Nie jesteś zalogowany.
PS. Kisiel ta wypowiedź ma być złośliwa? Bo ciężko ocenić o tej godzinie
ekhmm...
Zgadnijcie
to odnośnie sie żebyście zgadli czy będę
będziemy się promować na konie
a to odnośnie tego - NIUCON
EDIT: Aha, i przed jakąkolwiek grą wspólną, w jaką będziemy grali czy coś, to wytłumaczyć dokładnie zasady, bo znów będzie tak jak było na Doji z tym sztywnym palem azji. XD (kto był, ten wie)
Właśnie, Avatar, powijaj ze sobą Jungle Speeda i znowu gramy
"Skazany na zajebistość"
Hatake napisał:EDIT: Aha, i przed jakąkolwiek grą wspólną, w jaką będziemy grali czy coś, to wytłumaczyć dokładnie zasady, bo znów będzie tak jak było na Doji z tym sztywnym palem azji. XD (kto był, ten wie)
Właśnie, Avatar, powijaj ze sobą Jungle Speeda i znowu gramy
No spoko, postaram sie zorganizować, a jak sie nie uda to mam nadzieje że ktos na konie bedzie mial (może jakis turniej JS użytkowników ansi, jak Hatake zkmini dokładnie zasady to stawiam całą kase na niego )
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
jak Hatake zkmini dokładnie zasady to stawiam całą kase na niego )
Jak Hatake rozkmini zasady, to nasze szanse innych userów spadną do zera...
"Skazany na zajebistość"
Avatar90 napisał:jak Hatake zkmini dokładnie zasady to stawiam całą kase na niego )
To trzeba tak zrobić by nie zrozumiał XD
w to można grać bez przerwy a szczególnie w rozbieranego Jungle Speeda
ja tez jadę z moją małą bandą jakby co to będę przebrana za Cisque z Elemental Gelade, więc prawdopodobnie będę się rzucać w oczy z moim karabinkiem XDD haha
Avatar90 napisał:jak Hatake zkmini dokładnie zasady to stawiam całą kase na niego )
Jeszcze zobaczycie, jak wam zapodam akcje z moim refleksem... to będzie uuu...
Takie info dla tych co lubia zwlekac z rezerwacja (np. ja) a nie zagladaja zbyt czesto na stronke magni.
[cytuj]Z powodu bardzo dużego zainteresowania naszym konwentem jesteśmy zmuszeni skrócić rezerwacje o tydzień. Tak więc rezerwacje wejściówek dwudniowych będą przyjmowane do 9 marca, chyba że limit zostanie wyczerpany wcześniej - jeśli tak się stanie damy stosowną informację na stronie.[/quote]
Dzisiaj chciałem zrobić rezerwację, wchodze na stronke i
[cytuj]UWAGA!!
Z DZINIEM DZISIEJSZYM LIMIT MIEJSC DOSTEPNYCH NA MAGNIFICON ZOSTAŁ WYCZERPANY! Z TEGO TEŻ POWODU ZOSTAJE ZAMKNIĘTY DZIAŁ REZERWACJI!! DZIĘKUJEMY ZA TAK DUŻE ZAINTERESOWANIE I DO ZOBACZENIA NA KONWENCIE!!! [/quote]
Damn it no to mam pojechane na konwent wie ktoś może ile jeszcze wejściówek bedzie na miejscu? Czy wogóle jakieś będą?
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Prawdopodobnie będą tylko jednodniowe wejściówki i to też w małych ilościach...dobrze, że pomyślałam o rezerwacji wcześniej uff...:o
Kurde, że ja zawsze zwlekam z tą rezerwacją, teraz mam nauczke
Bierze ktoś dużą torbe? Ja mam 180cm wzrostu ale ważę niewiele
Jakbyś się poskładał do mojego plecaka to bym cię wzięła XD zawsze możesz sprobować sie podkopać
ale trochę głupio to zrobili bo nagle tak, że nie ma już rezerwacji...ktoś planował zapłacić jutro a tu zonk nie ma
dobra, przyznawać się komu aż tak bardzo zależało http://allegro.pl/item332009992_rezerwa … ficon.html
dobra, przyznawać się komu aż tak bardzo zależało http://allegro.pl/item332009992_rezerwa … ficon.html
Nie no bez przesady
Ale jak by ktoś nie dał rady jechać, z jakiegokolwiek powodu to chętnie odkupię wejściówkę za normalniejsza cenę
Dobry biznes[respekt]
btw. zamierzam zPOWNOWAĆ uczestników turnieju w SC[szpan]więc kto z ANSI startuje?
Musze poznać wrogów[okej]
Zapraszam na pokaz AMV'ek będzie tam moje dzieło "AMV Toilet" Wytfurni filmowej Babci klozetowej (zrymowało się:D)
No panowie i panie. Magni tuz tuz, a przydalo by sie ustalic jakis wspolny pociag.
Ja proponuje ten co bedzie 6.39 na dworcu w Katowicach. No chyba, ze cos wczesniejszego (5.39).
Ja i Virus będziemy chyba w tym wcześniejszym, bo wyjazd z Poznania pasowałby nam o 23.40.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-03-27 17:44:14)
"Skazany na zajebistość"
Piter666 napisał:dobra, przyznawać się komu aż tak bardzo zależało http://allegro.pl/item332009992_rezerwa … ficon.html
Dobry biznes[respekt]
btw. zamierzam zPOWNOWAĆ uczestników turnieju w SC[szpan]więc kto z ANSI startuje?
Powiedz mi jak szybko da sie zdobyć przyzwoity poziom, to może wystartuje
Jeśli chodzi o wejściówkę, to nie jest jeszcze tak źle. Widziałem bardziej spektakularne 'przebicia'.
Piter666 napisał:dobra, przyznawać się komu aż tak bardzo zależało http://allegro.pl/item332009992_rezerwa … ficon.html
Dobry biznes[respekt]
Na poprzednim Magnificonie startowałem w turnieju SC , niestety przegrałem z qmplem, który jechał ze mną (tylko dlatego, że graliśmy razem po 4 godziny dziennie i znał moje ruchy xD)
Ale niestety na VI nie jadę
W SC jak i inne gry Namco nie trzeba mieć skilla. Chwytasz pada klikasz różne guziczki i ani się obejrzysz przeciwnik padnie xD Wiem coś o tym.