Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
Jaka nowa? GTW jest tylko jedna, tylko że... nie istnieje
No to można im wrzucać dowoli.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Suchy napisał:songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
No nie wiem W końcu GTW teraz już otwarcie TW
najbardziej zapadł mi w pamięci tekst Henataimastera: "ja zawszę piszę na temat, mianowicie, kreska w Haruhi była bardzo piękna"
Nie no te teksty są nie do podrobienia Aż szkoda
- przeniesienie ANSI
- zmiana we władzach
- nagonka na napisy własnej roboty
- wprowadzenie kilku fajnych tytułów anime na polski rynek
- kilka udanych konwentów
- a na minus czasami denerwujące błędy na nowym serwie ale kiedyś powinny zniknąć>taka chociaż mam nadzieje<
cytat który mi sie spodobał
...ogalda tego tasiemca kilka miliardow ludzi...
spodobała mi sie liczba oglądających tego tasiemca
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-12-29 03:45:34)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
serwis:
-Napisy.org
-przenoszenie na nowy serwer
-zmiana w prowadzeniu serwisu
-nowi "Moderatorzy"
To chyba tyle z ANSI. A co do tych user'ów i postów to nieraz ryczałem ze śmiechu gdy ktoś coś napisał, więc było tego sporo.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
GTW nie w sensie grupy fansuberskiej, tylko skrot od tych ktorzy dzierza berlo ;]
Aha przypomnialo mi sie jeszcze cos... To chyba w tym roku powstal kanal IRC, prawda?
Tylko, że to jedno i to samo
Go To Work nie jest złe, ale patrząc na nazwę, to nie chciałbym się zespolić xD.
@Songoku - chyba tak, w sumie to też było wydarzenie xD.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2007-12-29 15:07:26)
Tylko, że to jedno i to samo
W sumie fakt, zapomnialem, ze wasze ohydne macki dosiegly nawet tego serwisu
Mi jakoś specjalnie zapadł pamięć post w temacie i sporze który format napisów jest lepszy ass mDVD czy TMP brzmiący mniej więcej tak:
[cytuj]A jeśli mam txt? [/quote] kto pamięta to wie o co chodzi
Albo spamera roku ... otrzymalem w ciagu kilku minut 133 wiadomości >.<
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0424f638392c237.html][/URL]
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-12-29 15:25:01)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Winged napisał:Suchy napisał:songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
No nie wiem
W końcu GTW teraz już otwarcie TW
Grozisz mi?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tylko ostrzegamy
Przypadki chodzą po ludziach.
Możesz przecież nagle dostać wylewu
Tylko ostrzegamy
![]()
Możesz przecież nagle dostać wylewu
Albo zawału serca albo może ci sie przytrafić jakiś przykry i niestety śmiertelny wypadek...uważaj...GTW zdjęcia już ma...jeszcze nazwisko i...
Suchy napisał:Tylko ostrzegamy
![]()
Możesz przecież nagle dostać wylewuAlbo zawału serca albo może ci sie przytrafić jakiś przykry i niestety śmiertelny wypadek...uważaj...GTW zdjęcia już ma...jeszcze nazwisko i...
O, przypomniałeś mi zajebisty post Wingeda na temat własnego nazwiska, uśmiałem się wtedy po pachy. Zaraz spróbuję znaleźć, może to z tego roku.
Edit:
O, jest:
Dobre, ~Freeman. Pamiętam, jak poszedłem odebrać niedawno indeks do dziekanatu i nasza jakże "przemiła" pani wskazuje mi pulkę z taką quasi-skrzyneczką, gdzie indeksy całej grupy są ładnie poukładane. Tak patrzę, mimo że ładnie i równo stały, to jakoś chaotycznie, nie mogłem odgadnąć klucza, który zaważył na takim, a nie innym uporządkowaniu. Po 5 minutach byłem już zlany potem, ale w końcu wydukałem:
- przepraszam, czy te indeksy są poukładane alfabetycznie?
Ona wstaje, biegnie i krzyczy:
- a jak niby mają być?! Nazwisko?
~Winged wtedy odpowiada: Kaczyński Wojciech, proszę pani. (nazwiska człowiek nie wybiera)
Ona się pochyla nad skrzyneczką i grzebie, a po chwili:
- no alfabetycznie, według imienia.
Zacząłem się śmiać dopiero po wyjściu. Było strasznie (najgorsza moja wizyta w dziekanacie), wiec nie ma co się z biednych pierwszoroczniaków śmiać, bo widzę, że już co poniektórzy pozapominali jak to jest.![]()
. Wam już pracy nie zabierzemy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-29 18:32:40)
"Skazany na zajebistość"
Podsumowanie: Byłem jeszcze fajniejszy niż w 2006
Ja zmądrzałem;P
Skompletowanie serialu GITS (2-gi sezon). Udany wysyp anime na polski rynek. Przeprowadzka ANSI oraz afera z napisami.
Posty roku? Mam dwa typy: pierwszy to post Freemana w temacie "Mój pierwszy raz". Drugi to odpowiedź Obiwanashinobiego na post Tomaxxx w temacie o "Melancholy of Haruhi Suzumiya": "Freestyle jakiś. Charakterystyczne dla tego forumowicza nadużywanie entera owocuje unikalną formą poetycką." Zawsze mam zwałę z tego tekstu
A teraz najgłupszy post chyba w całej historii Ansi (autorstwa Tomaxxx): "BAN dla tych piszących nie temat.Wszystkich bez wyjątku z wyjątkiem mnie.Bo ja nie zacząłem offtopu a inni zaczęli.Mój pierwszy post był opinią na temat zresztą wiele następnych też".
Pamiętam to. Komentarze toma powinno sie zebrać do kupy i wydać w formie albumu(przypisów pewnie byłoby od groma).
Widoczna po dzień dzisiejszy jest zmiana moderacji, która jest o tyle znacząca, iż zwiększyła sie liczba tematów z serii: "nie umiem używać opcji szukaj". Nawet bana od czasu do czasu można zobaczyć. Migracje na nowy server i zmasowane ataki mareczka na pewno na długo zapadną w naszej pamięci. Zauważcie, że zwiększyła nam sie liczba pań, które aktywnie uczestniczą w życiu forum. Dużo więcej ludzi zna sie również z 'reala', wyrośl nam fan-club Haruhi i fanów Higurashi oraz pojawiło sie paru heretyków i bojowników o wiarę. Zaostrzył sie też dowcip co poniektórych:-D
i tak największym echem przeszła "TWOJA STARA"
przebijcie to!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna