Nie jesteś zalogowany.
Ten kto jedzie niech bawi sie swietnie:P
Na pewno nie masz 13 lat?
~Lala_17, tak sobie myślę, że dobrze dobrałaś awatar
Chyba czytasz w moich myślach...
Nie tylko Twoich...[baka]
Na pewno nie masz 13 lat?
No, Wy z kolei błyszczycie w towarzystwie. Poproszę o usunięcie wszystkich podobnych komentarzy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
tak wiec i mnie nie będzie bo plany jak plany zawsze nie wypala ;/ mam parę ważniejszych spraw do załatwienie jutro i nie bede mial czasu ....
Los nie chciał abym dotarł na miejsce o czasie... pod ispota dotarłem o 13:28 :/
Matko:(to nie wypalilo?tak czułam[baka]
~Shinma86!!! Dlaczego odpadłaś? Jestem jedyną kobietą w tym gronie!! Właśnie czekam, aż 11 facetów z zapasem piwa zwali się do naszej kawalerki!!! Ciąg dalszy spotkania warszawskiej "gromadki" Ansi:D
Czekam na fotki i relacje ze spotkania:P No tak jakoś wyszło... Też bardzo bym chciała tam z wami być, ale nie zawsze człowiek otrzymuje to czego chce;) Następnym razem poruszę niebo i ziemię żeby się stawić XD (może nie aż tak drastycznie, ale się postaram).
PS. Następnym razem wezmę jeszcze jedne żeńskie zwłoki ze sobą XD
Miłej zabawy:-D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
a tak, tak, wlasnie weszlismy i calkiem milo sie zaczyna. Piwo poszlo do lodowki, a woda na herbate sie gotuje. Oj bedzie milo, zreszta co ja mowie, juz jest calikiem milo. A na zdjecie chyba bedziecie musieli jeszcze troche poczekac. Musze konczyc, bo pewnie ktos jeszcze bedzie chcial cos napisac.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A jak. stan po pięciu minutach zmienił się;] i pozdro dla Lala_17 od wszystkich. masz fajny avatar uznaliśmy
A jak. stan po pięciu minutach zmienił się;] i pozdro dla Lala_17 od wszystkich. masz fajny avatar uznaliśmy
Czego nie można powiedzieć o twoim:-D
No, dajemy radę... na razie niewiele się polało, ale jeszcze będzie lepiej (chyba xP0... na dworze straszne zimno, a teraz gorac... kurde... takie zmiany temperatury to chyba zle na mozg mi wplywaja xP
Spotkanie trwa w najlepsze, za chwilę mają dojść jeszcze nowi goście
Nie wiem, co miałbym jeszcze pisać, więc "oddaję pałeczkę".
Kazali mi coś napisać więc piszę piwko jest, muzyka jest, towarzystwo jest czego chcieć więcej? Oby więcej takich imprez pozdro!
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Noooo... dawno nie wchodziłem na forum a tu jakieś sekciarskie spotkania przy piwku się odbywają, hehehe... Annonsuje że pisze się na 2 raz A teraz lecze głowę, żołądek i nogi po studniówce! Pozdrawiam!
Rutek dziekuje:)twoj jest ze szczurkiem chyba.Wogule wszyscy macie na Ansi piekne avatary:P
Oooooo i jeszcze tak blisko... w odległości rzutu płytą z anime się zbieraliście no...
A macie jakieś sake? Jecie bułki? Lecą durne kawały o japończykach i samurajach?
Jedno jest pewne... róbcie zdjęcia i potem relacja! Hai!
Lala, ale ze cie nie ma a szkoda szkoda, bo co by nie powiedziec, to pierwsze spotkanie zawsze jest wyjatkowe, a co sie bedzie dzialo na nastepnym?? Moze spotkamy sie u kogos zeby obejrzec jakies movie, oav, albo kawalek serii?? Wszystko sie moze zdarzyc. Rutek krzyczy w dali, zeby ci brzydko napisac [chyba obrazil sie za tego szczurka]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
waski tak?niewiem moze koszatniczka[baka]a wogule u mnie za skarby bym nie zrobiła impry,,,,,,rodzenstwo,rodzice,zwierzeta.Miłej zabawy:P
~SunRider, trzeba było się orientować, bułki ma tylko Filippiarz Sake nam niepotrzebne, mamy inny dający w dekiel alk Zdjęcia będą, ale być może tylko dla nas
Zrobił nam się teraz podział, w jednej części mieszkania siedzi 11 facetów, w drugiej Hiki i jej przyjaciółka xD
Lala_17 - a czemu do Wingeda nic nie napisałaś?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA