Nie jesteś zalogowany.
Niestety, ponieważ musiałem przyjechać na spotkanko samochodem... jako jedyny (sic!) niepijący na imprezie, mogłem spojrzeć na całość trzeźwym okiem. I takowoż rzeczę, iż zabawa była przednia (przynajmniej dla co poniektórych ). Najważniejsze punkty imprezy to:
- Niepojawienie się zapowiedzianego Kane'a.
- Donośne, chóralne odśpiewanie 100 lat, dla solenizantki (aż dziw, że żaden sąsiad nie zadzwonił nigdzie ze skargą, a do drzwi nie zapukał żaden funkcjonariusz policji, gdyż pewnie było nas słychać aż na Mokotowie)
- Uszczerbek na zdrowiu u Quithe'a w wyniku niekontrolowanego machania tentaklami.
- "Niepijący" rutek na antybiotykach, któremu nowa kuracja najwyraźniej nie służyła.
- Dość szybki zgon Loli, oraz związany z tym uszczerbek na kolekcji albumów i książek...
- Wspomniane już okno w drzwiach do kibla, które i tak domagało się wymiany.
- Konsekwentne utwierdzanie nas w przekonaniu, co do upodobań seksualnych u Wąskiego...
- Pyszne ciasto marchewkowe
- Oglądanie "czegoś-tam" (nie pamiętam tytułu) bez korekty i bez QC, przy czym mieliśmy niezły ubaw, bo zdania były totalnie bez sensu i 3/4 trzeba przetłumaczyć na nowo, a Wąski bawił się przy tym najlepiej... do tego stopnia, że musieliśmy go odciągnąć siłą od kompa i zakuć w kajdanki...
- Dalsze poglębianie się odmiennego stanu świadomości u wyżej wymienionego pana W., oraz zapasy na materacu między nim a Quithem, w wyniku czegu ucierpiał jakiś kieliszek, rozsypały się czipsy i paluszki... (swoją drogą współczuję przykrego obowiązku sprzątania)
Z ważniejszych rzeczy to chyba tyle.
And the winner is:
- Ciasto marchewkoweTo chyba najlepsza 18-stka, na jakiej miałem okazję być
Pozdrawiam wszystkich obecnych, oraz w szczególności Gospodarzy.
Opis daje po wyobraźni
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A! Ja chcę przepis na to ciasto
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ty to w ryj mozesz dostac
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ty to w ryj mozesz dostac
brzmi jak kolejna homoseksualna propozycja ze strony waskiego..
powinni Cie zostawic w kajdankach ;D
jak to sie mowi, glodnemu chleb... czy jakos tak.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
uuuuła, żyję:( Urodzinki były super, chyba tym razem niczego nie zostawiłem.
Nasuwa się pytanie skąd się tam wzięły kajdanki? Czy były z różowym futerkiem?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Nie ale ciekawe jest to że to Hiki nosiła kluczyk.
Czasami (tj. kiedy coś o PS3 czy mięsie zaczyna szeptać) trzeba przykuć faceta do kaloryfera. I były bez futerka, co wąski dość mocno odczuł (choć był widocznie zadowolony tym faktem)
Chyba teraz moge powiedzieć, że w koncu się ogarnelam po tym zacnym weekendzie ^^'
i jak mogliście pozwolić Issinie siedzieć obok mnie zeby próbowała mnie upić?
To ja chyba raczej powinnam marudzić na to gdzie siedzialam
musiałam aż zwerbować Hiki i Quitha by mnie bronili prezed wami, wy paskudy >.<
Tak, jasne. Każdy widział początek IssinaXRutek XD
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-03-03 16:28:20)
Jakie paranoje... w związkach trzeba dawać i brać. Co i jak widać wyżej XD
No dobrze, widzę, że trzeba napisać i pokazać, jak faktycznie było, żeby postronni nie myśleli, że urządzamy jakieś dekadenckie imprezy i nie bali się dołączyć następnym razem (no i po to, żeby Kane wiedział, co go ominęło;])
Początek standardowy: swobodna atmosfera (zwykle jest swobodna aż do końca ), Loli polewa, bo jakoś od kilku imprez jej przypada ta funkcja:
Co prawda jest dość mało miejsca, ale jeśli ktoś ma taką potrzebę, to może się wygodnie wyciągnąć (już starożytni Rzymianie wiedzieli, że najlepiej się je na leżąco)
Wąski zwykle pacyfikuje fotel przy kompie. Tym razem nikt sie nie spodziewał, czym się to skończy (sytuacja na zdjęciu: nic nie zwiastuje burzy, która nadciąga)
A wszystko przez to anime, widać, że emanuje ZŁĄ MOCĄ , która opętała nieszczęsnego Wąskiego...
A tak ujarzmiono i moc i opętanego:
[Jak widzicie, nie należy się bać imprez warszawskiej gromadki, zawsze sobie radzimy i wszyscy wychodzą bez szwanku (kajdanki są bez futerka, bo to nie jest zabawka dla cieniasów:P)]
To jest ładne ujęcie: trzeźwe spojrzenie na "gwóźdź programu"
Teraz kilka fot "związkowych"
Jak to faktycznie miedzy Rutkiem a Issiną było:
(gdyby go walnęła w ucho, to byłoby na poważnie, a tak to tylko takie "ukraińskie zaloty" jak to się u mnie w wiosce mówiło Ale pamiętam też, że musiała się chować za fotelem, nie pamiętam tylko przed kim.
Zabawy męsko-męskie (i mówicie, że yaoi nie oglądacie? )
nie ma wafelków? mogą być śledzie!
tzw. jebodrom - dla twardych i bardzo "zbratanych" ze sobą zawodników (dalej to już tylko buźka's game )
to zabawa dla dusz artystycznych: tzw. żywe obrazy, tutaj swobodna interpretacja "Porwania Sabinek"
No i końcóweczka: tak spali gospodarze
a tak goście (uroczy widok, czyż nie? ale to juz ostatni raz )
A to jest prezant od Koniego i Issiny
O dziwo nie została obśliniona, pewnie dlatego, że chłopcy woleli miętosić się między sobą;]
Jeśli dobrze się bawiliście, cieszę się bardzo Dziękuję za wszystkie prezenty, te płynne też (nikomu żadne kwiatki nie wpadły do głowy, co się chwali, no chyba że byłyby jadalne;]). Gdy już złożymy stolik, to zapraszamy ofiarodawców (paplę i "trzeźwego") na partyjkę mahjonga. Może mbell będzie miał czas, bo jeszcze nie grał, to też.
ps. kajdanki są nieodłącznie związane z tandemem HQ, ale ich historia jest trochę długa, zaczęło się od tego, że Wan przyjechał na Ecchicon 2 lata temu...
Prawda jest taka, że nikt nie wie jak było na prawdę :PP
O dziwo Issina odpaliła mi jednego Carlsberga, a ja osuszyłem przynajmniej z 3 bo cały czas ktoś mi podrzucał (qwig, czy nie miałeś z tym nic wspólnego? ;p)
P.S. Pfffee.. poduszka. moj prezen przynajmniej można było wypić!
Kiedy będą wszystkie fotki?!
Są tu, bo nie chce mi się rozsyłać do każdego z osobna Zaskakująco szybko, nie? A, posiedzą tydzień pewnie na tym serwerze, więc szybko ściągajcie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hej ludziska, wlasnie sobie przypomnialem, ze zapomnialem [jak to brzmi ;D] was poprosic zebyscie zbierali plastikowe nakretki od napojow. Chodzi o akacje zbierania kasy na wozek inwalidzki.
To jakaś akcja długoterminowa jest? Jeśli tak, to coś się tam kupuje, więc można by odłożyć i odbierzesz przy najbliższej okazji.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
wyslalem zapytanie do ludzi zajmujacych sie tym. Mam nadzieje, ze mi odpowiedza, to napisze co i jak.