Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Jak dla mnie nieźle wymiatają:
Yoshida Brothers
Jak dla mnie nieźle wymiatają:
Yoshida Brothers
zgodzę sie z tobą fajnie brzdąkają[okej]
Hello instant Kitty
Hello Kitty jest wszędzie. Możecie ją znaleźć nawet w zupach instant.
A zgapiłem to z tąd
To co lubie w japonii to jest w tym teledysku
Bardzo, bardzo estetyczny struj wygląd i te fajne oczy od przodu.:P:P:P
Już wole chyba jakąś alternatywę typu 東京事変
Te dziewczynki mnie przerażają...
jak już jestesmy przy temacie teledysków. Czy są jakieś japońskie teledyski emanujące seksownymi tancerkami? ZERO lukru ZERO niewinności a rasowa namiętna dzikość? jaa nie potrafię takiego wyszarpać z sieci
niewinność jest najbardziej sexy
http://wiadomosci.onet.pl/1764934,12,item.html
[cytuj]Siedem osób zginęło, a jedenaście zostało rannych od ciosów nożem zadanych w centrum Tokio przez niezrównoważonego mężczyznę - poinformowały japońskie media.[/quote]
jak już jestesmy przy temacie teledysków. Czy są jakieś japońskie teledyski emanujące seksownymi tancerkami? ZERO lukru ZERO niewinności a rasowa namiętna dzikość? jaa nie potrafię takiego wyszarpać z sieci
Sprawdź teledyski Kody Kumi, przynajmniej niektóre powinny ci się spodobać:D.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-06-08 15:40:44)
[cytuj]Siedem osób zginęło, a jedenaście zostało rannych od ciosów nożem zadanych w centrum Tokio przez niezrównoważonego mężczyznę - poinformowały japońskie media.[/quote]
dobrze, ze to nie wina m&a....a przynajmniej nic o tym nie napisali...
No przynajmniej na mnie wrażenie zrobiła energia.
A teraz z innej beczki.
Na Youtube jest trochę instruktarzu jak malować mangę.
np: >>>>>>
Pewno niektórzy już to widzieli, ale nawet 1000 zdjęci nie odda choć by krótkiego filmiku. Po tych 7 min z otwartą szczęką, pozostała tylko zazdrość i zgrzytanie zębami. Niektórzy to mają dobrze... za dobrze.
Zgrzyt napisał:jak już jestesmy przy temacie teledysków. Czy są jakieś japońskie teledyski emanujące seksownymi tancerkami? ZERO lukru ZERO niewinności a rasowa namiętna dzikość? jaa nie potrafię takiego wyszarpać z sieci
Sprawdź teledyski Kody Kumi, przynajmniej niektóre powinny ci się spodobać:D.
Koda Kumi ^^ <mruczy>
jeszcze Namie Amuro. nie lubuje sie w takiej muzie ale od czasu do czasu można posłuchać.
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2008-06-24 21:52:18)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10