Nie jesteś zalogowany.
Zapraszamy do ssania jeszcze 2 epy i zasoby sie skończą gdyż encoder nie dysponuje wystarczajacą ilościa wolnego czasu i nie może robić nowych odcinków w DVDrip PL.
uuuuuuuu TO LIPA
przy 55 odcinku part 2 jest jakiś problem . jak naciskam na free wyskakuje błąd
Ma ktoś Dragon Ball dvd rip lektor pl ???
Ostatnio edytowany przez damianbuli (2008-03-10 23:37:05)
www.animesekai.pl - tam masz, w rozdziałce w HD z lektorem/japońskim/angielskim audio Pozdrawiam
ta HD na pewno xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No dobra może przesadziłem, z tego co wiem to są ripy z wersji remastered która jest w hd, i tak mają lepszą jakość i kontener niż te DVD-ripy:P
kiedy będą kolejne odcinki ? bo nie moge sie doczekać
właśnie macie może jakąś stronke z Dragon Ball Z DVDRip albo lepsza jakośc.. obojętnie czy lektor PL czy angielski byle by byly dopasowane napisy do tego gdzies w sieci
Polon1992 podziwiam odcinki, planuje umieścić je na swojej stronce o dragon ball.
Wymiatają
Mam nadzieje że będzie więcej:)
Link powyżej który dałem
nie moge sie zarejestrowac na tej stronce;/ 3dni czekam na link aktywacyjny!!! POMOCY!!!
Odcinki ostatnie jakie jak narazie będą dodane na poprzedniej str tj odc 81-82
Ethar na stronie którą podałeś "www.animesekai.pl" db jest ale jest jeden problem :(zrobiłem tam 2 account na różnych emailach i czekam 5 dni na linki aktywacyjne
mialem to samo.. doszlo od razu na poczte na onet.pl
polon1992 kiedy będą kolejne odcinki ??
moglby ktos powiedziec ile czasu maja odcinki 1-5 , bo sciagnalem z emule i nie wiem czy mam wersje z cenzura czy bez , moja wersja nie ma openingu ani endingu i pierwszy odcinkek 19:29 drugi 18:16 trzeci 18:38 czwarty 18:13 i piaty 18:42 bardzo prosze o info czy to wersja cenzura czy bez i czy sie miejwiecej zgadza czas z tymi tutaj ( ktore sa bez cenzury )
i te tutaj sa bez cenzury ??
Tak te odcinki sa bez cenzury