jeszcze, jeśli chodzi o Porytkon 2, to jedno mnie niepokoi, otóż nie przewidzieli tam przedpłat, co sprawi, że przed wejściem już będzie trzeba kilka dobrych godzinek poczekać, bo po reklamie na Magni6 osób będzie sporo.

What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu

#103 2008-04-02 00:42:28

Yaku
Użytkownik

Zawsze pozostaje stare dobre DOJI jezor
Ostatnio zmaścili główne atrakcje, ale człowiek uczy się na błędach. Mam nadzieję, że tym razem będzie znacznie lepiej.

P.S.
Na jakim konwencie jest najwięcej gadżetów w dobrej jakości (dobrze wykonanych: szczegółowość, wytrzymałość)?

center

#104 2008-04-02 07:50:49

Mavet
Użytkownik

ehhh mowilem bakus zebys nie dawal zdjec smile_big dobraaaaa zeby nie bylo ze tylko z ukrycia mnie pacneliscie to dam 2 jeszcze  ^_^
http://img507.imageshack.us/img507/7707/dscf0592os1.jpg
http://img385.imageshack.us/img385/7707/xl802469hl8.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc27 … CF0596.jpg

jak by co ja jade na doji i robie cosplay :> z ekipa w 1 zdjeciu ofcorse wiecej tej ekipy bylo jezor ale niestety rozleciala sie nie Yakus...? teoretycznie konwent byl spoko cosplay udany szkoda ze z krzychem nie pogadalismy dluzej i z bakusiem :] na Dworcu mielismy BIIIIG transparent z napisem Magnificon ha ha xD a ja krzyczalem ZAPRASZAMY KonwentowiczoWWWWW ! XD ha ha i tak ok 50 ludu musialem doprowadzic na konwent :> tylko ze sie zgubilem niestety... ha ha smile_big ale nie ma to jak krzysiek bs ktory ratuje mi czasem pupe w trudnych sytuacjach :> i uratowal teraz mimo ze powiedzial co wiedzial to dobrze powiedzial ale nie bylo tego tranwaju ha ha smile_big ale znalazlem jakis tam po krotkiej biegance smile_big ha ha smile_big oczywiscie jak zwykle zachowalem sie na swoj sposob oryginalnie ha ha xD jedynie to zaluje ze moja grupka mieszka tak daleko i tylko kilka osob z tej grupy mieszka blisko bu... ;(((( boli... kusooo ale doji bedzie wypasny nie ? smile_big zreszta napisze wiecej jak wroce smile_big

Ostatnio edytowany przez Mavet (2008-04-02 07:58:38)

#105 2008-04-02 08:49:47

Krzyżu
Użytkownik

Bakura napisał:
VanTheTandeta napisał:

Ha, wierz mi, nie tylko Tobie się zachciało. Narobili smaka, łobuzy jedne.

Następnego konwenta już nie odpuszczę.

To będziesz kolejną osobą z Tych i jedno pytanko na jaki konwent masz zamiar się wybrać, Porytkon 2, Teleport w Krakowie, czy magnificon w przyszłym roku, ewentualnie może jeszcze być Asucon w Katowicach, ale tego nie ma jeszcze w kalendarzu konwentowym? A może na taki, którego nie wymieniłem?

Jak pojedziesz na taki, na który też się wybieram, to może pojedziemy razem/w trójkę, jeśli S0n1c też pojedzie. Im więcej osób, tym lepiej. A i jeszcze, jeśli chodzi o Porytkon 2, to jedno mnie niepokoi, otóż nie przewidzieli tam przedpłat, co sprawi, że przed wejściem już będzie trzeba kilka dobrych godzinek poczekać, bo po reklamie na Magni6 osób będzie sporo.

No, jasne, im więcej osób-tym raźniej. Jestem za tym, aby na następny konwent udać się w trójkę/dwójkę.

Zastawiałem się(i to dość mocno) nad Porytkonem2 w Sosnowcu, ale ten termin:\ W tedy będę dość mocno zajęty i nie wiem czy wypali z mojej strony. W sumie, najbliższy, na jakim bym mógł być jest Animatsuri. Potem PierniCON4-ten dla mnie też dość ciekawie wygląda. Po PierniCONie w kalendarzu mamy BAKĘ 2k8-na tym chyba zależy mi najbardziej, ponieważ w tym roku będzie Asian Kung FU Generation-kolejny bodziec, żeby tam zawitać.

Zostaje jeszcze Teleport oraz DOJIcon. Nie wiem, co z Teleportem. Ciężko mi powiedzieć na tą chwilę. A nad DOJI będę się dopiero zastanawiał, jak już pojawią się jakieś konkrety dot. konwentu.

@dół:

Hatake napisał:

Van - i ty w to uwierzyłeś? Lol, jedzie po ludziach, a sam łyka wszystko. XD

Hatak, o co Ci chodzi? xP.
Ja jadę po ludziach? Przecież jestem dla wszyskich miły;):o
... xP.

Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-04-02 09:30:00)

lastfmbuttonbykiokuh.png

#106 2008-04-02 08:58:31

Hatake
Użytkownik

#107 2008-04-02 09:36:05

Bakura
Użytkownik

Widzę, że ty od razu na głęboką wodę wychodzisz, do warszawy aż jechać nie planowałem, ale jak dowiem się, że będą tam znane mi osoby to może się skuszę, to byłaby doskonała okazja, by poznać choćby Przemka 3, on jest z Warszawy. Takie osoby jak Hatuś, Kisiel, KiRa, to jak domniemam tam będą. Jak na razie to postaram się być na Porytkonie 2;), reszta to nic pewnego.

Kainote link
Umu umu

#108 2008-04-02 13:53:59

Yaku
Użytkownik

Mavet napisał:

(..)ofcorse wiecej tej ekipy bylo jezor ale niestety rozleciala sie nie Yakus...?

Cóż.. Część już tuż przed wejściem baka
Dajioubu, następnym razem na pewno uda się nas scalić.

Mavet napisał:

(..)dobraaaaa żeby nie było że tylko z ukrycia mnie pacneliscie (..)

Marny byłby ze mnie ninja xD Mnie też uchwycił dwukrotnie kombinuje
1. Tutaj Yaku wyszukujący cudowną tapetkę Yoko z Tengen Toppa 
2. "Zjadacz krzychu i jeszcze ktoś.jpg". Bakura i jego siódmy zmysł - nie miałem szans xD

center

#109 2008-04-02 15:02:04

AceMan
Użytkownik

Kisiel napisał:

kiszenie sie w gronie amv-makerow wapniejących oczkod

Sam jesteś wapniejący! oczkod

Było świetnie, jak zwykle. Nie udało mi się spotkać większości z was, jak zwykle. Cóż, maybe next time oczkod

#110 2008-04-02 15:15:56

Bakura
Użytkownik

Yaku ja mam na ciebie szczęście, zrobiłem ci zdjęcie nie wiedząc, że to ty, poza tym od dojiconu próbujemy się poznać i nie potrafimy, przechodziłem obok ciebie i nie wiedziałem, że to ty (chyba dlatego, że twój ubiór znacznie się różnił od tego na doji, czy też na zdjęciu z poprzedniego magni, które mi pokazałeś). Ciebie to chyba jedynie z Mavetem można było dorwać, jak jeszcze stałeś w kolejce.

Kainote link
Umu umu

#111 2008-04-02 16:18:09

kalus
Użytkownik

Aceman... tobie sie nie udalo nas spotkac... ale nam ciebie napewno..:P...  jezor:P:P .. kiedy jets dokladnie doji? musze isc .. jezor moze wtedy znow spotkam wiecej "ciekawych" osob.. jezor

#112 2008-04-02 16:21:19

Kisiel
Użytkownik

VanTheTandeta napisał:

Zastawiałem się(i to dość mocno) nad Porytkonem2 w Sosnowcu, ale ten termin:\ W tedy będę dość mocno zajęty i nie wiem czy wypali z mojej strony.

Ja oczywiście będę (ktoś wątpił?), im bardziej poryty tym lepiej.

VanTheTandeta napisał:

W sumie, najbliższy, na jakim bym mógł być jest Animatsuri.

Czyli Echicon w nowej szacie. Nie byłem na poprzedni z powodu nagłej operacji więc 90% szans, że pojadę.

VanTheTandeta napisał:

Potem PierniCON4-ten dla mnie też dość ciekawie wygląda.

Piernik to tegoroczny czarny koń, ciekawe jak wyjdzie 4 dniowy konwent. Zamierzam zrobić 2-3 atrakcje czyli "Kisiel Surprise"

VanTheTandeta napisał:

Po PierniCONie w kalendarzu mamy BAKĘ 2k8-na tym chyba zależy mi najbardziej, ponieważ w tym roku będzie Asian Kung FU Generation-kolejny bodziec, żeby tam zawitać.

Asian Kung FU Generation to był Prima Aprilis.
Do tego dlaczego na BACE akurat? Z powodu żartu czy tylko jej nazwy? Bo jak z powodu nazwy to mogę nazwać podobnie inny i też będziesz uważał go za uber? BAKA była dobra tylko dzięki ludziom którzy naprawdę sie starali i zapierniczali a trzech (jak ja np). Co ci z samej nazzwy konwentu jak połowa ludzi odeszła? W tej chwili jest podobna sytuacja jak była po y2k4 - ludzie co tam robili wypieli sie na słot za ich zachowanie i postawę przez co nie było BAKI w 2005 roku. Naprawdę orientujcie się trochę. A to i tak kropla w morzu.

Ja ze swojej strony zapraszam na nasz NiuCon - odpowiedni temat założę w odpowiednim czasie oczkod póki co zapraszam na stronę i forum.

VanTheTandeta napisał:

Zostaje jeszcze Teleport oraz DOJIcon. Nie wiem, co z Teleportem. Ciężko mi powiedzieć na tą chwilę. A nad DOJI będę się dopiero zastanawiał, jak już pojawią się jakieś konkrety dot. konwentu.

Obydwa w Krakowie, pozycje obowiązkowe, szkoda, że telep nie jest nad morzem [Gdańsk] jak zwykle.

10721827ve.gif

#113 2008-04-02 16:38:51

_KiRA
Użytkownik

Telep zawsze ssał z tego co slyszalem - totalny badziew.

Swoja droga nie moge sie doczekac na torrent z cosplayam z magni. Mial byc, a nie ma -.-

#114 2008-04-02 16:48:42

Krzyżu
Użytkownik

Kisiel napisał:
VanTheTandeta napisał:

Zastawiałem się(i to dość mocno) nad Porytkonem2 w Sosnowcu, ale ten termin:\ W tedy będę dość mocno zajęty i nie wiem czy wypali z mojej strony.

Ja oczywiście będę (ktoś wątpił?), im bardziej poryty tym lepiej.

Może nawet nie chodzi o termin(jakbym się postarał to jakoś wyskubałbym czas), tylko o to, że to jest konwent nastawiony na fantastykę i mange. A w fantastyce to ja w ogóle nie siedzę...no, może stawiam małe kroczki. A nie chce przyjeżdżać tylko po to, żeby oglądać. Chce też brać udział. A jak brać udział, jak się jest kompletnie ciemnym?;).

Kisiel napisał:
VanTheTandeta napisał:

Po PierniCONie w kalendarzu mamy BAKĘ 2k8-na tym chyba zależy mi najbardziej, ponieważ w tym roku będzie Asian Kung FU Generation-kolejny bodziec, żeby tam zawitać.

Asian Kung FU Generation to był Prima Aprilis.
Do tego dlaczego na BACE akurat? Z powodu żartu czy tylko jej nazwy? Bo jak z powodu nazwy to mogę nazwać podobnie inny i też będziesz uważał go za uber? BAKA była dobra tylko dzięki ludziom którzy naprawdę sie starali i zapierniczali a trzech (jak ja np). Co ci z samej nazzwy konwentu jak połowa ludzi odeszła? W tej chwili jest podobna sytuacja jak była po y2k4 - ludzie co tam robili wypieli sie na słot za ich zachowanie i postawę przez co nie było BAKI w 2005 roku. Naprawdę orientujcie się trochę. A to i tak kropla w morzu.

Ja ze swojej strony zapraszam na nasz NiuCon - odpowiedni temat założę w odpowiednim czasie  póki co zapraszam na stronę i forum.

No to dałem się nabrać na Prima Aprilis. Przyznaję.
Nie uważam BAKI za "uber" konwent, bo i nie mam ku temu powodów. Po prostu jest duże prawdopodobieństwo, że będę miał w tedy czas oraz fundusze. Jeśli prawdą jest to, co mówisz, to trzeba jeszcze raz się zastanowić nad ewentualnym wypadem.

A NiuCon'em zdążę się jeszcze zainteresować;).

Hatake napisał:

Ha, już wiem o co Ci chodziło jezor. Heh, bywa;).

Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-04-02 17:18:02)

lastfmbuttonbykiokuh.png

#115 2008-04-02 16:53:06

parara
Użytkownik

_KiRA napisał:

imo nie ssie: byłem dwa razy, podobało się, przylecę i w tym roku

edit.
na DOJI8 pewnie zawitam, kiedys musi być ten pierwszy raz oczkod

Ostatnio edytowany przez parara (2008-04-02 21:47:55)

KDE4 ssie

#116 2008-04-02 19:03:40

khadzad
Użytkownik

Ja pewno zawitam na DOJI może jak znajde czas to sie wybiore jeszcze na cos(tym razem na bank i sie nie wykpie xD)

#117 2008-04-02 19:09:43

kalus
Użytkownik

_KiRA napisał:

Swoja droga nie moge sie doczekac na torrent z cosplayam z magni. Mial byc, a nie ma -.-

z tego co sie pytalem tych  co nagrywali na migni to wszyutsko to torrent ma byc od okolo 3 tyg nawet do miesiaca... mowil ze musza toi wszystklo obrobic itp... jak bedzie to napewno bedzie taka informacja na www.anime.com.pl ... tak mi mowiono...

#118 2008-04-02 19:44:06

gacek21
Użytkownik

zaluje ze mnie tam nie bylo :/ za rok musze tam pojechac bo dawno mnie na zadnym konwencie nei bylo

#119 2008-04-02 20:11:44

Yaku
Użytkownik

Bakura napisał:

Yaku ja mam na ciebie szczęście, zrobiłem ci zdjęcie nie wiedząc, że to ty, poza tym od dojiconu próbujemy się poznać i nie potrafimy, przechodziłem obok ciebie i nie wiedziałem, że to ty (chyba dlatego, że twój ubiór znacznie się różnił od tego na doji, czy też na zdjęciu z poprzedniego magni, które mi pokazałeś). Ciebie to chyba jedynie z Mavetem można było dorwać, jak jeszcze stałeś w kolejce.

Baa.. nie tylko ubiór. Kiedyś miałem niespotykanie długie włosy ^-^
Nie zapominaj jednak, że przez chwilę staliśmy obok siebie. Wtedy gdy oboje w tym samym czasie gadaliśmy z Mavetem smile_big (totalne przegięcie).
Te Magni mocno mnie wymęczyło.. tzn. nie sam konwent, ale ból jaki nie dawał mi się odprężyć przez większość zjazdu. Na DOJI (a może wcześniej uda nam się gdzieś spotkać? ) już ja się oto postaram by jak najwięcej ludzi z ansi wyhaczyć [okej]Pierwsza kroki już podjęte ^^

Data DOJIcon 8 jest jeszcze dokładniej nie określona. Ale spodziewać się można że odbędzie się podobnie jak trzy ostatnie kony.

center

#120 2008-04-02 20:45:08

Machi-chan
Użytkownik

Tu jest link do mojej AMV'ki która nieszczęśliwie nie wygrała na Magni nic (raczej się nie dziwie). Napiszcie co o tym myślicie i co ewentualnie mógłbym poprawić żeby była bardziej atrakcyjniejsza.  LINK Wyłącznie dla użytkowników zarejestrowanych na animemusicvideos.org.

Stopka forum

© Animesub.info 2025