Nie jesteś zalogowany.
btw. Kisiel, tylko nie mów, ze to był tiger. W tym momencie chyba Ci zazdroszczę;)
Nie pamiętam, ten najtańszy z carrefoura. Ogólnie na konwencie to wypiłem tego 2 butelki moje i od innych ale tę jedna całą w 20-30 minut czego nie polecam chyba, ze chcecie stracić czucie [niezłe znieczulenie]
wiluS napisał:Bezapelacyjną gwiazdą konwentu okazał sie nie kto inny jak bakura na h-night. Chyba nigdy nie zapomnę jednego z jego tekstów. Polew niesamowity[okej].
Nie mogę się powstrzymać, więc powiem Oglądamy w trójkę hentaje dobre dwie godziny (jak nie więcej), a Baku nagle do mnie: "Te, Zjadacz, co to znaczy "cum" "? XDDDDDDDDDDDDDD
Let's cum together!
Right now!
Oh yeah!
In sweet harmony...
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-03-31 20:38:40)
wiluS napisał:Bezapelacyjną gwiazdą konwentu okazał sie nie kto inny jak bakura na h-night. Chyba nigdy nie zapomnę jednego z jego tekstów. Polew niesamowity[okej].
Nie mogę się powstrzymać, więc powiem Oglądamy w trójkę hentaje dobre dwie godziny (jak nie więcej), a Baku nagle do mnie: "Te, Zjadacz, co to znaczy "cum" "? XDDDDDDDDDDDDDD
Haha... a to mnie rozwaliło [roftl]. Wytłumaczyliście Baku co i jak z tym "cum"?
wiluS napisał:btw. Kisiel, tylko nie mów, ze to był tiger. W tym momencie chyba Ci zazdroszczę;)
Nie pamiętam, ten najtańszy z carrefoura. Ogólnie na konwencie to wypiłem tego 2 butelki moje i od innych ale tę jedna całą w 20-30 minut czego nie polecam chyba, ze chcecie stracić czucie [niezłe znieczulenie]
Pamiętam, że na Dojiconie [chyba], kupiłem dwie butelki tego dop...dalacza z carrefoura Po półtorej butelki zaczęło się jakieś dziwne party w moim brzuchu i tak skończyłem na 30 min w "czystej", konwentowej toalecie.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2008-03-31 20:50:45)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dało rade wysiedzieć w klopie całe 30 minut? Jak bylem na Doji, to nawet załatwić się porządnie nie dało, bo zaraz jakieś gamonie goniły.
Dało rade wysiedzieć w klopie całe 30 minut? Jak bylem na Doji, to nawet załatwić się porządnie nie dało, bo zaraz jakieś gamonie goniły.
Dało się, bo działo się to około 3 w nocy. Ludzie wtedy głównie już spali. Wystarczyło więc wpaść do kabiny, wyłożyć sobie klapę papierem i zabrać do roboty . Nikt mnie nawet nie nachodził.[ukryty]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[cytuj] Zaraz potem poszliśmy posiedzieć z Virusem(kira), który wyposażony w zestaw małego globtrotera probował przeniknąć na teren konwentu[/quote]
To była Amfibia xD , a z tym na plerach wyglądałem dosłownie jak czołg ciężkozbrojny xD, żółw lub jak kto woli. Poza tym gdyby nie kumpel z trojmiata to bym za cholere sie nie dostal na konwent.
[cytuj]btw. Bakura, pokaż zdjęcie naszych śpiących przyjaciół[/quote]
Ani mi sie wazcie
Wytłumaczyliście Baku co i jak z tym "cum"?
Nie, ale mam nieodparte wrażenie, że już sam sprawdził
"Skazany na zajebistość"
Miażdzycie chłopaki !
Ostatnio edytowany przez Yaku (2008-03-31 21:44:42)
Zjadacz, nie sprawdzałem ale domyśliłem się o co chodzi, robi się przy tym mały "mess". Wiesz nie jestem takim zapalonym oglądaczem hentajów, sam obejrzałem raptem 2 i mi się znudziło, bo to co później ściągłem było do du.y i odpuściłem sobie, choć zmiana na 12 w mojej pracy sprzyja oglądaniu hentajów, to aby trafić na coś godnego uwagi, trzeba się trochę naszukać, nie da się tego zrobić kilka godzin przed oglądaniem, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
[cytuj]btw. Bakura, pokaż zdjęcie naszych śpiących przyjaciół
Ani mi sie wazcie [/quote]
Zdjęcie jest godne uwagi, ale KiRA mnie zlinczuje jak je tu pokażę, choć nikt nie powiedział, że nie mogę tego zrobić na anime.com.pl
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
[cytuj]btw. Bakura, pokaż zdjęcie naszych śpiących przyjaciół
Ani mi sie wazcie
Zdjęcie jest godne uwagi, ale KiRA mnie zlinczuje jak je tu pokażę, choć nikt nie powiedział, że nie mogę tego zrobić na anime.com.pl
Dameeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~!!!! xD
I tak je wstawię, dla zagorzałych fanów Zjadacza, Wilusa i Grozy. Moje zdjęcie, więc mogę z nim zrobić co chcę:D Sorry, ale nie wstawię ich na anime.com.pl, bo po zapoznaniu się z procedurą widzę, iż mogły by się pojawić dopiero w czwartek, piątek, szkoda moim zdaniem zachodu.
P.S. nie dość, że przekombinowałeś z wejściówką, to największe 'atrakcje' przespałeś[hehe]
EDIT:
Link do reszty zdjęć, oprócz tych crapów co albo za ciemne były, albo nie wiadomo co miały przedstawiać.
Moje fotki z Magnifikonu 6
Ostatnio edytowany przez Bakura (2008-04-01 21:13:35)
Kainote link
Umu umu
Bakura daj to na gildie
I tak je wstawię, dla zagorzałych fanów Zjadacza, Wilusa i Grozy. Moje zdjęcie, więc mogę z nim zrobić co chcę:D Sorry, ale nie wstawię ich na anime.com.pl, bo po zapoznaniu się z procedurą widzę, iż mogły by się pojawić dopiero w czwartek, piątek, szkoda moim zdaniem zachodu.
P.S. nie dość, że przekombinowałeś z wejściówką, to największe 'atrakcje' przespałeś[hehe]
BA-KU-RA~!! miales nie dawac ;/
- jakie atrakcje?
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-04-01 21:02:01)
Ja pier**** co ja piłem, brałem? Powiedzcie?!!!
PS. widać że gorączke miałem tak już jest jak jedzie się chorym .. a teraz zastrzyki dostaje w żyłe haha xD
Edit : mój kuzyn tą fote skomentował, że my jak dwa zimne trupy w workach [roftl]
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2008-04-01 21:24:30)
- jakie atrakcje?
Choćby konkurs dubbingowy czy H-night, rano też kilka rzeczy przepuściłeś.
P.S. link do pozostałych fotek jest w poście powyżej.
Kainote link
Umu umu
Wy tak dobrze bawicie się na konwentach, a ja kiszę się w domu, no nie. Na następny muszę pojechać, przynajmniej po to, żeby zrobić sobie zdjęcie z nawalonym Virusiem-Kirusiem i chorym Krzysiem:P
NIe chcialem sie zbytnio panoszyszyc na falszywym (przeterminowanym) IDencie. xD
---
Dwa zimne trupy, hahaha XD
A tam, a tam.. zaraz fałszywy:P
Co najwyżej oryginalny w swojej inności:P
Wy tak dobrze bawicie się na konwentach, a ja kiszę się w domu, no nie. Na następny muszę pojechać, przynajmniej po to, żeby zrobić sobie zdjęcie z nawalonym Virusiem-Kirusiem i chorym Krzysiem:P
Ha, wierz mi, nie tylko Tobie się zachciało:P. Narobili smaka, łobuzy jedne:D.
Następnego konwenta już nie odpuszczę.
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-04-01 22:21:39)
Nadal mnie zastanawia kim był cichociemny ninja latajacy przed budynkiem konwentu... bo jak sie tylko o nim wspomnialo to zaraz sie zmyl. xD
A z idententem chodzilo... pisalem juz o tym.