Nie jesteś zalogowany.
Mam pewne zapytanie: mam wormsy zainstalowalem service patcha US enlish i nie wiem co dalej
Ostatnio edytowany przez H00ThAtE (2008-04-24 19:27:13)
Zagrał bym, ale nie mam oryginalnego cd, kiedyś miałem armageddon. Moja ulubiona gra. A ut jakoś nie trawię
No właśnie, wypadałoby zagrać znowu w Wory. Ja się standardowo pisze jakby coś.
"Skazany na zajebistość"
Jakby ktoś reaktywował grę, to też się piszę.
Ja chętnie pogram W końcu się visty pozbyłem xD ale jest jeden problem - mam nocd (ta, niestety mam pirata, oryginalne mam tylko armageddon ale coś płytka nie działa ;/) i nic z tego, nie połączy mnie z nikim. Ogólnie miałem z tym problemy ale po jakimś czasie udało mi się połączyć z kimś ale zawołało o płytę - help meh if ya can
MisQL, ja też mam pirata, więc wiesz
"Skazany na zajebistość"
Jak coś zawsze jest hamachi i można pograć przez "sieć" ze sobą ;]
Ja mam oryginal, mogę popykać w ten weekend majowy.
TM:N to i ja mogę pograć:D tyle, że widze wydali jakiś update bo jakieś Forever sie zrobiło przy nazwie[baka] pobieram z twojego źródła więc jak zgłosiło by się wiecej osób to ja bardzo chętnie.
No i się udało dzięki wskazówce ~Zjadacza
To ja mogę grać
Może jakiś turniejek?
no gdyby ktoś bł chętny to również mogę pograć nawet fajna ta trackmania [; ciekwe kto im ten podtytuł wymyślił hehe NF ;P
Trackmania:)? Się kiedyś w to grało z kumplami. Jakby co, na Trackmanię się piszę. Nawet dobry kiedyś w to byłem, ale teraz pewnie będę kaleczył;).
Właśnie się ściągło to nieszczęsne 500MB. Zaraz zainstaluję i muszę chwilę pograć, żeby dojść do dawnej wprawy:P.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-30 12:18:00)
Ooo w Trackmanie też grałem ja jestem chętny =D
Pragnę zauważyć, że to jest topic o Wormach, a o innych grach online był osobny. W każdym razie piszę się i na to, i na to
"Skazany na zajebistość"
To jak, będą jacyś chętni na partyjkę
Ja chętnie pogram na takich ustawieniach:
Mapa: Jakiś shopper
Schemat: Shopper (niezniszczalny teren, na start tylko drill, spadochron i linka na full, 30s runda)
Zasady: CBA (paczka przed każdym atakiem), AFR (zawsze atak z liny, chyba, że broń wymaga zejścia z niej), KTL (atakować trzeba najlepszego), PILES OK (można atakować także słabszego jeśli obok jest lider).
Ew. można by zrobić jakiś turniej, ale to raczej rpzy minimum 8 chętnych, więc jbc to pisać Się coś wymyśli
Ostatnio edytowany przez MisQL (2008-05-18 11:35:35)
Posyt pod postem, ale gwoli odświeżenia, bo coś mnie ostatnio wzięło na wormsy znowu. Ma ktoś ochotę jeszcze?
Ja mam! A jak jeszcze stara ekipa się dołączy, to wchodzę na bank
"Skazany na zajebistość"
No ja dzisiaj zaczynam trening xD, nic nie pamiętam jak się gra, ale trudno , póki co musimy przebrnąć przez połączenie się ze sobą. A reszta niech daje znaki czy kce czy nie kce xD.
Możecie mnie dopisać do listy.