Nie jesteś zalogowany.
Padło na poniedziałek, moi drodzy, kto nie może, trudno.
Oto lista, jeżeli ktoś się wyłamie, do jutra do 11 dać mi znać, po tej godzinie tylko na telefon!
ja
Arst
Hiro
Ill
Koni, Loli
Dudi
Damtrix
Wąski
Przemek
Emlug
Mietek
Rutek
Do Mietka, Filipiarza, Przemka i rutka dryndnę jutro.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-10-05 16:08:23)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja też prosił bym o wciągnięcie na listę. Termin pasuje mi dowolny.
Dobra, 13 biletów już mam dla wszystkich wypisanych w moim powyższym poście. Jak się dowiedziałem, miejsca jeszcze są na poniedziałek. Na stronie festiwalu są podane błędne ilości miejsc (chyba, że resztę biletów rozdadzą oO). Sala nr 1 jest salą dużą, mieszczącą ponad 250 osób!
Teraz info odnośnie spotkania. Spotykamy się pod Kinoteką w następny poniedziałek, czyli 12 października, o godzinie 18.30! To nie będą normalne seanse kinowe, więc najpewniej nie będzie też reklam, więc nie chcemy się spóźnić
Każdy wisi mi 15 zyla (tak, wywaliłem za was 180zł ), nie przyjmuję ekwiwalentów, tylko gotówka ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
No i git ;]
Dziękować ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
A ja tylko dodam, że Fisrt Squad został już wydany
Dziękuje Ci bardzo zjebywaczu seansów ;p teraz mniej chętnych do nas dołączy ;pp
Issina prosimy przyjedz i obejrzyj z nami!! A
Ostatnio edytowany przez rutek (2009-10-05 19:25:57)
Kurrr..., nie ma sprawiedliwości na tym świecie;] Czemu są takie durne terminy, no? Zapieprzam na tym durnym rusztowaniu i co z tego mam? Nawet do kina nie mogę pójść, w każdym razie nie na to, na co bym chciała;] O imprezie potem nawet nie ma co marzyć. Mówię wam, cłopcy i dziewczyny, nie dorastajcie, dorosłe życie jest do d..y;] Z zakurzonymi pozdrowieniami z Łodzi;]
A wiecie, że będziecie mieli podwójne napisy?
Tylko w piątek jest wersja z samymi angielskimi napisami. (Dopiero wczoraj przy próbie zakupu biletu się o tym dowiedziałem; póki co wstrzymuję się od zakupu wejściówki).
Ostatnio edytowany przez prorobo (2009-10-07 10:39:48)
A w poniedziałek polskie w takim razie? Czy jakaś nakładka? Jeśli nakładki, to już lepiej byłoby same angielskie zachować
W Empiku powiedziano nam, że w pn,wt będą napisy ang.; a pod nimi black box z subkami PL. W piątek tylko ang. (A jak będzie faktycznie, to po seansie napiszecie)
to chociaż będzie ciekawie jak same angielskie. xD coś tam było w "broszurkach" jak się sprawdzało film, salę i godzinę.
nie patrzyłem jak jest w poniedziałek, ale w piątku było napisane "Napisy: angielskie" i nic więcej.
Hehe, ja poproszę lektora rosyjskiego
Ty się nie śmiej, bo jest wersja z rosyjskim dubbingiem. Mam nadzieję, że takowa jednak do nas nie trafi
A co do napisów, to mi wszystko jedno jakie będą, obejrzałbym nawet i bez
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ja nie chce rosyjskiego dubbingu~ :<
ja żądam Japońskiego! XD i napisy angielskie mogą być.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-10-07 16:38:08)
Chcecie czy też nie, na 99% będzie z rosyjskich dubbingiem
TROLLING IS A ART
No, ale o co chodzi?
ja z braciakiem tez prawdopodobnie się zjawie.