Nie jesteś zalogowany.
Widziałem Asana przez chwilę, ale zwiał, nim coś napisałem. Założę hosta. Nazwa Anime, hasło ansi wbijać.
Gdzie tu się trzeba łączyć? xD
edit: ściągnąłem patcha z oficjalnej i się zjeb****o
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2009-04-13 21:11:48)
Tak wpadłem na chwilę tylko, żeby obadać, czy jacyś ludzie są ^^
Dajesz grę przez sieć i wybierasz UK pokój anythingoes, czy jakoś tak. I wchodzisz do pokoju.
Dupa, muszę przeinstalować. Który patch z oficjalnej ściągać (kliknąłem w link Zjadacza z pierwszego postu)?
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2009-04-13 21:23:08)
To ja mam spory problem, jak uda mi wejść na wormnet jeśli z niego ktoś mnie wykopie lub stracę połączenie z nim, to nie mogę wejść z powrotem przez kilka godzin:/
A tak przy okazji to widziałem MisQL, również nie zdążyłem napisać, stworzył tylko serw z którym nie mogłem się połaczyć:P
Wy już gracie? Wchodziłem na serw i była tylko jedna gra jakiegoś Seby (z hasłem).
Chcielibyśmy, ale hosta nie można założyć : / Może do kogoś się podepniemy.
Mnie kickał jakiś Lordxcośtam. Nawet raz sobie zagrałem z Polakami, ale raczej nie z ansi.
Mi zasady wytłumaczyli. Pograłem 5 minut z nimi, ale to jakaś gra ropowa była i uciekłem, bo tylko przeszkadzałem xD Zagrałem dwa razy, ale nikogo więcej z ansi nie było : / A z DS nie mogłem się połączyć.
Hehe, to ni takie trudne jak się wydaje @Kroniki ;p.
Co do łączenia - hamachi - na www.kros.wikidot.com jest opisane jak (włącznie z czytaniem konfiguracji sieciowej, bo tam jest napisane co w rejestrze zmienić).
Ja mogę grać jutro koło 13 prawdopodobnie, max do ok. 16-17.
Moje GG: 7442015
Ostatnio edytowany przez MisQL (2009-04-15 12:12:35)
Ja będę grał dopiero, gdy mi ktoś wyczaruje sposób na to, bym miał normalny ekran w czasie rozgrywki, a nie tylko czarny ekran. Próbowałem już miliarda rzeczy i za cholerę nie wiem, co mam teraz robić.
"Skazany na zajebistość"
U mnie jak i u wszystkich moich znajomych wystarczyło zainstalować patcha ze strony producenta.
Działa mi multi z tutaj podaną wersją na patchu EU.
Ale i tak granie na wormnet to tragedia, po ostatnim kicku z serwa dalej nie mogę podłączyć się do wormnet.
Przydałoby się grać na hamachi, jakby ktoś z zewnętrznym ip postawił serwer .
Ostatnio edytowany przez DeadSoul (2009-04-15 15:18:14)
Jestem teraz skory do gry : ) Pisać na gg, które podałem gdzieś wyżej. Dodam, że nie mogę hostować. Niech lepiej każdy napisze, czy może hostować, czy nie. I można by było listę zrobić z numerami gg xD
http://kros.wikidot.com/konfiguracja-sieciowa + http://kros.wikidot.com/hamachi-i-wormnet
I można hostować na hamaku, przecie podałem linka nie dawno xD.
Na hamaku może zrobić sieć "Animesub" pass "ansi" i tak samo na wormnecie dać.
A listę może zróbmy w tym temacie? Będę uzupełniać tą.
Moje 7442015